ADANA [MT] YEŞİLOVACIKTA SEZONU AÇTI

Adana İl Temsilcisi
ADANA MT.olarak,havanın 18-29 derece olmasını da fırsat bilerek,bizde kapanmamasına rağmen sezon açılışı gibi bir gezi yapalım dedik.26 motor,4 araç ve 48 kişilik ekiple güzel bir havanın eşliğinde düştük yollara. mersinden dostlarımızın da katılımı ile oldukça katılımlı,neşeli ve bol kahkalı bir geziyi daha gerçekleştirdik.katılan,emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum.
Buyrun fotolara :

:rendeer::rendeer:süper,süper,bir organizasyon harika bir topluluk şahane bir gezi.
darısı her zaman böyle gezilere.harikasınız dostlar.:rendeer::rendeer::thumleft:

MCV

Yine güzel bir etkinliğe imza atmışsınız.Paylaşım için teşekkürler

Zzr, hayabusa, fjr, mt07, cbf1000, maxi scooter, super tencere, tava, balık, roka, limon, deniz, hava.... allahım sana geliyorum ne güzel bir gezi olmuş öyle :) maşallah! tek bir eksik gözüme çarptı. O da bir adet race blue R25 :D

Adana İl Temsilcisi
herkese değerli yorumları için teşekkürler dostlar.

şahane organizasyon tebrikler :thumleft:

Güneyin avantajı abi valla özendim 19 değil 9 dereceyede razıyım ama buralarda onu bile göremiyoruz aylardır. Tebrikler tekrardan nicelerini nasip etsin ALLAH.

en sosyal grup maşallah ailecek herkes ayrıca balığın yanında bira içen arkadaşları şiddetle kınıyorum şöyle bir 20 lik dahi olsa rakı bulamadınızmı :queen:

Bora Abi, elinize sağlık.

Adana'da olan ve bir dahaki etkinliklere katılmak isteyen arkadaşlar nasıl haberdar olabilir bunlardan :) ?

Teşekkürler,

Adana İl Temsilcisi
kardeş,çarşamba akşamları toplantıda kararlaştırıyoruz.sonra,adana mt sayfasına yazıyoruz.

Toplantılara dışarıdan katılım olabiliyorsa gelmek isterim abi. Facebook sayfasını kast ediyorsunuz değil mi?

Teşekkürler,

ya arkadaş ne dim ben size biraz sitem edim bari neden bu tür etkinliklerinizi duyurular bölümünde yayınlamıyorsunuz neden hep kendinize müslümansıznız haber versenize bizde katılalım eşimle (ZORLA KABUL ETTİRECEM KENDİMİ GURUBA):cherry::flower: yakın zamanlarda geziniz olursa katılmak isteriz tabi duyurursanız :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

toplantıya bende katılmak isterim nerde yapıyorsunuz toplantıyı ve saat kaçta (DEDİM YA KENDİMİ GURUBA ZORLA KABUL ETTİRECEM DİYE NE YÜZSÜZÜM BENDE):queen::flower:

Adana İl Temsilcisi
t.özalda,gökkuşağı kavşağını camiye doğru geçince solda DEĞİRMEN CAFE deyiz.bekleriz.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerinize sağlık Bora'cım. :cat:Güzel bir gezi olmuş. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar