[Adana - MT]

Yusuf senin ağzına tükirim onlar nasıl resimler öyle çarşamba toplantısında aklın nerdeydi senin nededik biz sana resimleri atarken altlarına iki satır açıklama yaz eğlenceli hale getir demedikmi? ayrıca başka atacak resim yokmuydu hani motorların resimleri hani arkadaşlarla çekilen manzara resimleri hani arkadaşların motorlarıyla birlikte çektikleri resimler? hiç beğenmedim dersine iyi çalışmamışsın birdahakine daha iyi çalış dersine kulaklarını çekerim sana notum 10 üzerinden 5 oda emeğine :pr: :pr:

Daha çömez alışacak abisi

Geziye katılan ve organizeyi yapan dostlara teşekkürler yine harika bir gezi oldu.:thumleft:
Sizlerle birlikte olmak her zamanki çok güzeldi dostlar:rendeer:

:rendeer::thumleft:TÜM AŞIKLARA GÜNAYDIN.TABİKİ MOTOSİKLET AŞIKLARINA.:rendeer::thumleft:

Merhaba arkadaşlar
Yarınki çarşamba toplantısına gruptaki tüm arkadaşların gelmesini istiyorum
Çünkü tişörtle ilgili hazırlıklar tamamlandı
Toplantıda sunum yapılacak,numune tişörtler aldım. O tişörtleri herkes üzerine
deneyip ölçü verilecek.
Buna gruptaki tüm arkadaşların duyarlı olmasını istiyorum
Saygılar

İyi akşamlar arkadaşlar yarın toplantımız çok önemli müsait olan arkadaşlarımız muhakkak katılsınlar çünki gürsel abinin de dediği gibi gurubumuz ile ilgili tişörtlerin sunumu yapılacak ve tişörtlere ad soyad ve kan gurubu yazılacağı için bu bilgilerinize ihtiyacımız var hem bu bilgilerinizi alacağız hemde tişörtleri deneyip beden bilgilerinizi alacağız çünki tişört basımları sizin bilgilerinize göre yapılacak :bestmt: :thumleft: sizleri seviyoruz hepinize iyi geceler arkadaşlar

:rendeer::thumleft:GÜNAYDIN DOSTLAR.ÇARŞAMBA TOPLANTIMIZ SÜPERDİ TÜM DOSTLARIN KATILIMI,SORUMLULUGU ÖVGÜYE ŞAYANDI TEŞEKKÜR EDERİM.:rendeer::thumleft:

:rendeer: :thumleft::cherry: Günaydın arkadaşlar :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

Akşamki toplantı çok güzel geçti herkese teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------

Günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar