[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
halukçuğum sülayman demirelden inince yani eski halikarnasın ordan ilerdeki göbekten sola dönüyorsun yolu takip et 300 mt ilerde solda gözlemeci var onun karşısındayız 19:00 dan sonra ordayız motorları görürsün hoşçakal

haket nerede yaw o kadar da poz felan verdik gürsel abi dellendirme adamı da yülle şu fotoları:p
ya arkadaşlar işe güce gidiyoruz.biraz hoşgörü litfen yav:)
ii geceler adana MT....

sanada memo:)

arkadaşlar çarşamba günü muhabbet kaktüste devam etti.katılmayanlar resimlere göz atsın dedim:)
dsc00013mk3.jpg

dsc00014fl4.jpg

dsc00015jj9.jpg

dsc00016ko8.jpg

dsc00017zd2.jpg

dsc00018rf7.jpg

Son düzenleme:
vaay cok güzel yapmışsınız,Yüreğinize sağlık... pazar günü gezi düşünülüyor mu peki??

resimler iyi çıkmamış ama bu seferlik böyle idare edelim :p

vaay cok güzel yapmışsınız,Yüreğinize sağlık... pazar günü gezi düşünülüyor mu peki??

Net olmamakla birlikte azgurbuz dan haber bekliyoruz. olup olmayacağı zannedersem yarin belli olacak. :bounce:

Son düzenleme:
haber geldi abi muzaffer abiden.. o da senden haber bekliyordu sanırım... isterseniz bir gezi topiği düzenleyin... herkes görsün...

Ben konu açınca 3 gün sonra yayınlanıyor;

Nereye olursa olsun ben gelirim diyenler mesaj atsın bana

Selam arkadaşlar. Daha büyük bi motosiklet almak için Regal Raptor DD 250E-9'umu satıyorum.14700 Km'de. 3250 YTL. Resimleri yüklemeye çalıştım ancak resim boyutunu ayarlamayı beceremedim. Almayı düşünenler [email protected] adresimi ekleyebilirler , tel 0533 514 62 84

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muzefferim cbr 600 üm ağalar kimin oturmuşsan, bende peşin satan züürt esnaflar gibin duruyom

deli dumrulum,yanlış yere tükan açmışsın,burda gitmez senin motır yarın moto pazarına gel bende gidicem jincunu satmak için, iki lafın belini kırarız satılırsa satılır
yoksa süleyman demirelde tanere yada burcunun oraya sor belki yardımcı olurlar

endurocu01 kardeşim, benim sabah erken kalkamama gibi bi arızam var,bu yüzden mümkün olduğunca gece giderim işe. Gürsel kardeşim bilir. bu yüzden de pazara gelmek için söz veremiyorum. motorum satılırsa satılır, satılmazsa da biniyorum zaten,hayırlısı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar