Osmaniye İl Temsilcisi
- Konu Yazar
İş yoğunluğum nedeniyle paylaşmaya bir türlü fırsat bulamadığım geziyi 3 hafta gecikmeli olarak sizlerle paylaşıyorum. Fotoğraflar ve geziyle ilgili daha fazla açıklama yapabilmeyi isterdim ama şu anda saat tam olarak 00:41 o yüzden affınıza sığınarak kısa notlar ile fotoğrafları seyrinize sunuyorum.
KAMOK olarak Adana Çukurova Motokross ekibiyle birlikte Adana barajını çevreleyen dağlarda geçirdik bu günü. Sabah saat 08:30 toplanma noktasındayız.
Buradan itibaren araziye giriş yapıyoruz.
Yol üzerinde yamaç paraşütü ile uçanları gördük ve onların yanına kadar çıkmaya karar verdik,motokros kadar olmasa da bu sporda oldukça keyifli gözüküyor.
Yeniden yola devam.
Bu arkadaşımız suya düşmekten kurtulamadı, o soğukta sırılsıklam olmuştu, onun yerinde olmayı hiç istemezdim.
Deli tayım ve ben.
Burası harika bir parkur, her dakikası heyecan ve keyif dolu.
Yemek zamanıııı,
Artık dönüşe geçtik ve hava iyice kararmaya başladı.
Yeni bir gezide buluşmak ümidiyle. Hoşçakalın.
KAMOK olarak Adana Çukurova Motokross ekibiyle birlikte Adana barajını çevreleyen dağlarda geçirdik bu günü. Sabah saat 08:30 toplanma noktasındayız.
Buradan itibaren araziye giriş yapıyoruz.
Yol üzerinde yamaç paraşütü ile uçanları gördük ve onların yanına kadar çıkmaya karar verdik,motokros kadar olmasa da bu sporda oldukça keyifli gözüküyor.
Yeniden yola devam.
Bu arkadaşımız suya düşmekten kurtulamadı, o soğukta sırılsıklam olmuştu, onun yerinde olmayı hiç istemezdim.
Deli tayım ve ben.
Burası harika bir parkur, her dakikası heyecan ve keyif dolu.
Yemek zamanıııı,
Artık dönüşe geçtik ve hava iyice kararmaya başladı.
Yeni bir gezide buluşmak ümidiyle. Hoşçakalın.