Adana mt 'nin Adana-Hatay operasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar çok güzel bir gezi yapmışsınız, emeğinize sağlık.
düşünemiyorum kapıda 600 rr dursun sen git scootere bin:) ilgincsin isom ilginç

p1030134ik4.jpg

İso sana bi haller olmuş ayol :queen:

bende şaşırdımm:)

ulen herkes kıs tarafıı,benim tarafımda kim olacakk:)

yaw ardı önü bi künefe yedirdiniz onu mu cok gördünüz ahanda küstüm işte sizle bi daha künefe yemiceem ::miiz::

ve tabiki kıs tarafı olcaklar akıllı adam benim tarafımda olur (yane kimse güçsüzün yanında olmas ):queen::queen:

barnağında yüzükler golunda bilezikler oy sana dolanayum oy oy ferdanem..
(iso gecen bu sarkıyı söylüyodu):queen::queen::queen:

kanka parmağında yüzük var hayırdır..:silent:

::blushani ::pembe:: ::pembe::

ferda yerinde olsam birazdaha yemek yerdim gız bu ne hall gözlerinin altı belediye çukuru gibin olmuş..:queen:

(çocuğa fazlamı yüklendim ne):p
olsun biz kız tarafıyız kankam kusura bakma ben bacımdan yanayım..:queen:

yaw benim gözlerim altı ne çocukluğumdan beri öleeymiş benim yapabilcem bişe yok yersem kilodan göbekten baska bişe olmas yanee (denedimde söölüyorum :wiinkk:

allah ıcınıze sındırsın guzel gezmışsınız...harıka kareler yakalamışsınız..

baba harbiyeye gidipte kebap yenmezmi yaaa,neyse bi dahaki sefere unutmassın

baba değil abla :) aklımın bir köşesine yazdım bunu,saolun,künefesini yedik de kebabını kimse söylemedi,zaten resimlerden anlaşılıyo güzel olduğu,afiyet olsun size tekrardan :wiinkk:

1990-1996 da 6 yıl görev yaptım doyamadım Hatay'a. Çok sağolun sayenizde tekrar gitmiş gibi oldum:)

baba değil abla :) aklımın bir köşesine yazdım bunu,saolun,künefesini yedik de kebabını kimse söylemedi,zaten resimlerden anlaşılıyo güzel olduğu,afiyet olsun size tekrardan :wiinkk:

yaaa iso sana ne dieim kazma dieecemm gursel abi var birincide abi dedi:queen:

ben sana gene kazma dieim :wiinkk:

gursel abi saygilar sana:rendeer:

::utangac: onun kusuruna bakmayın ablam siz :p

ne dicektim ben yaa
hah
künefee : harika ötesi fevkeladenin fevkinde bi tatlı kendisi
biz ailecek severek ve beğenerek yiyoruz zaten
hasretle kendisini tekrar yiyeceğimiz günü bekliyoruzz :p:queen::queen:

Adana İl Temsilcisi
harika bir gezi olmuş sevgili dostlarım.bu arada iso ve ferdaya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.sevgilerimle smiyleysi:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw ardı önü bi künefe yedirdiniz onu mu cok gördünüz ahanda küstüm işte sizle bi daha künefe yemiceem ::miiz::

ve tabiki kıs tarafı olcaklar akıllı adam benim tarafımda olur (yane kimse güçsüzün yanında olmas ):queen::queen:

::blushani ::pembe:: ::pembe::

yaw benim gözlerim altı ne çocukluğumdan beri öleeymiş benim yapabilcem bişe yok yersem kilodan göbekten baska bişe olmas yanee (denedimde söölüyorum :wiinkk:

hayırlı olsun bacım ALLAH mutluluğunuzu herdaim etsin..:rendeer:

valla ne desem gözlerinin altında cukuru görünce isoya kızacaktım kıza bakmıyomu diye..:cat:

benim kafam kocaman gözler ufacık güldüğüm zaman gözlerimi göremezsin bile..:queen::queen::queen::queen::queen:

::utangac: onun kusuruna bakmayın ablam siz :p

ne dicektim ben yaa
hah
künefee : harika ötesi fevkeladenin fevkinde bi tatlı kendisi
biz ailecek severek ve beğenerek yiyoruz zaten
hasretle kendisini tekrar yiyeceğimiz günü bekliyoruzz :p:queen::queen:

bunlar reklam kokan hareketler gittiğiniz yerin reklamınımı yapıyonuz söyleyin kaç para teklif ettiler ben 2 katını vericem..:queen:

p1030134ik4.jpg

İso sana bi haller olmuş ayol :queen:

isoyu bende tanıyamaz oldum titanik ayağına ...:queen::queen:

len o tişörtü kaç sene daha giyecen ayuuu..:queen:

Son düzenleme:
Önce hayırlı olsun demek isterim :rendeer: sonrada resim kareleri süper olmuş derim :cat: bir günde hep beraber hataya gidelim derim :queen:

[URL
Lütfüden tırsan iso smileysi ,sen çık ben arkandan gelirim diyo,amacın ne diyorum gülüyoo

Annnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:queen::queen:

:queen::queen: annaaa redkit ormanda kaybolmuş lütfü koşturuyo :queen::queen:

güzel gezmişsiniz aksiyonlarınızın devamını dilerim :cat: öz adana mt olayını da kınıyorum iki tane motorsuz.. pöççük ismail le orangutan latif ten öz möz olmaz ki bilader:farao:

manda yuva yapmış sööögüt daalına ameeeyynn daaaalınaa::blusssh:::blusssh:::blusssh:

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
iso can güzel yerleri gezmişsiniz kismet olursa bu sene Gaziantep MT nın de rotasın da o taraf var fotolar harika gezi güzel bu arada öz Adana MT yıde ögrenmiş olduk :p:p ama kankan cengizi göremedim ben neden se allah mutlulugunuzun devamını getirsin daha nice gezilere :cat::cat::cat:

öz ADANA MT ,has ADANA MT , ADANA MT :queen::queen::queen::queen: Pazar günü ceyhanda görüşmek üzere

GAZİANTEP DEN SELAMLAR :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

oooo NADİDE hocam sizi buralar da görmek güzel ama tanişma topıgı açmassanız size baba derler dayıda derler abide derler :cat::cat::cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar