adana mt ye sesleniş :)

başlık benim fikrimdi :cherry:
aslında herkese tek tek hoşbuldum der ama daha çözememiş arkadaslar kusuruna bakmayın :cherry:

Merhaba dilek öncelikle Motor sevdaliları dunyasına hoşgeldin diyorum. (arasına diyince yanlış anlıyolar :p:p:p) Adana veya başka bir il hiç farketmez yeterki gönüller bir olsun. Bende Mersinden katılıyorum Mersit MT ama gördügün gibi buraya MT üye olan herkes yazabilir. Seni sadece koltugunda oturmuş MT de aktif olarak görmek yerine gezilerde motorunun üsrtündede görmek isteriz.... Dedim ama motorun varmı diye sormadım.Bilgilerine baktım yokkkk emişsin sorun degil gezilere yalnız gelen bir arkadaşımızın artcısı olarak da katılabilirsiniz Mesela arkadaşınızın Yada Burcunun artcısı olabilirsinn. Sen yeterki gezilere katılmak iste. Bu arada Mersin e gelmeyi de ihmal etmeyin...

HOŞGELDİNNN :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Merhaba dilek öncelikle Motor sevdaliları dunyasına hoşgeldin diyorum. (arasına diyince yanlış anlıyolar :p:p:p) Adana veya başka bir il hiç farketmez yeterki gönüller bir olsun. Bende Mersinden katılıyorum Mersit MT ama gördügün gibi buraya MT üye olan herkes yazabilir. Seni sadece koltugunda oturmuş MT de aktif olarak görmek yerine gezilerde motorunun üsrtündede görmek isteriz.... Dedim ama motorun varmı diye sormadım.Bilgilerine baktım yokkkk emişsin sorun degil gezilere yalnız gelen bir arkadaşımızın artcısı olarak da katılabilirsiniz Mesela arkadaşınızın Yada Burcunun artcısı olabilirsinn. Sen yeterki gezilere katılmak iste. Bu arada Mersin e gelmeyi de ihmal etmeyin...

sen dert etme annem biz adana olarak bineceği bir yer buluruz :queen: :queen: :queen: hoş geldin demen yeterliydi:p

Mesela arkadaşınızın Yada Burcunun artcısı olabilirsinn. Sen yeterki gezilere katılmak iste. Bu arada Mersin e gelmeyi de ihmal etmeyin...

burcu ya artcı olmak mıı :silent: arkadasımı bucu ya artcı yapmam zaten burcu da artcı almayı sevmez bi kere artcısı oldum ben de acemi birinin durabileceği gibi kullanmıyoo :)

ayrıca biz yeni geldik mersine
sıra sizde :wiinkk:

burcu ya artcı olmak mıı :silent: arkadasımı bucu ya artcı yapmam zaten burcu da artcı almayı sevmez bi kere artcısı oldum ben de acemi birinin durabileceği gibi kullanmıyoo :)

ayrıca biz yeni geldik mersine
sıra sizde :wiinkk:

Burcunu atrcı almayı sevmedigini biliyorum bi gönderme yapıyım dedim :p:p:p:p
Adanaya Mersin MT olarak dagilde yalnız gelmeyi düşünüyorum. Hem akraba hemde MT ziyareti amaçlı. Bir taşla iki kuş misali yani :p:p:p:p

Bakarsınız Kısmet olursa MERSİN MT olarak da gelebiliriz...

Cengiz sonlara doğru yer altında yerçekimsiz bir ortam var.Çıkışı bulmam gerekiyor.Yarım saat dolandım çıkış mıkış yok bilader:p

Cengiz sonlara doğru yer altında yerçekimsiz bir ortam var.Çıkışı bulmam gerekiyor.Yarım saat dolandım çıkış mıkış yok bilader:p

dostum var yaw nasıl yok cok basit gidecegin tek yol var
seni iten bir güc olacak önce onun zıttına git bir kumanda merkezine gelecen orada biraz yaratık öldürecen sona bunun gibi bir kac bölüm gececen ondan sonra karla kaplı dagın eteklerinde bulacan kendini helikoptere binerken dag yıkılacak kankan da aşagıda seni bekliyor olacak falan filan hepsini anlatmayım ama basit bir yerde takılmışsın be dostum:p

şekerim anlamana sevinerekten iyi günler dilerim :queen:

eyyyy wallah bilader sanada eyi günler:bounce:

Son düzenleme:
hem olm merlinin kazanına gir tam çzümü vardır orda ama fazlasını okuma tadı kaçmasın bende dün akşam tekrar yükledim en hard ı secip tekrar oynayacam:p

Adanaya Mersin MT olarak dagilde yalnız gelmeyi düşünüyorum. Hem akraba hemde MT ziyareti amaçlı. Bir taşla iki kuş misali yani :p:p:p:p

Bakarsınız Kısmet olursa MERSİN MT olarak da gelebiliriz...

biz size öle mi yaptık biz geldiğimizde kimse guruptan ayrılıp halasının yanına gitmedi
akrabalarının yanına ayrı bizim yanımıza ayrı gel geleceksen ::miiz::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar