- Konu Yazar
1-suzuki dl650: erhan (gezi nedeni: canı çok sıkkın nere olsa giderim)
2-honda transalp:tamer (gezi nedeni: aşırı iş temposuna yenik düşmemek)
cumartesi sabah tamer ile buluşmamızda nereye gideceğimiz tam belli değildi. ya nevşehir ya urfa diye aklımızdan geçiyordu. kapadokyada karar kıldık. iyide bir gezi oldu.
işte fotoğraflar:
ilk mola pozantı:

işte tamer ve transalpi:

ben ve v-strom'um

tamer işten uzak duracaktı göya; nerdee her molada 5-10 cevapsız arama. hepside iş görüşmesi:

ilk durak derinkuyu yeraltı şehri. 8 katlı ve gerçekten görülmeye değer. ama oda ne tamer yine telefonda ama bu sefer yengeye "tekmil" vermekte.

şehrin koridorları ve tünelleri o kadar darki:

şehrin en alt katında kilise var. haç şeklinde geniş galerilerden oluşuyor. içi inanılmaz serin.

çıkarken foto tamerde idi dar koridorda beni fotolamış doğal olarak görüntü sadece popodan oluşuyor....

çıkışımız hiçte kolay olmadı. dinlenme anı....

ve çıkışa ulaşan tamerin sevinci görülmeye değerdi...

şehrin hemen yanında buluna kilise:

derinkuyudan ıhlaraya doğru yola koyuluyoruz. karşımıza bir krater gölü çıkıyor:

ihlara vadisindeyiz işte belgesi:

daha sonra nevşehirden geçiyoruz. orada durmadan, konaklama için göremeye

pansiyana anında yerleşiyoruz hatta odayı dağıtıyoruz.....

akşam yemeği için ürgüpe geçiyoruz:

yemek sonrası odamızın önünde kapadokya panoraması önünde 1 saat kadar keyif yapıyoruz.

şu fotoğraflara bakarmısınız. ortamda eksik olan birşeyler vardı. gerçi tamer telefonda bir nebze olsun bu eksiği giderebiliyordu fakat ben...... ahhh ahhhhh (kalbim soğuk ayazda, tenim sevdaya hasret :salut:

pazar sabahı: gökyüzü rengarenk

kahvaltı sonrası ilk durak göreme açıkhava müzesi:

uçhisar önleri:

ve zelve:

son durağımız avanos: kızılırmak üzerindeki asma köprü

güzel, hızlı bir kaçamak gezi idi. sağsağlim adanaya varmak daha güzel idi.umarım daha neşeli ve kalabalık yineleme fırsatımız olur.
2-honda transalp:tamer (gezi nedeni: aşırı iş temposuna yenik düşmemek)
cumartesi sabah tamer ile buluşmamızda nereye gideceğimiz tam belli değildi. ya nevşehir ya urfa diye aklımızdan geçiyordu. kapadokyada karar kıldık. iyide bir gezi oldu.
işte fotoğraflar:
ilk mola pozantı:

işte tamer ve transalpi:

ben ve v-strom'um

tamer işten uzak duracaktı göya; nerdee her molada 5-10 cevapsız arama. hepside iş görüşmesi:

ilk durak derinkuyu yeraltı şehri. 8 katlı ve gerçekten görülmeye değer. ama oda ne tamer yine telefonda ama bu sefer yengeye "tekmil" vermekte.

şehrin koridorları ve tünelleri o kadar darki:

şehrin en alt katında kilise var. haç şeklinde geniş galerilerden oluşuyor. içi inanılmaz serin.

çıkarken foto tamerde idi dar koridorda beni fotolamış doğal olarak görüntü sadece popodan oluşuyor....

çıkışımız hiçte kolay olmadı. dinlenme anı....

ve çıkışa ulaşan tamerin sevinci görülmeye değerdi...

şehrin hemen yanında buluna kilise:

derinkuyudan ıhlaraya doğru yola koyuluyoruz. karşımıza bir krater gölü çıkıyor:

ihlara vadisindeyiz işte belgesi:

daha sonra nevşehirden geçiyoruz. orada durmadan, konaklama için göremeye

pansiyana anında yerleşiyoruz hatta odayı dağıtıyoruz.....

akşam yemeği için ürgüpe geçiyoruz:

yemek sonrası odamızın önünde kapadokya panoraması önünde 1 saat kadar keyif yapıyoruz.

şu fotoğraflara bakarmısınız. ortamda eksik olan birşeyler vardı. gerçi tamer telefonda bir nebze olsun bu eksiği giderebiliyordu fakat ben...... ahhh ahhhhh (kalbim soğuk ayazda, tenim sevdaya hasret :salut:

pazar sabahı: gökyüzü rengarenk

kahvaltı sonrası ilk durak göreme açıkhava müzesi:

uçhisar önleri:

ve zelve:

son durağımız avanos: kızılırmak üzerindeki asma köprü

güzel, hızlı bir kaçamak gezi idi. sağsağlim adanaya varmak daha güzel idi.umarım daha neşeli ve kalabalık yineleme fırsatımız olur.