yok bazı denemeler yapıyorum. videolar var onları nasıl yükleyecem diye bakıyordum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 PM ----------
buarada videolar nasıl yükleniyor bilen varmı bikaç bişi denedim ama olmadı
iyide onu yapıyorum. mesele o linki nasıl buraya yerleştireceğiz denedim resim gibi olmuyor.
iyide onu yapıyorum. mesele o linki nasıl buraya yerleştireceğiz denedim resim gibi olmuyor.
Nizip ten Sabri ustaya Urfa dan Aytaç a Gaziantep ten aydemir e gösterdikleri ilgi alaka ve dostca yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
ali arkadaşımıza çok teşekkür ederiz. bizi çok güzel ağırladı. o kadar işinin arasında bize zamana ayırdı. sağolasın.
ilgi ve alakalarından dolayı,sevgili ali kardeşimize(aydemir) çok teşekkür ediyorum.
Gittik gezdik yedik içmedik geldik.İnanmayanlar var galiba HALUK fotografları ve videoları yükleyince inanacağınızı sanırım.Haluk haydi inandıralım dostları.Nizip ten Sabri ustaya Urfa dan Aytaç a Gaziantep ten aydemir e gösterdikleri ilgi alaka ve dostca yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
AYNEN BENDE KATILIYORUM.KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
::biggrinn::biggrinn::biggrinn
hayırsız :bounce: ayıp deyilmi bide resim ekliyorsun
sen akşama görürsün mardinde çok pis uzak doğu teknikleri öğrendim.