ADANA [MT] KOZANDAYDI

ADANA [MT] Kozandaydı

Adana Mt.olarak,güzel giden havanın son demlerini değerlendirmek amacıyla kozana ciğer yemeye gitti koluman muzaffer, gürsel abi ve kardeşi .ybr yusuf katılımı ve kozandanda kenan abi ve taha nın katımıyla gerçekleşti

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------

fa95w.jpg

smoL8.jpg

eCZoN.jpg

3rRTp.jpg

VNb5p.jpg

Jc2Rv.jpg

dB0G.jpg

0CpW9.jpg

CENBa.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

laULX.jpg

6r92.jpg

M9ze.jpg

Y1CBj.jpg

oS4Wd.jpg

CZVSg.jpg

TaQqu.jpg

rOS8m.jpg

tCEZy.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

CqtE5.jpg

loAXg.jpg

D8iL.jpg

wFJzf.jpg

PigCB.jpg

sQ8gU.jpg

Nwn9Z.jpg

Kfx1I.jpg

ktVu.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

dC3xc.jpg

m9wT.jpg

Ht3Vw.jpg

cbgi9.jpg

6bxDi.jpg

DU8R.jpg

Sağol Yusuf ellerine sağlık. Güzel gezmişsiniz, ciğerleri höpürdetmişsiniz. Afiyet olsun...:cat:

Abi ne içiyorsunuz siz öyle yaw? Kaleye çay içmeye gideceğiz dediniz garip garip seyler iciyorsunuz o nedir:)

Guzel bir gezi olmuş birdahaki geziye gidsriz fotolarla idare edeceğiz. Tekerinize taş degmesin

Güzel bir gün ve gezi olmuş arkadaşlar
Afiyet olsun, ciğerler nefis görünüyor.
Yusuf fotoğraf paylaşımı için teşekkürler

Adana İl Temsilcisi
dostlarım ne güzel gezmiş,yemiş,içmiş ve hoşça vakit geçirmiş.fotolar için sana,misafirperverlikleri için kenan ve taha'ya teşekkürler.

Abi ne içiyorsunuz siz öyle yaw? Kaleye çay içmeye gideceğiz dediniz garip garip seyler iciyorsunuz o nedir:)

kozan kalesinin eteğinde içtikleri MELENGİÇ KAHVESİ o.çayı göl kenarında içmişler yunus.

Geziniz güzel olmuş yine. Paylaşım için teşekkürler. Ben maalesef katılamadım motosikletin sensörü yetişmediğinden.:pr:

abi içim gitti yaaa ck güzel gecmiş geziniz imrendim tek kelimeyle mitişşşş

Memleketimde böyle gezemedim çocukken... Şimgi motor var ama oraya gidemiyorum :pale:

Emeğe geçen, bizi ağırlayan Kenan ve Tahaya vede fotoları çeken Yusufa, resimlere bakıpta iç geçirip yorum yazan değerli MT dostlarıma teşekkür ederiz :rendeer:

Guzel bir gezi ve nefis cigerler...Afiyet olsun...:rendeer:

Yusuf fotolar icin tesekkurler...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar