[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
Bora abı senin moturun ne kadar hastası var öyle.Önüne gelen satışa koyuyor. Nerdeyse ben bile arayacaktım adamı,hayret ya kimseye güven olmayacakmı böyle.Bundan böyle herkes şüpheyle bakacak birbirlerine yazık valla çok yazık.

hiç sorma mustafacığım yav.bu 3 oldu.millet int.ten bulup,bakıyor temiz motor,hemen kopyala yapıştır,ohh ne iyi.:pr:şikayet ettim.geçen defa 10 dakikada hallolmuştu,şimdi takipteyim.

way be bora abim motoru satıyo haberi yok:mrgreen:
tabi senin motorlar emsal teşkil ettigi için fotosunu kulanıyolar bu da güzel birşey:)

Merhaba arkadaşlar,
Güzel havayı gezisiz geçirmişsiniz, her zaman bu havayı yakalamak zor.
Darısı bu haftaya diyelim.

herkese iyi akşamlar,ben cumartesi sabah önce ceyhana gidicem özdenin yanına ordanda köye geçicem pazar öğlen dönücem iş icabı

Bana uyar,tabiki diğer arkadaşlar ne düşünüyor bilemem.Zati uzun zamandır karda görmüyorum.Adanaya da kar yağmıyor zaten:p

Günaydınlar, kar görmekten ziyade, bu kararı vermek karı nerede görmek istediğinize bağlı tabi :) everestede çok kar yağıyor diyorlardaaa :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
daha önce de defalarca gittiğimiz birkaç rota var.
1-otobandan-çamlıyayla çıkışına kadar gidip,oradan çıkıp,eski-virajlı yoldan,gülek civarında,daha önce de yemek yediğimiz lokantalar var.bu rota olabilir.veya,
2-yine aynı yoldan,tekirin içinden virajlardan(eski yoldan) pozantıya kadar gidip,SUSA nın üstünden,niğde yoluna devam etmek de olabilir.o yolda virajlı ve yol kenarlarında kar olan bir yol,oralarda da lokantalar var.

Bora abi ben gezi hakkında espri dışında önerim olamaz siz yolları daha iyi biliyor ve tanıyorsunuz.Ne karar alırsanız bana uyar yeterki motorla gezi olsun uzun zamandır sıkıldım valla.Büyük bi ihtimalle Özden gelemez ama Suat gardaşımla gelirik inşallah.

Bora abi,
Çamardı-kamışlı tarafında bir tesisten bahsedilmişti. Sanırım Koluman söylüyordu.
Uzak demezseniz olabilir derim.
Ama Perşembe günü Ankara' ya gidip döneceğim. Eğer tekir' de kar yoksa başka rota çıkarmak lazım.

Adana İl Temsilcisi
Bora abi,
Çamardı-kamışlı tarafında bir tesisten bahsedilmişti. Sanırım Koluman söylüyordu.
Uzak demezseniz olabilir derim.
Ama Perşembe günü Ankara' ya gidip döneceğim. Eğer tekir' de kar yoksa başka rota çıkarmak lazım.

birkaç yıl önce,bende ybr varken,çamardına kadar gitmiştik,orada çok güzel pide yemiştik ve etrafta karlar vardı.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...042-10-02-2008-[adana-mt]-camardi-gezisi.html

tamam,yarın akşam toplantıda konuşuruz.

Son düzenleme:
adanalı-acar65 :mrgreen: aslına bakarsanız ağrı dağıda olabilir amaaaa, sanki bana Himalayalardaki everest tepesine gitmek daha mantıklı gibi geldi..!!!!
yanlışım varsa düzeltin tabi lütfen :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar