Adana Mt Pozanti Gezisi 07-5-2006

Adana çmsk Pozanti Kahvalti Gezisi 07-05-2006

Sevgili Arkadaşlar Pazar Günü Yapmiş Olduğumuz Bu Gezide Oldukça Keyif Aldik. Her Ne şekilde Olduysa Biraz Geç Katilimlar Oldu Ama Biz Sabah 9 Motor Moladan Hareket Ettik Sonradan Bize 2006 Zx10 Ile Intelli Bilgisayarin Sahibi Yusuf Bey Ve Mobilyaci Arkadaşimiz 1000 RR Ile Süleyman Bey Iştirak Ettiler Her Ikiside Rodaj Işiyle Uğraştiklarindan Biraz Gerimizde Yol Aldilar Ama Olsun çok Zevkli Bir Geziydi Katilan Yada Katilmayan Tüm Dostlara Güneşiniz Ve Neşeniz Bol Olsun Dilekleriyle

aaah aah şu rodaj işi yokmu, bitirdi beni, Katılan ve beni bekleyen (geç kalanlardan biri bendim ) arkadaşlara çok teşekkür ederim, çok matrak geçti gezi, Osman abi bana msn adresini verecektin

yusufg' Alıntı:
aaah aah şu rodaj işi yokmu, bitirdi beni, Katılan ve beni bekleyen (geç kalanlardan biri bendim ) arkadaşlara çok teşekkür ederim, çok matrak geçti gezi, Osman abi bana msn adresini verecektin

Selam Arkadaşlar ben acemi bilgisayarcı resimleri bir türlü ekleyemedim.Bu arada msn adresim [email protected] bir sürü resim sırada bekliyor nasıl ekleyecem??

osmanozkar' Alıntı:
Selam Arkadaşlar ben acemi bilgisayarcı resimleri bir türlü ekleyemedim.Bu arada msn adresim [email protected] bir sürü resim sırada bekliyor nasıl ekleyecem??
ya resim bile yükleyemiyosun ne işin var gezide :mrgreen: :mrgreen: msn ni açta nasıl yapıldığını ögretim sana:rendeer:

img07961db.jpg

img08244hm.jpg

img08056ml.jpg

Son düzenleme:
Hımm bana bir ara ödünç racing verinde (mümkünse 1000cc olsun) geleyim sizle resimleri çekeyim. Olmamış böyle bol resim isteriz. :mrgreen:

Görüşmek üzere.

yeni resimler..

Arkadaşlar yeni öğreniyorum kusura bakmayın yeni resimler geliyor.

img08162pb.jpg

Makine : Ben düzeltiyorum abi

Biz de Pozantı'dan geçtik ama hiç karşılaşmamışız.Geri dönerken üstelik otobandan Adana'ya döndük.Sizden bizi gören oldu mu acaba?
Kendinize iyi bakın.Allah nice nice kazasız,belasız gezmeler nasip etsin.

valla abiler asvalt nasildi acaba siz gectiktn sonra merak ettim? klubu onundeki asfalt aglamaktan fitik olmus size tazminat davasi acmak icin motorlu avkatin ofisinden cikarken gorulmus galiba ......:))

ayaklariniza saglik abiler.

Bu Adam Sapik Mi?

MOTOR osmanları azdırmış olmalı?

BU RESİMDE BENDEN SÜLEYMAN KARDEŞİME! Aslında sonradan geldiği için kahvaltıdan bizim kadar zevk alamadı ama harun yemeğe ortak olmasa zavallım doyacaktı ama...
Harunda doymayı bilmedi yaaaaa.

Aslında hepimizin kullandığı bir yol burası neresi demeyin pozantı tarsus arasında tarsus yol ayrımına gelmeden önceki köprü; ne hale geldiğini göstermek için bu olayı yayınlıyorum. bizde bunun altında tesadüfen durduk ya kafamıza geçseydi. bu olayı ilgililere duyuruyorum lütfen duyarlı birisi el koysun... otoyolda böyle köprüler var..

Son düzenleme:
Güzel bir geziydi. Geziye katılan herkese çok çok teşekkürler. Süleyman Abi'ye kahvaltısını benimle paylaştığı için ayrıyeten çok teşekkürler :) Adem Abi kusura bakma dönerken seni takip edemedim (aç aç motor kullanılmıyorda :cherry: )

aç açmı bi beni yemediğin kaldı birader senin yüzünden nerdeyse pelüş aç kalıyodu hehehehe

İyiki aç karnına yola çıktın harun

Bir dahaki sefere seni hasanın yanına oturtacam birbirinizle cebelleşin bakalım.( bu yazıyı osman özkar benim bilğisayardan yazdı sorumluluğu ona ait)

ArkadaŞlar Ben Bu Gezİ DÖnÜŞÜ Motorumu Sattim Bu Gezİ Bana Ugurlu Geldİ.İnŞaallah Kisa Bİr SÜre Sonra 1000 Cc Lİk Bİr Motorla Aranizda Olmak Umudu İle Şİmdİlİk Sİte BeraberlİĞİ İle Devam EdeceĞİm.hepİnİzİ Çok Sevİyorum SaĞlicakla Kalin...........

bu kadar racing motor. güzel ses çıkar hani :) racing hastasıyım ama daha tecrübe edinmem lazım. ilerde olur umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar