[Adana - MT]

Endurocu01 cengiz nerde :silent: hiç ses soluk çıkmıyor.
Bici dedik, toplantı dedik, bilmem anladınmı :silent: aloooooooo:mrgreen:

günaydın millet .........:rendeer:

canım sıkılıyor cinayet işleyesim,onuncu kattan atlayasım var :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akşam bicide buluşuruz nargileyi ayarlamadım eski yere devam bizim gelip gelmeyeceğimiz şüpheli hatun iki gündür pek iyi değil gelmeszek kusura bakmayın herkeşe şelamlar

akşam bicide buluşuruz nargileyi ayarlamadım eski yere devam bizim gelip gelmeyeceğimiz şüpheli hatun iki gündür pek iyi değil gelmeszek kusura bakmayın herkeşe şelamlar

Geçmiş olsun :rendeer:

Akşam herzamanki yerimizde bici toplantısı var :cherry:
Mazeretsiz gelmeyen ne olsun :silent:
Tamam nankör olsun :mrgreen:
Gelende sağolsun gelmeyende sağolsun, paşa gönlünüz bilir :p

Son düzenleme:
Dün akşam bici toplantısına gelemeyenler için :p:p:p
2cwn6yx.jpg

24nmwk2.jpg

2s1b041.jpg

25s2wrp.jpg

2lxf3gz.jpg

nx2kj8.jpg

okml1y.jpg

İlerleyen saatlerde Adem ve Burcuda katılmıştı ama resim çekmeye unutmuşum :pr:, özür :rendeer:

güzelgeçmiş geceniz bende katılacaktım ama bir misafir telefonu bütün işleri berbat etti ama misafir kalkınca doğru biciye gittim ceyhanda beraber olamasakta aynı duyguları paylaştım sizlerle selamlar

Selamlar, Grex marka kaskıma siyah vizör arıyorum fakat hiçbiyerde bulamadım varmıdır acaba adanada? bana bi yardımcı olsanız...

canlarım biricik adana mt üyeleri pazar günü kozandayım ben cumartesiden gitmek zorundayım :pale:

Son düzenleme:
bunlarda bendekiler:)
adaşımın 600 lük denemesi
dsc00010kh1.jpg

adem abi ve burcunun katılışı renk kattı olaya.sağolsunlar:rendeer:
burcunun kırık omzuna rağmen motor aşkı hiç sönmemiş:cat:
dsc00011sj0.jpg

s.a. adanalı hemşehrilerim ben adanadan mustafa il baştan abilerimin ellerimden gardaşlarımında gözlerinden öperim gardaşlar allah nasip ederse bu ay içinde en geç gelecek ay motor alacam . 3.500 ytl param var biraz araştırdım daha doğrusu baya bir araştırdım ve bir motorda kanate vardım kanuni racer S200.
gardaşlar kanuni hakkındaki neredeyse bütün yazıları okudum forumdaki ama ne yaparsınız ki başka param yok onmun için birde adanalı gardaşlarıma sorim dedim siz ne dersiniz gardaşlar alayım mı bu motoru ama bu gidişlede başka alacak motor yok neyse allaha emanet olun cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum kazasız belasız hatasız sürüşler dileği ile .........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar