[Adana - MT]

yok bazı denemeler yapıyorum. videolar var onları nasıl yükleyecem diye bakıyordum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 PM ----------

buarada videolar nasıl yükleniyor bilen varmı bikaç bişi denedim ama olmadı

Fotodan farklı değil bildiğim kadarıyla

e-mail adresine bendeki fotoların linkini attım

yok bazı denemeler yapıyorum. videolar var onları nasıl yükleyecem diye bakıyordum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 PM ----------

buarada videolar nasıl yükleniyor bilen varmı bikaç bişi denedim ama olmadı

tinypic sitesinde resim yükler gibi yanlız video seçeneğini seçiyon upload diyon oluyor bitiyor :bounce:

iyide onu yapıyorum. mesele o linki nasıl buraya yerleştireceğiz denedim resim gibi olmuyor.

Gittik gezdik yedik içmedik geldik.İnanmayanlar var galiba HALUK fotografları ve videoları yükleyince inanacağınızı sanırım.Haluk haydi inandıralım dostları.Nizip ten Sabri ustaya Urfa dan Aytaç a Gaziantep ten aydemir e gösterdikleri ilgi alaka ve dostca yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Gaziantep İl Temsilcisi
ali arkadaşımıza çok teşekkür ederiz. bizi çok güzel ağırladı. o kadar işinin arasında bize zamana ayırdı. sağolasın.

ilgi ve alakalarından dolayı,sevgili ali kardeşimize(aydemir) çok teşekkür ediyorum.

Gittik gezdik yedik içmedik geldik.İnanmayanlar var galiba HALUK fotografları ve videoları yükleyince inanacağınızı sanırım.Haluk haydi inandıralım dostları.Nizip ten Sabri ustaya Urfa dan Aytaç a Gaziantep ten aydemir e gösterdikleri ilgi alaka ve dostca yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

AYNEN BENDE KATILIYORUM.KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

::biggrinn::biggrinn::biggrinn

sizin gibi dostları agırlamak benim için şereftir yine beklerim başimin üstünde yeriniz var dost candır dost canandir :rendeer::rendeer::rendeer:

yok güzelim onları gidip oraada yiyosun. bak böyle

hayırsız :bounce: ayıp deyilmi bide resim ekliyorsun:pr: şimdi ben senin yakana yapışmammı haftaya:bounce:
sen akşama görürsün mardinde çok pis uzak doğu teknikleri öğrendim.

uzak doğu derken:bounce: ben güneydoğuya gittiniz biliyorum:silent:yoksa japonyamıydı:queen: biraz takılda sana bişeyler öğretim(dayak nasıl yenir)

vayy be haluk abı gez eglen.orda yedılerıının resmını cek yayınla yav bende ınsanım rejımdeım zaten aklıma gelıyor abı yaa.:mrgreen:baska neler yedınız cektınmı resımlerını:mrgreen:;
bu arada pazar gununku gezi hakkında birsey konusuldumu malum işerimden dolayı gelemdım toplantıya:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 AM ----------

ethemhanmısın nesın kardesm öyle izlemekle olmuyor falıyet goster bıraz yazı yaz yazı:mrgreen:

iyi geceler hoş geldiniz dostlar artık fotoları görelim diyani:rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın dostlarım,herkese hayılı işler bol kazançlar dilerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın herkese ... gününüz aydınlık olsun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar