Adana [mt]yörük çadırı/yapraklı Koy/narlıkuyu Gezisi

sanırım tek kaya sizin sırayla resim çekildiğiniz kayaydı:mrgreen:
@gökhan hocam kayadan motosiklet olayını güzel yakalamışsın vallahi:cat:
@adaşım kayadan düşüp bi tarafını kırmaman sevindirici:) çok emanet duruyorsun:p
hepinizin canlarına motorlarına sağlık olsun DEMİR ailesinden selamlar hepinize:rendeer: çok güzel bir gezi olduğu belli, ne yaparsın 07/15 çalıştım pazar günü.:mrgreen:eh ekmek parası kazanmakda lazım:p
değil hocam.biraz internet bağlantı hızı ile ilgili;biraz da o resimlerin açılmasını sağlayan bilgisayarınızdaki ADOBE ACROBAT READER veya benzeri programlarla ilgili.

@olayı bitirmişsin bora abiiiiiiii
ne acrobatı ne rideri:queen:

Adana İl Temsilcisi
yorumları için tüm arkadaşlarımıza teşekkürler bendeenn.:mrgreen:

adana mt en çok takip ettiğim imrendiğim :p grup yıne mükemmel bir birliktelik yine sıcak dostluklar tebrık ederım :)

Arkadaşlar Hepinizi Kutluyorum Uzun Zamandır 'yıldır Sadece Izlemekle Yetiniyorum (ev Yaptırdığım Için şimdilik Motorsuzum) Inşaallah Yeniden Aranızda Olmayı Arzuluyorum.

selam arkadaşlar güzel gezi yapmışsınız kısmet bir daha ki sefere inşallah suat arkadaşımda yanmda özden arkadaşımda ikisininde çok çok selamları var suat geziden çok memnun kalmış sizleri tebrik ediyorum selamlar saygılar

Arkadaşlar süper bir gezi olmuş.Bizde isteriz.
Bora hocam ekibi radara düşürmeden adanaya getirmek tam bir liderlik örneği.
Lokmalar çok güzel görünüyor.
Kadirliden selamlar.

Adana İl Temsilcisi
Arkadaşlar süper bir gezi olmuş.Bizde isteriz.
Bora hocam ekibi radara düşürmeden adanaya getirmek tam bir liderlik örneği.
Lokmalar çok güzel görünüyor.
Kadirliden selamlar.

teşekkürler ahmet abi.radar için tüyo geldi,yoksa ne liderliği abicim.tabiki sizinlede gideriz.sevgilerimle.

Son düzenleme:
yuörükler bizimkileri görünce çadırı toplayıp kaçmışlar heralde .hehehhehhee

arkadaşlar bu aralar biraz yoğundum neler yaptığınızı pek takip edemedim ama baktım hepiniz buralardasınız maşallah kendinize iyi bakın kazasız belasız

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar