adana mt ye sesleniş :)

Son düzenleme:
Farketmez ikiside benim gözüm :p:p:p:p

ben anladııııııııııııımmm...

tesekkürler zion1 kardeş
Hala anlamayanlar varsa anlatıver.... :cat::cat::cat::cat:

1 - Göz senin olabilir...
2 - Gözüm,kulağım,ayağım,canım,ciğerim vb. tanımlarını tanımadığın kişilere söylememeni tavsiye ederim...
(Bide bana asla sakın deme):bounce:
3 - zion1' e anlatıver derken :silent::p

aramıza hosgeldin dilek .iyi vakit geçirirsin umarım.ayrıca bende kozanlıyım.kozanda yaşıyorum.:):queen:

Kozan sınırlarına LTF06 arkadaş bakıyor özelden msj atarsan sana yardımcı olacaktır ne konuda olursa olsun. :cat:

:mrgreen:

biz size öle mi yaptık biz geldiğimizde kimse guruptan ayrılıp halasının yanına gitmedi
akrabalarının yanına ayrı bizim yanımıza ayrı gel geleceksen ::miiz::

Ben grupdan ayrılım halamın yanına gidecem demedim. Ayırca öyle bişi yapmam zaten. yani Katıldıgım bir aktiviteyi acil durumlar dısında sonuna kadar takip ederim...

Burada benim kendime göre planım söyleydi.

Benim işyerim zaten adanada Ben hergün mersinden adanaya işe gelip gidiyorum (servislee tabiii :p:p:p) gezi haftası cumartesi gunu motorla gelip mesai bitimi adanaya akrabaları ziyarete pazar gunu ise Adana MT ile Sucuk yemeye... YADA PAzar ADANA MT ile sucuk yemeye gezi sonrası pazar akşamı akraba ziyaretine Pazartesi ise tekrar mesaiye.. Seklinde bir plan yapmıştım kendime. Bakalım nezaman kısmet olacak...

aramıza hosgeldin dilek .iyi vakit geçirirsin umarım.ayrıca bende kozanlıyım.kozanda yaşıyorum.:):queen:

neresindensin kozanın bende kozanlıyım şevkiyeden
hemşoo döküll :p

Ben grupdan ayrılım halamın yanına gidecem demedim. Ayırca öyle bişi yapmam zaten. yani Katıldıgım bir aktiviteyi acil durumlar dısında sonuna kadar takip ederim...

Burada benim kendime göre planım söyleydi.

Benim işyerim zaten adanada Ben hergün mersinden adanaya işe gelip gidiyorum (servislee tabiii :p:p:p) gezi haftası cumartesi gunu motorla gelip mesai bitimi adanaya akrabaları ziyarete pazar gunu ise Adana MT ile Sucuk yemeye... YADA PAzar ADANA MT ile sucuk yemeye gezi sonrası pazar akşamı akraba ziyaretine Pazartesi ise tekrar mesaiye.. Seklinde bir plan yapmıştım kendime. Bakalım nezaman kısmet olacak...

her daim bekleriz ama sadce bizimle ilgilenmen lasım biz sana taam artık gidebilirsin diyene kadar :)

Son düzenleme:

her daim bekleriz ama sadce bizimle ilgilenmen lasım biz sana taam artık gidebilirsin diyene kadar :)

biz büyük caminin ileride park varya onun karşı arada bi sokak var en sondaki evde oturduk 23,5 gün :p

abi nasıl beceriosunuz bir yılda 2 mesaj atmayı... cevabı acele deil 7 ay sonra bakarım :p

arkadasım ben fazla yazmam ama siteyi çok gezerim özellikle gezi resimlerine bakarım.yıl sonuna kadar iki mesaj daha anca atarım:mrgreen::queen:

bende tufanpasa dan belediye petrolüne yakınız.:)

Son düzenleme:

İlk fırsatta gelmek isterim. Elbetteki gezi sonuna kadar imkanların elverdigi sürece sizinle ilgilenecemm. Peki siz benle ilgilenecekmisiz.:bounce: :bounce: Siz evsahibi durumundasınız.

Grup gezilerine hiç katılmadım ama çok duydum. Küçük CC li motorcuları geride bırakanları, Motoru arıza yapanları, lastigi patlayanları geride borakanları vs. vs. vs. bunları cok duydum. Simdiye kadar grup gezine katılmama sebebim de bu zaten.. Benim motorum 150 CC lik honda CBF 150. Bu motorla benim size ayak uydurmam zor olur sanırım. Bu durumda sizin bana uymanız gerekebilir. Yada grupdaki daha küçük CC li bir üyeye uymak zorunda kalınabilir. Nedersiniz yanılıyormuyummm... :bounce: :bounce::bounce::bounce:

İlk fırsatta gelmek isterim. Elbetteki gezi sonuna kadar imkanların elverdigi sürece sizinle ilgilenecemm. Peki siz benle ilgilenecekmisiz.:bounce: :bounce: Siz evsahibi durumundasınız.

Grup gezilerine hiç katılmadım ama çok duydum. Küçük CC li motorcuları geride bırakanları, Motoru arıza yapanları, lastigi patlayanları geride borakanları vs. vs. vs. bunları cok duydum. Simdiye kadar grup gezine katılmama sebebim de bu zaten.. Benim motorum 150 CC lik honda CBF 150. Bu motorla benim size ayak uydurmam zor olur sanırım. Bu durumda sizin bana uymanız gerekebilir. Yada grupdaki daha küçük CC li bir üyeye uymak zorunda kalınabilir. Nedersiniz yanılıyormuyummm... :bounce: :bounce::bounce::bounce:

sen gel gel biz ilgileniriz seninle:cherry:

adanada nerde calısıosun??

Dilek bacım aramıza hoşgeldin :rendeer:

şimdi çok ayıp ettin muzaffer abi... benim topicime nie hoşgeldin yazmadın:pale:

:mrgreen::mrgreen: ben ne giricem ya nereye girdim neoluyor ben nerdeyim ...

lütfü abi kedi istiyorsan göndereyim sana benim motorun üstünde yatmayı adet haline getiren kedi var onu sana kargo ile postalayımmı :p

yok ne işim olur kediyle felan isoyla idare edios işte yettiği kadar kanımca:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar