- Konu Yazar
Herkeslere iyi akşamlaaaar. Bu hafta da yine yerimizde duramadık. Kurtlarımız bir kıpraştı, bir kaynadı derken hadi Mersin'e gidelim dedik. Sencer'e de (yürekçe) haber verdik, oda Hüseyin'e (contrary) haber vermiş. onlarda düşünmüş taşınmış bu arkadaşları nereye götürelim diye. Elvanlı köyünde ki Pınarbaşı Alabalık Tesislerine (reklamdır) götürelim diye düşünmüşler. Tabi bu işe Bora abi yine mırı kırın etti. Ama bizde ona "sana sucuk buluruz " dedik öyle kandırdık ve düştük yola. Pek tabiki yine mola tesislerinde saat 8:30'da buluşma en geç 9:00'da hareket diye belirtik. Buna uyuldumu yine pek tabiki HAYIR.
Katılan herkese, bize rehberlik eden Sencer ve Hüseyi'ne ve son olarak yorgun olmama rağmen oturup bunları yazan, yöneten ve resimleri yükleyen kendime, bu işi üzerime yıkan Bora abiye sonsuz teşekkürleri bir borç bilirim.
1. Toplaştık
2. Çaylaaaarrrrrr
3. Sonra düştük yollara.
4. Bu arada arkadaşlar bazı mola yerlerinde motorlarıyla artistik pozlar verdiler.
Bu arada bana yüzüolmayan adam dediler acaba yüzsüz mü demek istediler? Analamadım valla...
5. Neyse vardık alabalık çiftliğine... balıklar yakalanıyor. Arkadaşlar yayıldılar çiftliğe, etrafı kolaçan eden, resim çektiren, limonları mıncıklayan, "gel buraya memelerinden süt alacam" diyen, ağaçlara asılıp muz arayanlar yani ne ararsan var. Dedik ya kurtlular diye.
sevgilisini özleyenleri unutmamayalım.
Kankiler
bunlarda çiş den geliyor herhalde
6. "Muzaffer abi sevmiyeceksin yiyeceksin" dedik. Oda bize "Hem severim hem yerim" dedi.
7. Hüseyin napıyon çocuğum kalk yerlerden. 600 F'e tapıyor sanırım.
8. Gelelim balıklara ve sofraya bu balığın önceki hali
buda sonraki hali
buda balıkdan arta kalanlar.
9. Sofra çok güzeldi, hele ki salatalar enfesti.
10. Figen ablayı biz bu hafta bir türlü durduramadık bi yedi bi yedi önce balık istedi onu yedi. sonrada sucuk istedi onu yedi. Hani insan bi ikram eder ayıp valla hepsini kendi yedi ööööyle baktık valla. Allah Muzaffer abiye yardım etsin.
11. Bunun da ikinci balığı, milletin midesi delinmiş...
12. Bu garibanında balığı geç geldi. Öööööle bize baktı durdu. Kimsede gel"gel kardeş biraz burdan al" da demedi. inşallah bir tarafı şişmemiştir.
13. Yemekten sonra çaylarımızıda yudumladık sonrada fındık kırdık ama onun fotoları bende olmadığı için ekleyemiyeceğim.
14. Yemeğin ardından tatlı yenmezse ne olur? Cevap veriyorum; yenilen yemek mundar olur. O sebeple tatlı yemek lazım deyip Dondurmacı Halil Amca ya gittik.
Bu fotoda ümit'in diline dikkat!
Gökhan kerebiç yiyor. Değişik bişey. geneli künefe yedi bir kaç da kabak tatlısı.
Mustafa abi kendini kaybetti kerebiç yerken.
15. Yemekdeki fındık ve tatlılardan sonra düz duvara tırmanabilecek enerjimiz var. Dolayısıyla yerimizde duramıyoruz ve hemen yola devam deyip bir çırpıda soluğu otoban opet tesislerinde alıyoruz.
16. Mola yerinde Ümit yine yerinde duramıyor. Başlıyor " abi şu senin motoru bir deneyebilirmiyim" demeye bu işe Turgay abi biraz bozuluyor.
Turgay abi: Artiz misin lan sen?
Ümit : Hayır abi henüz değilim olmaya çalışıyorum.
Turgay abi: Ukela...
17. Mustafa abi de pek bi yorulmuş.
18. Ümit yine iş başında
19. Benim neyim eksik bende denerim.
20. Son olarak vedalaşıp helallik istiyoruz. Sonra evli evine köylü köyüne.
Katılan herkese, bize rehberlik eden Sencer ve Hüseyi'ne ve son olarak yorgun olmama rağmen oturup bunları yazan, yöneten ve resimleri yükleyen kendime, bu işi üzerime yıkan Bora abiye sonsuz teşekkürleri bir borç bilirim.
1. Toplaştık
2. Çaylaaaarrrrrr
3. Sonra düştük yollara.
4. Bu arada arkadaşlar bazı mola yerlerinde motorlarıyla artistik pozlar verdiler.
Bu arada bana yüzüolmayan adam dediler acaba yüzsüz mü demek istediler? Analamadım valla...
5. Neyse vardık alabalık çiftliğine... balıklar yakalanıyor. Arkadaşlar yayıldılar çiftliğe, etrafı kolaçan eden, resim çektiren, limonları mıncıklayan, "gel buraya memelerinden süt alacam" diyen, ağaçlara asılıp muz arayanlar yani ne ararsan var. Dedik ya kurtlular diye.
sevgilisini özleyenleri unutmamayalım.
Kankiler
bunlarda çiş den geliyor herhalde
6. "Muzaffer abi sevmiyeceksin yiyeceksin" dedik. Oda bize "Hem severim hem yerim" dedi.
7. Hüseyin napıyon çocuğum kalk yerlerden. 600 F'e tapıyor sanırım.
8. Gelelim balıklara ve sofraya bu balığın önceki hali
buda sonraki hali
buda balıkdan arta kalanlar.
9. Sofra çok güzeldi, hele ki salatalar enfesti.
10. Figen ablayı biz bu hafta bir türlü durduramadık bi yedi bi yedi önce balık istedi onu yedi. sonrada sucuk istedi onu yedi. Hani insan bi ikram eder ayıp valla hepsini kendi yedi ööööyle baktık valla. Allah Muzaffer abiye yardım etsin.
11. Bunun da ikinci balığı, milletin midesi delinmiş...
12. Bu garibanında balığı geç geldi. Öööööle bize baktı durdu. Kimsede gel"gel kardeş biraz burdan al" da demedi. inşallah bir tarafı şişmemiştir.
13. Yemekten sonra çaylarımızıda yudumladık sonrada fındık kırdık ama onun fotoları bende olmadığı için ekleyemiyeceğim.
14. Yemeğin ardından tatlı yenmezse ne olur? Cevap veriyorum; yenilen yemek mundar olur. O sebeple tatlı yemek lazım deyip Dondurmacı Halil Amca ya gittik.
Bu fotoda ümit'in diline dikkat!
Gökhan kerebiç yiyor. Değişik bişey. geneli künefe yedi bir kaç da kabak tatlısı.
Mustafa abi kendini kaybetti kerebiç yerken.
15. Yemekdeki fındık ve tatlılardan sonra düz duvara tırmanabilecek enerjimiz var. Dolayısıyla yerimizde duramıyoruz ve hemen yola devam deyip bir çırpıda soluğu otoban opet tesislerinde alıyoruz.
16. Mola yerinde Ümit yine yerinde duramıyor. Başlıyor " abi şu senin motoru bir deneyebilirmiyim" demeye bu işe Turgay abi biraz bozuluyor.
Turgay abi: Artiz misin lan sen?
Ümit : Hayır abi henüz değilim olmaya çalışıyorum.
Turgay abi: Ukela...
17. Mustafa abi de pek bi yorulmuş.
18. Ümit yine iş başında
19. Benim neyim eksik bende denerim.
20. Son olarak vedalaşıp helallik istiyoruz. Sonra evli evine köylü köyüne.
THE END
Son düzenleme: