[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA mt.hepimize iyi bir hafta olsun.eskişehir ekibinin sağ salim dönmesine sevindim.biz de dün oldukça keyifli,bir o kadar da maceralı bir gezideydik.katılan,emeği geçen tüm dostlarıma teşekkürler.fotolar elime geçer geçmez yükleyeceğim.
koluman muzaffer ve vfr murat;o obruk şelalesinin yolunun güzelliğini tahmin bile edemezsiniz.başkonuş yaylasının yoluna 10 çeker.muhteşem olmuş.sadece,3 yerde 50 mt.kadar toprak yol kalmış.o da bitmek üzere.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Eskişerhir ve Kozan gezisinin keyifli ve sorunsuz geçmesine sevindim.
Teselli olmak adına fotoğrafları bekliyorum.

Gunaydin dostlar,iyi haftalar, bol kazanclar...:rendeer

Kozan ve Eskisehir gezilerinden sorunsuz ve sag salim donen arkadaslara hos geldiniz diyorum...Yediginiz ictiginiz sizin (afiyet seker) olsun, gezdiginiz gordugunuz yerleri paylasirsaniz -avuntu babinda---seviniriz...:cat:

Bu arada ben de motoru satisa cikardim...henuz siteye koymadim...Ninja Muzaffer abimizi de bilgilendirdim...ilgilenen arkadaslarin veya ilgili olabilecegini dusundugunuz arkadaslarin bilgisine...

Herkese iyi haftalar,
bu hafta kurtlarını dökenlerin sorunsuz evlerine dönmeleri sevindirici,
Resimler gelsin artık...

Bora abi bu gaz telinde satıcılar teli muhafazası ile birlikte satıyor gördüğüm kadarı ile. Sadece teli temin etsek daha ucuza gelmez mi :silent:

Adana İl Temsilcisi
evet bence de,işte onun için camgözle yüzyüze konuşmak lazım.

evet bence de,işte onun için camgözle yüzyüze konuşmak lazım.

Abi ben biriyle görüştüm bana telin bir örneğini bulursanız sadece teli ayarlamaya çalışırım dedi. Şimdi bir görsel bulmaya çalışıyorum. Bakalım bulursam bir göstereceğim. İnşallah bulur.

tuc

kozandan katılanlar olarak hepimiz çok güzel vakit geçirdik mükemmel bir geziydi umarım sizde memnun kalmışsınızdır :)

Sahaneydi tesekkurler kozan

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------

Evet fotoğrafları görmek istiyoruz :)

Merhaba dotslar, çok şükür kazasız belasız eskişehirden döndük ve bugün pazartesi iş başı yaptım. İş yoğunluğu nedeniyle siteye bile merhaba deme fırsatını ancak buldum. İyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkürler, resimleri müsait bir zamanda yükleriz, gerçi çoğunluğu sayın Ahmet Hüdürefe artık onu bekleyeceğiz :cat:
Kozan gezinizde iyi geçdiğine sevindim, ayrıca Kozanda ciğer işini ben organize ettim, nasılım ama :mrgreen:

Merhaba dotslar, çok şükür kazasız belasız eskişehirden döndük ve bugün pazartesi iş başı yaptım. İş yoğunluğu nedeniyle siteye bile merhaba deme fırsatını ancak buldum. İyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkürler, resimleri müsait bir zamanda yükleriz, gerçi çoğunluğu sayın Ahmet Hüdürefe artık onu bekleyeceğiz :cat:
Kozan gezinizde iyi geçdiğine sevindim, ayrıca Kozanda ciğer işini ben organize ettim, nasılım ama :mrgreen:

Hoş geldiniz,
Eeeee 15 gün izinden sonra çalışmak nasıl.:pr:

Ahanda mesai bitiyor ben daha siteye yeni giriyorum. Daha önce de girdimde hızlıca okuyup beğenip hemen çıkıyorum. İşler yoğun (gerçi bi çoğunuz güleceksiniz bi tarafınızla ama olsun...):queen:
Herkese tekrar Merhaba...:rendeer: Eskişehir ekibinde ki herkesi tek tek kutluyorum. Muhteşem bir gezi oldu. İstanbul'dan arkadaşların çok selamları var. Foto ve videoları atmaya devam edecekmiş Emre kardeşim...:flower:

Adana Mt'nin Kozan ve Obruk Şelalesine uzanan gezisi çok hoş, fotolar çok güzel... İnşallah beraber tekrar gitmek nasip olur. Kozan ve Eskişehir'e

Yardım bumoto calibre250

Selam arkadaşlar, Elimde bumoto calibre 250rr var, fan soğutmuyor hararet yapıyor alternatif önerebilirmisiniz usta önerebilirmisiniz.
Şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar