ADANA MT Namrun , Sebil Yaylaları Tarsus Şelalesi Gezisi 08.09.2013

Eveeeeeet arkadaşlar Adana Mt den Fatih abi, Ahmet abi, Ybr Yusuf ve ben Kozan'dan Kemal ile birlikte Adana'dan 09:30 hareketle otoban üzerinden Çamlıyayla Atdağı (Namrun) Sebil yaylarını gezip dönüşte Tarsus şelalesinde mola verip yaklaşık 250 km parkurumuzu tamamlayıp 18:30 civarı Adana'ya dönmüş bulunmaktayız. Çok güzel bir gezi oldu katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Telefonla çekmiş olduğum fotoları yüklüyorum. Gerisi Ybr Yusuf'dan .... :thumleft:

QKoUv.jpg

bYQke.jpg

BQteE.jpg

AQc1t.jpg

o5s9W.jpg

pGQUA.jpg

6DrKC.jpg

iXtSa.jpg

DPReB.jpg

RhCFB.jpg

jb8LP.jpg

3ScyU.jpg

6CHlE.jpg

wWVlF.jpg

HOf2Z.jpg

5p7HY.jpg

vDocU.jpg

QVzgG.jpg

tKlx6.jpg

dfsT5.jpg

2xtI.jpg

A9MrV.jpg

qEwkG.jpg

ika8z.jpg

lMxW9.jpg

1ERwJ.jpg

nC3JL.jpg

VUMpw.jpg

IWHk9.jpg

NDh2.jpg

nKIY.jpg

lMpX.jpg

13iC7.jpg

7dHvm.jpg

dxebS.jpg

exo1r.jpg

vpGh3.jpg

H6b2Z.jpg

cDRpn.jpg

rvW6J.jpg

Devamı Yusuf'dan...

Diycek birşey bulamıyorum :pr: Benimde orada olmam lasımdı ::144:: Tekerinize sağlık paylaşım için teşekkürler

çok güzel bir gezi olmuş. sayenizde gitmiş kadar oluyoruz. bu yollar benim için biraz erken. resimlerinşizle avunuyoruz. saygılar.

Ne varsa Adana MT'de var vallahi :)

Sağolun paylaşım için :cat:

adana mt iyi akşamlar
gezi fotoları
v1jsq.jpg

rUcsh.jpg

INsGZ.jpg

J5QjR.jpg

yIpb8.jpg

T4k5C.jpg

jWSvq.jpg

UVAoa.jpg

cB5DR.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

ekvFU.jpg

XyeEY.jpg

cVdwb.jpg

bR6ln.jpg

zjiWT.jpg

xHsPR.jpg

IAgpe.jpg

4y6Tg.jpg

YAuc7.jpg

cok güzeldi gezi herşey için tşkler bu arada kemal degil kenan...

Özür Kenan gelir gelmez pc nin başına oturdum aceleyle... kusura bakma...:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

Yusuf ellerine sağlık... :cat:

Ben şimdi Fatih abi den ne fırça yiycem onu bekliyorum. :p

::144::::144::::144::iyi geceler dostlar korkma ahmet benim kimseyi fırçalamaya niyetim yok.sadece ahmet,murat kenan ve yusuf kardeşlerime teşekkürüm var saglsunlar var olsunlar.fatih abilerini yalnız bırakmadılar tekrar tekrar teşekkür ederim.biz fikir sunanlarıda gördük afrikaya gelenleride gördük vede cart,curt edenleride gördük hepıside sagolsunlar.allahıma çok şükür sag salim aslanlar gibi gezdik geldik.tüm dostların gecesi hayırlı olsun.::cekic::::cekic::::cekic::

ağalar her şey bitaraf kunefe koymayın canımız çekiyor seneye gelecem motorla 125 cc ama olsun eşşek gibi yavaş ama kesin gider

Adana İl Temsilcisi
budur.:rendeer: dostlarım yine bol proteinli,bol şekerli ve bol virajlı bir gezi yapmışlar.hepinizin tekeri düz bassın.paylaşım için teşekkürler dostlar.:cat:

Tebrik ediyorum sizleri güzel gezip tozmuşsunuz, 250 km lik yolda her durduğunuz yerde lokmaları götürmüşsünüz :mrgreen: Eskişehire giderken 250 km de bir ağzımıza lokma girdi, nasıl bir adaletsizlik bu Murat hocam :pr: :mrgreen:

Tebrik ediyorum sizleri güzel gezip tozmuşsunuz, 250 km lik yolda her durduğunuz yerde lokmaları götürmüşsünüz :mrgreen: Eskişehire giderken 250 km de bir ağzımıza lokma girdi, nasıl bir adaletsizlik bu Murat hocam :pr: :mrgreen:

Valla Ahmet abi ayarladı lokmaları hep... :bounce:Benim bi suçum yok ye dediler yedim...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adana mt ye selam yola devam.:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar