yok akşama çıkak olmasa adaş öğlen olmaz erken gidek
abi ozaman siz programınızı yapın ben öğlene gelirim... pazar sabah ben ve erken kalkmak...hepsi ters orantılı...:bounce:
İso çarşamba günü senin oralardaydım, aradım bulamadım,
Gezi konusunda ise çoğunluk sağlanırsa katılabilirim. :rendeer:
söz bu sefer sana haber vermek görevi benimmm ,abi gidelim narlıkuyuya kalabalık olsun ne olacakk sanki,bide gidiş geliş kaç km,ona göre şimdiden dinlenme moduna geçecemm![]()
hindu kabilesinin lideri oturan boğaydın benim lugatimde,şimdi uyuyan ayuu oldunn:cherry:
herneyseAbi kesinlikle ben değilim,bu işten benim dilim sağlam yandı,artık başkanlık yapmıyorum,senin fikrin ne abi nereye gidelim
mali cümrün değil annem cürmün cürmünn
isterse bi kişi katılsınnn![]()
en son aldığım haberlerde kıl çadırın oralar çok kalabalık oluyormuş, isterseniz Kozan istikametine gidelim:cat:
Diğer katılımcıların yorumu ne acaba:silent:
Orada kalabalık olan bi müessese var.Nedense her motorcuda oraya gider..
Oraya varmadan güzel bir yer var kalabalık olmaz fazla.Ama o taraflarda sıktı..
Kozanda napıcaz ki? Ben geçen sene kurtuldum die seviniodumGörecek hiç bii yok ortam yok
Bence ctesi geceden çıkıp antalya yapıp hemen geri gelelim![]()
sen dağ bayır gidende olm iso ne yapar o virajlarda :queen:
latif abi fotoşop mudur o avatar... yoksa imkanı yok sen teker yapaman![]()
Abi birazdan açık adresi özelden atarım aramızda ajanlar olabilirrİso çarşamba günü senin oralardaydım, aradım bulamadım,
Gezi konusunda ise çoğunluk sağlanırsa katılabilirim. :rendeer:
olm bu cengiz gideri her seferinde unutuyom her seferinde hatırlatıyonnn,sıkacak kafan olsa sıkacam amahakkaten isooo şu tükana bi levha yaptırmadın gelenler bulsun dieee :queen:
cengizzzzz giderrrrrrrrrrrrrrrrrr:queen: :queen: :queen:
hadi herkese uyduralım o zaman abii,gezi mersin narlıkuyu hadin arkadaşlarrİstediğin bu olsun,Bana uyar:wiinkk:
kurban ol marketçilere allahın kamyoncusuabi neyapaım tek dinlenme günüm sonra bütün hafta sarhoş gibi geziorum :bounce: market işletmioski![]()
sen dağ bayır gidende olm iso ne yapar o virajlarda :queen:
o anamuru geçene kadar ,ben antalya sahillerinde olurum o yüzden sorun yokk:queen:
adanadan sonraki benzin size ait nereye derseniz giderim uyarmı iso