[Adana - MT]

çizikte çizik olsa bari yaaaa:mrgreen:

nan olum durduk yere neden cizilsin depom alahım yaw dalgamı geçiyonuuuz adammı seçiyonuz anlamadım :pr:

:
niye kaykaymısın sen:p:queen::queen:tabi depon kerametle yarıldı dimiii:queen:

hee seni geziye götürmedim ya ondan olmasın sakın nazarın felan deymiş olmasın :salut: depomu çizenlerin kestanesi çizilsin alah benim ahımı alanı iflah etmez olim hem bu bir degil ki nezaman servise götürsem biryerine zarar geliyor ::rantinp: motor saglam ama insanlar okadar saglam degil herşey insan hatası hatasız kul olmaz ama hep hatalılarıda bana denk geliyor anasını satayım :pr:

Son düzenleme:
hee seni geziye götürmedim ya ondan olmasın sakın nazarın felan deymiş olmasın :salut: depomu çizenlerin kestanesi çizilsin alah benim ahımı alanı iflah etmez olim hem bu bir degil ki nezaman servise götürsem biryerine zarar geliyor ::rantinp: motor saglam ama insanlar okadar saglam degil herşey insan hatası hatasız kul olmaz ama hep hatalılarıda bana denk geliyor anasını satayım :pr:

yürü be kankaaa arkandayım sonuna kadar ,ama arkandayım haa bilesinn:queen:

geçmiş olsun kankaaa yaaww yanlarına bıtakma bu yaptıklarını :)

yuhh,burnuma yoşimura eksoz sesi geliyo,böylede gaz açılmazki canımm:p:queen:

Son düzenleme:
Cengiz geçmiş olsun büyütmeye gereky ok bi çizik için :p Benim motorda onlarcası var :p

yürü be kankaaa arkandayım sonuna kadar ,ama arkandayım haa bilesinn:queen:

yuhh,burnuma yoşimura eksoz sesi geliyo,böylede gaz açılmazki canımm:p:queen:

benimde burnuma bazı kokular gelio emmeee sölemem :p
ayrıca burnuna nasıl bişedir burnuna egzos sesi gelmesi :p

Son düzenleme:
Cengiz geçmiş olsun büyütmeye gereky ok bi çizik için :p Benim motorda onlarcası var :p

benimde burnuma bazı kokular gelio emmeee sölemem :p
ayrıca burnuna nasıl bişedir burnuna egzos sesi gelmesi :p
bunun adı:Mesajlarmı kaç kişi dikkatli okuyo anketi:phem benim burnum artema gibi hep duyuyo hep kokluyo çift fonksyon yanii:p

:p

aslında haklısın büyütmeyim deeemii ama ya arkadaşım felan çizse anlayacam ama bunda hadi saalık olsun mu deyim ne deyim hadi salık olsun amaaa ahımı aldılar:rendeer:birde ilk çizigim ya alışmamışım birden çizik görünce garip oldum:p

ben 360'a alışkınımm spedy isoyum ya hani:p

nan isooo ben senin gibi .............................. sını görmedim haaaa ne adamsın yaw her yoldan birazcık varsende be dostum gezide emrahları sollayacam söyle sol şeridi acık bıraksınlar:mrgreen:

Son düzenleme:
takma kafana cengizim gün doğmadan neler doğar demişler vavrdır bi hayır....

gün gelir devran döner...
dimi isocum:mrgreen:

bugün deposunu çizdiren yarın ...... yüzünü çizdirir cengizim dikkatli ol..:mrgreen:

takma kafana cengizim gün doğmadan neler doğar demişler vavrdır bi hayır....

gün gelir devran döner...
dimi isocum:mrgreen:

bugün deposunu çizdiren yarın ...... yüzünü çizdirir cengizim dikkatli ol..:mrgreen:

lütfüüü zaten kayacak yer arıyom sanada kaymayım şincik :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar