[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eveeeeettt
Bana fake diyenler sanırım bugün kendilerinden utanır haldeler :queen::queen:
nese artık fake demezsiniz heralde
hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum dün için hepinize tesekkürler :rendeer::rendeer::rendeer:

hadi bakıym kankalar aldınız başınızı gidiyosunuz hayırlısı:mrgreen:

Harbiden kıza Feyk meyk dedik bildigin genç kız çıktı :queen:
Şahsım adıma katıldıgı ve kerter kardeşime katlandıgı için teşekkür ederim :rendeer:

berker birkanı kerter:queen::queen:

eveeeeettt
Bana fake diyenler sanırım bugün kendilerinden utanır haldeler :queen::queen:
nese artık fake demezsiniz heralde
hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum dün için hepinize tesekkürler :rendeer::rendeer::rendeer:

bunlar önemsiz şeyler..lafımı olur...Bundan sonraki Her gecemiz eminim dün gibi olur:queen:sen de artık mt aday adayısın..
AdanaMT Özel kalem Müdürü olark en kısa zamanda kaydını yapcam snn:queen:

Son düzenleme:
heeey yawrum heeeeeyyyyyyy:mrgreen:aç tavuk kendini bugday ambarında sanarmış ya iso kanki şansına küssssssss fazla hayal perestde olma benden demesi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

he bu arada sormadık hiç necisin sen okuomusun çalışıomusun evde kocamı bekliosun ? :p

len yatmaya gidecemmm ortalıktan kaybolmanızı bekliyommm yoksa uyku tutmayacakkk rüyamda forum görecemm :bounce:

iyice msn e çevirmişsiniz brayı...böle özel sohbetleri msn den yapsanız daha güzel olmaz mı:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
he bu arada sormadık hiç necisin sen okuomusun çalışıomusun evde kocamı bekliosun ? :p

şimdi işteyim :pale: ama dün akşam okuldan cıkıp geldim yanınıza :cherry:
bu arada fake falan dediniz die kendimi ısbatlamak için dersi ekdim de geldim :p:queen::queen:

selam cemaati müslim,ne var ne yok pazar günü güzel olmuş valla ,,,,,tatlı yiyemiyenler mi olmuş ne olmuş öle bişeler okudum gibi geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar