[Adana - MT]

Tünaydın :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 ----------

Pazar günü Mersin Limanına küçük bir gezi yaptık, hazır gitmişkende Balık yedik :p

IMG_0073.jpg

Bize balık ısmarlayan Balıkcı teknesi :mrgreen:
IMG_0072.jpg

Kızım benden bu bisikleti istedi ama ağır olduğu için alamadım :pr:
IMG_0071.jpg

Güzelim Motorlarımız
IMG_0070.jpg

IMG_0069.jpg

Gürsel, Yusuf Abi ve ben
IMG_0066.jpg

IMG_0064.jpg

IMG_0061.jpg

Gürselin Kızı Eda
IMG_0060.jpg

Kızım Mina
IMG_0056.jpg

Geziye katılan Yusuf abime, Gürsele ve kızına teşekkür ederim :rendeer:

Güzel gezmişsiniz emeğinize sağlık.
Bizde Kozan'a gittik Antep, Maraş ,Osmaniye ve Kadirliden yaklaşık 200 motorcu toplandık çok eğlendik sohbet ettik ancak Adana Mt nin katılım göstermediğine üzüldüler, arkadaşlarımız onca yol yapıp sizleri görmeye ve sohbete geliyoruz ama sizden katılım olmamış diye sitemler aldım doğrusu birazda haklılar doğrusu . Tamam gezi olur gidilir yenir içilir ama senede 1 defa tüm çevre illerden katılım olan bir etkinliğe ve bu etkinlik içerisinde bizleri seven sayan arkadaşlarımızda katılıyorsa ben bu etkinliğe çölde olsa dahi katılırım arkadaşlar.
Selamlar hepinize

Bizde Kozan'a gittik Antep, Maraş ,Osmaniye ve Kadirliden yaklaşık 200 motorcu toplandık çok eğlendik sohbet ettik ancak Adana Mt nin katılım göstermediğine üzüldüler, arkadaşlarımız onca yol yapıp sizleri görmeye ve sohbete geliyoruz ama sizden katılım olmamış diye sitemler aldım doğrusu birazda haklılar doğrusu . Tamam gezi olur gidilir yenir içilir ama senede 1 defa tüm çevre illerden katılım olan bir etkinliğe ve bu etkinlik içerisinde bizleri seven sayan arkadaşlarımızda katılıyorsa ben bu etkinliğe çölde olsa dahi katılırım arkadaşlar.
Selamlar hepinize

Sana tamamen katılıyorum :cat:

Fuat,
Temmuz gezi katılımla alakalı birşeyler duydum. hayırdır.:silent:[/QUOTE]

tam netlesin sizi bilgilendirecegim yusuf abi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,çarşambadan beri köydeydim dün akşam geldim yorgun olduğum için yattım,geziye gidenlere mersine gidenlere afiyet bal şeker olsun muhtemelen cuma tekrar gidicem köye ufak tefek işler kaldı,kısmet olarsa çarşamba çamlıkta görüşürüz hepcazınızı özledim,

boracım senin pederde ağırlaşmış geçmiş olsun yapacağımız bişey olursa alo demen yeter

Selamlar hepinize

Ahmet,
En azından sizlerin katılabilmesine sevindim. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------

Birader,
Balıkta güzeldi, havada güzeldi, sizler zaten güzelsiniz.
Bende sizlere teşekkür ederim.:rendeer:

Hayırlı haftalar. Pazar günü Bizde aynı mekanda idik saat 17:00 suları aynı teknede balık yedik.:p

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,

sağolasın cengizim.

ahmetciğim,resim yüklemek sandığın kadar zor değil,tam tersi çok kolay,şimdi anlatayım:
1-imageshack'ı açtın,
2-YÜKLE komutunun yanında ''resimler/videolar'' var,orası işaretli olsun,
3-BROWSE yani seç'e bas.pc.nden hangi resmi yükleteceksen seç,
4-aşağıda YÜKLEME SEÇENEKLERİ/YENİDEN BOYUTLANDIR'a tıkla,
5-aşağıda küçük bir pencere açılacak,sağına tıkla ve 640*480'i seç,
6-mavi ŞİMDİ YÜKLE'ye bas,
7-resmin yüklenmiş haliyle,yeni bir sayfa açılacak.oradan FORUM KODU'nu kopyala foruma yapıştır.bu kadar.

iyi akşamlar

resim deneme 1-2
http://img441.imageshack.us/my.php?image=dscn0966w.jpg

olmuyor olmuyor olmuyor

olmaz tabi ciğerim:bounce:.kendini kasacağına photobucket kullan rahat et:cat: bütün dünya bunu kullanıyor

günaydın arkadaşlar,

sağolasın cengizim.

ahmetciğim,resim yüklemek sandığın kadar zor değil,tam tersi çok kolay,şimdi anlatayım:
1-imageshack'ı açtın,
2-YÜKLE komutunun yanında ''resimler/videolar'' var,orası işaretli olsun,
3-BROWSE yani seç'e bas.pc.nden hangi resmi yükleteceksen seç,
4-aşağıda YÜKLEME SEÇENEKLERİ/YENİDEN BOYUTLANDIR'a tıkla,
5-aşağıda küçük bir pencere açılacak,sağına tıkla ve 640*480'i seç,
6-mavi ŞİMDİ YÜKLE'ye bas,
7-resmin yüklenmiş haliyle,yeni bir sayfa açılacak.oradan FORUM KODU'nu kopyala foruma yapıştır.bu kadar.

bora abi onda hangi programın eksik olduğunu sen bilirsin:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar