Adana Mt Ye Teşekürler

Gecen hafta adanaya işim geregi gittim kılıcbalıgınla tanıştıktan sonra sagolsun adananın yarısını gezdirdi vaktimin azlıgından dolayı yarısı adana mt deki arkadaşlarla tanışma fırsatı buldum misafirperverliklerinden dolayı herkeze teşekkür ederim bilakis kılıcbalıgına ayrıca teşekkür ederim.İyiki bu mt sitesi var kişiler birbirlerini tanıyor ve güzel diyoloklar kuruluyor.Samimiyetimle söylüyorum adanadaki arkadaşlıga saygıya diyologa hayran kaldım herkezin adanayı örnek almasını isterim.yanlış anlaşılmasın tüm mt arkadaşlıkları cok güzel cünkü mt güzel Tekrar görüşmek ümidiyle sevgiler saygılar sizlerle tanıştıgıma memnun oldum.

Süper Moderatör (BBRR)
Ya bunu bende çok yaşadım ..hani bu ortamın adı sanal ortamya...değil alakası yok ...kimleri tanıdım burda ne güzel insanları ...bir kısmı ile burda tanıştık bir kısmı ile bulundukları yerde ...sanal manal değil gerçek hayat burası ...şu anda istanbulda ,izmirde,adanada,......daha adını sayamadığım bir çok yerde arkadaşlarım var ..eee tabi onlarında marmariste..

Bu vesile ile MT yi bir aile yapan her üyeye sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar