[Adana MT]Kamok'un Kar Macerası

Osmaniye İl Temsilcisi
Bu hafta sonu Andırına bağlı Altınboğa ve Akifiye yaylalarına kar tepelemeye gitmeye karar verdik. Saat 9 da buluşma noktasındaydık, ancak saat 10 da hereket edebildik.
Malesef buluşma noktasından fotoğraflar yok, ilk durak noktamız Tokmaklı,her gezide burada durur, giderken çay içer, dönerken şeker sucuğu yeriz. Şimdi çay molası, çaylar esnaftan.

ALTINBOA1.jpg

Geziye kimlerle çıktığımızdan bahsetmek istiyorum.

**En sağda Sezer kardeşimiz,şu an üniversite öğrencisi,boş zamanlarında oto yedek parçacısı olan babasına yardım ediyor**Solunda İshak abi,namı diyar GOCA İSAK,kendisi gözlükçüdür.
**Onun solundaki ben, yani Yusuf, İlçe kaymakamlığında memur olarak çalışıyorum. **Benim solumdaki Hakan, Sanayide torna atölyesi var,aynı zamanda otogaz sistemleri üzerine çalışıyor.
Onun solunda (motor üzerinde) Süleyman hocam, ilçemizde bir okulun Müdürlüğünü yürütüyor.**En soldaki Selim, telefon ve elektronik sektöründe at koşturuyor.

ALTINBOA2.jpg

ALTINBOA3.jpg

ALTINBOA4.jpg

ALTINBOA5.jpg

ALTINBOA6.jpg

ALTINBOA7.jpg

ALTINBOA8.jpg

Goca isak karın üzerine serilmiş :)

ALTINBOA9.jpg

ALTINBOA10.jpg

Kar üzerinde sürüş denemesi yaptım, eğer yol uygun olup motoru hızlandırabilirsek ve hız kesmeden gidersek, kross kar üzerinde gidiyor, ama durdunuzmu oracıkta gömülüp kalıyr, fotoğrafta görüldğü gibi.

ALTINBOA12.jpg

ALTINBOA13.jpg

ALTINBOA14.jpg

ALTINBOA15.jpg

ALTINBOA16.jpg

Selim abi hain bir plan yaparak Hakanı yere yatırıp üzerine atlıyor, tabiki bizde onun üzerine. Herşey çok güzel, taki isak abi üzerimize çullanıncaya dek.

ALTINBOA17.jpg

ALTINBOA18.jpg

ALTINBOA19.jpg

ALTINBOA20.jpg

ALTINBOA21.jpg

ALTINBOA22.jpg

ALTINBOA23.jpg

ALTINBOA24.jpg

ALTINBOA26.jpg

Yemek vakti, yemekte ızgara alabalık var. Hemde porsiyonu 5 ytl :)

ALTINBOA27.jpg

ALTINBOA28.jpg

ALTINBOA29.jpg

ALTINBOA31.jpg

Sanırım mustafa abi grubun en yaşlı üyesi, ancak o kadar dinç ki 20 lik delikanlılara kafa tutuyor maşallah.

ALTINBOA30.jpg

ALTINBOA32.jpg

ALTINBOA33.jpg

ALTINBOA34.jpg

ALTINBOA35.jpg

En başta arkadaşları tanıtmıştım, o fotoğrafta 3 kişi yoktu,şimdi onlarla ilgili bilgi vermek istiyorum. **Sağ baştan 3. Abdurrahman, kendisi çilingir.
**Oturanların en sağındaki Uğur, Garanti bankasında güvenlik görevlisi**Oturanlar ortadaki Mustafa abi, renault ve tofaş özel servisi, sanayide tamir atölyesi var (felaket karburatör ayarlar)

ALTINBOA36.jpg

ALTINBOA37.jpg

ALTINBOA38.jpg

ALTINBOA39.jpg

ALTINBOA41.jpg

ALTINBOA42.jpg

ALTINBOA44.jpg

ALTINBOA45.jpg

ALTINBOA47.jpg

ALTINBOA48.jpg

ALTINBOA49.jpg

ALTINBOA50.jpg

ALTINBOA52.jpg

ALTINBOA53.jpg

ALTINBOA54.jpg

ALTINBOA55.jpg

ALTINBOA56.jpg

ALTINBOA57.jpg

ALTINBOA58.jpg

ALTINBOA59.jpg

ALTINBOA60.jpg

ALTINBOA62.jpg

ALTINBOA63.jpg

ALTINBOA65.jpg

ALTINBOA66.jpg

Zıp zıp sezer yine yaramazlık peşinde, bayırın yüzündeki kazığın üzerinde keyif yapıyor.

ALTINBOA67.jpg

ALTINBOA68.jpg

ALTINBOA69.jpg

ALTINBOA70.jpg

ALTINBOA71.jpg

ALTINBOA72.jpg

Ve günün sorusu : ACEBA İSAK ABİ BU KAZIĞI KİME ATACAK. Ve sonunda isak abi Kadirli ye kazık atıyor.

ALTINBOA73.jpg

Yusuf abi yine yapmışsın geziyi :) ayagınıza gazınıza sağlık eglenceli geçmiştir.
Karın içine gömülen arkadaşa (tost misali) geçmiş olsun diyorum.
Karda kalıbı cıkmıştır.:queen:

Osmaniye İl Temsilcisi
Yusuf abi yine yapmışsın geziyi :) ayagınıza gazınıza sağlık eglenceli geçmiştir.
Karın içine gömülen arkadaşa (tost misali) geçmiş olsun diyorum.
Karda kalıbı cıkmıştır.:queen:

Evet abi uzun zamandır istiyorduk kar üzerinde bir gezi, bu hataya kısmetmiş, çok eğlenceli ve güzel bir gündü. Arkadaşın kalıbı çıktığı gibi onun üzerindeki adamın bile kalıbı çıktı, isak abi hepimizi pressledi. :p

o yamaha cruiser uzun saçlı arkadaşa mı ait :) maşallah..

Evet yamaha wildstar uzun saçlı adama, yani ishak abiye ait.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş,emeği geçenlerin ellerine sağlık.herkese selamlar.:rendeer:

Osmaniye İl Temsilcisi
Son düzenleme:
görüntüler çok güzel.mavi cross motorun marka,modeli nedir?çok hoş görünüyor ;)

güzel gezi olmuş elinize sağlık :) uzun saçlı her erkeğin gönlünde bir cruiser - chopper yatar demişlerdi :)

:rendeer: selam arkadaşlar
güzel bir gezi yapmışsınız, balık faslı ver kar yeter, umarım karda motor yatıran olmamıştır.ben daha önce yatırdığımdan kardan korkar oldum.
Allaha emanet olun, tüm arkadaşlara selamlar :rendeer:

harika olmuş emeğinize sağlık sanki gecen yılki çıktığınız gibi geldi bana resimlere bakınca
galiba orayı seviyorsunuz ishak abi yusuf vede diğerlerini tebrik ediyorum harikasınız

Arkadaşlar süper gezi olmuş. Karlı vadiler, tepeler, köyler çok güzel görünüyor. Olay budur diyorum :)

Yolunuz açık olsun.

Tebrikler arkadaşlar,keşke haberim olsaydı Andırın'dan sonra bende katılırdım sizlere

Osmaniye İl Temsilcisi
gezi çok güzel ve neşeli bir gezi olmuş.. nazar değmesin.. :)

Evet çok neşeli ve güzel bir gündü, ilginiz için teşekkürler.

görüntüler çok güzel.mavi cross motorun marka,modeli nedir?çok hoş görünüyor ;)
çok teşekkür ederim. mavi cross benim motor. Yamaha wr 426 f

güzel gezi olmuş elinize sağlık :) uzun saçlı her erkeğin gönlünde bir cruiser - chopper yatar demişlerdi :)[/QUOTE

Evet güzel bir geziydi. O söz doğru fakat bu uzun saçlı adamın gönlünde bir değil tam 3 tane shopper-ruiser yatıyor. 3 tane motoru var :cherry:

güzel ve eğlenceli görüntüler.orda olmak vardı...

Abi mekanımız ve yüreğimiz o kadar genişki herkese, hepinize yer var. Keşke...

çok güzel bi gezi olmuş
iyi eğlenceler

Bu da KAMOK farkı, dört mevsim motorlarımızın üzerinde, dört mevsim birlikteyiz.

:rendeer: selam arkadaşlar
güzel bir gezi yapmışsınız, balık faslı ver kar yeter, umarım karda motor yatıran olmamıştır.ben daha önce yatırdığımdan kardan korkar oldum.
Allaha emanet olun, tüm arkadaşlara selamlar :rendeer:

Abicim 3 arkadaşımız malesef motoru yatırdı, hatta bir akkadaş tam 3 kez yatırdı ama çok şükür önemli bir şey yok. Kadirli den de selam ve saygılar, sizde Allah a emanet olun, bu taraflara gelirseniz haberleşelim abi.

harika olmuş emeğinize sağlık sanki gecen yılki çıktığınız gibi geldi bana resimlere bakınca
galiba orayı seviyorsunuz ishak abi yusuf vede diğerlerini tebrik ediyorum harikasınız

Vay vay vay, kimler var burda. Abicim merhaba.Epeydir görüşemiyor, ne var ne yok. Kadirli ye hiç gelmiyormusun, her cuma toplantımız var, arkadaşlardan hangisini görsen bilgi alabilirsin, buraya gelirsen görüşelim. Abi malum kadirli kar yağışı almıyor, bize en yakın ve en yoğun kar alan yer orası olduğundan seçimi o yönde yapıyoruz. Bide yemek te bu tercihte etkili tabiki.

Çok güzel olmuş resimler harika.Motorlar harika daha ne:D:):)

Çok teşekkür ederim kardeşim, her şey çok güzel de motorla giderken fotoğraf çekilmiyor, en önemli kareler hep kaçırılıyor, bide ona çözüm bulsak her şey tamam olcak.

Arkadaşlar süper gezi olmuş. Karlı vadiler, tepeler, köyler çok güzel görünüyor. Olay budur diyorum :)

Yolunuz açık olsun.

Teşekkürler abi, bu karlı vadiler, tepeler, köyler size çok uzak değil, gelmek isterseniz bir haber verin sizi karşılayalım, ağırlayalım. Selamlar.

Tebrikler arkadaşlar,keşke haberim olsaydı Andırın'dan sonra bende katılırdım sizlere

Abi sen sürekli olarak Andırındamısın.Biz o taraflara çok gidiyoruz. Özelden tel. no gönder bir görüşelim.

Arkadaşlar çok güzel bir gezi yapmışsınız. manzara ve resimler harika ellerinize sağlık.:)

Çok teşekkür ederiz Çelik gürsel abicim. Kadirli"den selamlar .

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar