Adana [MT]'nin Marmok Macerası

elinize emeğinize sağlık iy dolaşmışsınız marmok derken nerelerde gördük sizi :rendeer:

Hepiniz öncelikle hoşgeldiniz :rendeer:
çarşambayı iple çekiyorum :queen:
resimleri çeken ve yükleyen arkadaşlara teşekür ederim ama marmoktan resimler yokmu yaw :silent:

arkadaşlar tekrar hoşgelmişsiniz:rendeer:resimler çok güzel, zaferin havuza atlayış anı bir başka:mrgreen:, asıl yorumlar çarşamba bici toplantısında

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bici ye gelemiyorum anlayan anladı:p

Marmok maceramızda yüzümüzde tatlı bir tebessümle bitti. Bu geziye Marmok gezisi dememek lazım aslında. Marmok kocaaaa bir yalanmış. Balon gibi sönük bir festival.

Cumartesi sabah erken yola çıktık; Moladan en geç 5te dememize rağmen ismi lazım değil biri (A...t) uyanamayınca 6da tekerler döndü. Adanalı aç yola çıkarmı, hemen Cennet-Cehennemde kahvaltıya oturduk. 3 gün yetecek kadar yedikten sonra devam ettik. İlk molada baktıkki kendini bilmez 8 bacaklı bir kene boynuma vampir gibi sarılmış. Dr.Erhan hemen bir cımbızla icabına baktı.

Az gittik uz gittik, en önde Ahmet arkasında ben. Ahmet frene asıldı, arka yan dönemeye başladı. Aman noluyor demeye kalmadı üzerine çıkmadan ikimizde kurtardık. Baktık yan yolun yukarı tarafında bir zift kamyonu açmış vanayı yola zift döküyor. Yan yoldan ana yola oluk oluk zift akmış. Aynı olay Gürsel-Erhan arasındada olmuş ama Erhan bizim kadar şanslı olamadı. Hafif bir yan yatmayla (şükür kendisine birşey olmadı) olayı kurtardı.

İlk gün 630km yol yapıp Kemerde bir pansiyona girdik. Buraya kadar çok zevkli diyeceğimiz bir yoldan gelmedik. Fren-gaz sağa-sola dön şeklinde geçti. Kemerden sonra bir sürücünün isteyeceği tüm güzelliker başladı. Manzara desen ürpertecek kadar güzel. Virajlar geniş yol geniş. Kekovaya dönüp küçük bir tekne turu ve balık yedikten sonra ikinci konaklama için Ölüdenize geldik. Marmarise mesafe azaldığı için havuz sefası yapmadan duramadık.

3. gün Marmariste Barış abiyi (BBRR) ziyaret ettikten sonra festival alanına ulaştık. Buraya kadar olan yolda süperdi ama. Hemen Adana otağını kurduk. Çadırları bir çember oluşturacak şekilde kurduk. Ortayada Ahmetin savanını serdik. Tecrübeli ekip alt yapıyı hemen kurdu, kısa zamanda kamp alanımız medeni bir yerleşim birimine döndü. Hasan ve Sezen sayesinde ayrıca kamp bir sevgi yumağı kampına döndü.

Kamp alanı şu ana kadar gördüğüm en kuru ve serin deniz kıyısında ormanın içinde bir yer. Market, wc, duş, restoran, su (Bora abi motoru sürekli temiz tutabildi), çekirdek, vs ne istersen var. Deniz desen buz gibi ve o kadar temizki nerden bakarsan bak dibini görüyorsun. Ama nedense Ümit bir Çupra görüpte zıpkınla vuramadı.

Festival alanı 100m ilerde, birkaç firma gelmiş ama iş değilde sanki amaçları tatil. 11de açıyorlar 4te kapıyorlar. Çok fazla motor deneyemedik.

Biz hergün programımızı yapıp geziyorduk çevreyi. Gezeceğimiz yerler bitincede sıkılmadan terk edelim dedik ve topladık çadırları. Hasan-Sezen Marmaristen sonra ayrıldı bizden, Bodruma yöneldi (yolda hep beraber bir kahvaltı yaptık ki sormayın). Ahmet Antalyadan Kemere kaçtı. Bizde Sidede kaldık o gece.

Öbür gün Akseki Seydişehir Konya Tandır Karaman Ereğli Ulukışla. Erhanda yaylaya gidecem deyip ayrıldıktan sonra kalan sağlar Tekirden aşağıya salladık motorları.

2500km ve 7 gün sonra başladığımız noktaya geri döndük. Çok yorulduk, güldük, gezdik ve gördük.

Not : T.C. Karayollarının o kadar tuzağına rağmen sağ salim geldik ya Allahın şanslı kuluymuşuz.

Süper Moderatör (BBRR)
Marmokun yine en eğlenen tayfası adana mt idi hepsi ile tanışma fırsatım oldu .. tekerinize sağlık .. yine görüşmek üzere ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet adana mt marmoğa damgasını vurdu,kendilerini festival nedeniyle tekrar görme şansımız oldu,güzel sohbetleri ve sıcak kanlı davranışları için kendilerine candan teşekkürler,hasan ve sezen ayrı bir renkti adana mt içinde, önceki ve festivaldeki resimler için çok teşekkürler adana mt, tekrar görüşmek üzere esen kalın.

:)arkadaşlar tekerinize kurban olayım ne güzel eylenmişsiniz yaw..
havuz fotolarına koptum o ne biçim bir eylrncedir nasıl bir güzl ortamdır hasetimden catladım helal olsun arkadaşlar süper ötesi bişey olmuş yüreginize saglık:)

Gaziantep İl Temsilcisi
sagsalım gelmişsinizya sevindim bora abi bu arada fotolar cok güzel gercekten hasan gelirse şimdi saglam bir gezi raporu hazırlar

Adanaya selamlar

resimlerden anladığım kadarıyla en renklisi ve en kalabalık grup adana gurubuymuş. hepinize büyük geçmiş olsun darısı gitmeyenlere :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
tüm dostlarıma iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.

ben geldim siz gitmişsiniz çok üzüldüm ümmet abi söyledi gittiğinizi. tanışamadık ama olsun. yüreğinize sağlık

adana MT ye sevgiler çok zaman beraber olamadık sunuculuk konser vs. üzerimize kalınca festivalde biraz uzak kaldık ama kalbimiz sizinleydi sağlık dilerim...

Adana MT sizin havuz pozları süper bir de çekirdek MT (Zafer-Ümit):cherry:. Çok güzel ve eğlenceli insanlarsınız allah bozmasın sakın istanbula falan gelmeyin burası adamı bozar biz bici partisine gelicez, seneye inşallah :) Sizleri tanımak çok güzeldi resimler seyrederken arkada konuşulanları, yapılan esprileri duyuyor gibiyim.:queen: Görüşmek üzere:rendeer:

Bu arada ümitin zıpkın hikayesi video olarak var akşam atmaay çalışırım. İzlerken koptuk yine... :cat::queen:

Adana MT sizin havuz pozları süper bir de çekirdek MT (Zafer-Ümit):cherry:. Çok güzel ve eğlenceli insanlarsınız allah bozmasın sakın istanbula falan gelmeyin burası adamı bozar biz bici partisine gelicez, seneye inşallah :) Sizleri tanımak çok güzeldi resimler seyrederken arkada konuşulanları, yapılan esprileri duyuyor gibiyim.:queen: Görüşmek üzere:rendeer:

Bu arada ümitin zıpkın hikayesi video olarak var akşam atmaay çalışırım. İzlerken koptuk yine... :cat::queen:

birisi bici bici partisi mi dedi? ne zaman çıkıyoruz yola:queen::queen::queen::queen:

Heyy yavrum heeyy:cat:

Adana MT resimleri yükledikçe coşuyorum. Nerdeyse ezbere bildiğim o yollar, harabeler, o antik mekanlar.:cat::cat: helal olsun sizlere, ağabeylerime-kardeşlerime.:cat:

Orada olamadığım için üzgündüm ama bu kadar foto ile bizleri tatmin eden Adana MT bir parça benim derdime derman oldu:cat::cat:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar gördüğünüz resimler sadece 5 te biri.siz diğer arkadaşlarımın çektikleri yüklenince görün birde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar