Merhaba dilek öncelikle Motor sevdaliları dunyasına hoşgeldin diyorum. (arasına diyince yanlış anlıyolar) Adana veya başka bir il hiç farketmez yeterki gönüller bir olsun. Bende Mersinden katılıyorum Mersit MT ama gördügün gibi buraya MT üye olan herkes yazabilir. Seni sadece koltugunda oturmuş MT de aktif olarak görmek yerine gezilerde motorunun üsrtündede görmek isteriz.... Dedim ama motorun varmı diye sormadım.Bilgilerine baktım yokkkk emişsin sorun degil gezilere yalnız gelen bir arkadaşımızın artcısı olarak da katılabilirsiniz Mesela arkadaşınızın Yada Burcunun artcısı olabilirsinn. Sen yeterki gezilere katılmak iste. Bu arada Mersin e gelmeyi de ihmal etmeyin...
HOŞGELDİNNN :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
sen dert etme annem biz adana olarak bineceği bir yer buluruz :queen: :queen: :queen: hoş geldin demen yeterliydi![]()
Mesela arkadaşınızın Yada Burcunun artcısı olabilirsinn. Sen yeterki gezilere katılmak iste. Bu arada Mersin e gelmeyi de ihmal etmeyin...
HOŞGELDİNNN :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
burcu ya artcı olmak mıı :silent: arkadasımı bucu ya artcı yapmam zaten burcu da artcı almayı sevmez bi kere artcısı oldum ben de acemi birinin durabileceği gibi kullanmıyoo![]()
ayrıca biz yeni geldik mersine
sıra sizde :wiinkk:
LTF06 gözüm sen kendine dert etme. Benim demek istedigimi anlayan anladııı. :cat: :cat: :cat:
LTF06 gözüm sen kendine dert etme. Benim demek istedigimi anlayan anladııı. :cat: :cat: :cat:
Cengiz sonlara doğru yer altında yerçekimsiz bir ortam var.Çıkışı bulmam gerekiyor.Yarım saat dolandım çıkış mıkış yok bilader![]()
şekerim anlamana sevinerekten iyi günler dilerim :queen:
ben anladııııııııııııımmm:wiinkk:![]()
sağ mı sol mu dimi.
Adanaya Mersin MT olarak dagilde yalnız gelmeyi düşünüyorum. Hem akraba hemde MT ziyareti amaçlı. Bir taşla iki kuş misali yani
Bakarsınız Kısmet olursa MERSİN MT olarak da gelebiliriz...
biz size öle mi yaptık biz geldiğimizde kimse guruptan ayrılıp halasının yanına gitmedi
akrabalarının yanına ayrı bizim yanımıza ayrı gel geleceksen ::miiz::