ADANA [MT] İFTAR YEMEĞİNDEYDİ

Adana İl Temsilcisi
ADANA MT olarak,bu ramazan da geçen ramazan olduğu gibi,ailecek bir iftar yemeği düzenledik.hep bir arada,sevdiğimiz arkadaşlarımız ve aileleriyle beraber olalım dedik.gayet neşeli bir ortamda hoşça vakit geçirdik.bu güzel ortamı sizlerle de paylaşmak istedik.ALLAH bu dostluk ve beraberliği bozmasın.buyrun fotolara;

Çok güzel bir buluşma olmuş...fotoğraflarınız da bunu destekliyor..herkese kazasız sürüşler...buluşmalarınız ve gezileriniz daim olsun...

MCV

Çok güzel bir buluşma olmuş.Paylaşım için teşekkürler

:flower::flower::thumleft:boracım ellerine saglık çeken arkadaşıma ve yayınlayan a,adana mt,ye yakışır şekilde birlik beraberligi bozmadan bizlerle beraber olmak isteyip yemege katılan tüm dostlara en içten teşekkürlerimi sunarım. aziz mubarek ramazan gününde allaha emanet olunuz.

cok güzel bir gezi olmuş katılmak istedim ama kısmet olmadı yaylada oldugum için gürsel abi iyi fotolar cektirmişsin parmaklarının arasında ki ay muhteşam ama arkan dönük fotograftan bir anlam cıkaramadım sadece tahrik oldum ona göre

Çok güzel bir organizasyon
Emeği gecen herkese teşekkürler. Fotolar için özellikle badime Edip'e teşekkür ederim :cat:

Güzel bir paylaşım olmuş.Ayrıca resimler oldukça güzel daim olması dileklerimle.

ne güzel bir program,adanalı abim işi biliyor,organizeyi yapıyor ve sevenleri etrafında, gerçekten harika bir tablo,helal olsun sayın abim ,saygılar...

hayy maşallah allah bırlık ve beraberlığınızı bozmasın adanaya mı taşınsam ne yapsam burda böyle ekınlıkler pek yapılmıyor

Adana İl Temsilcisi
değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar.

İmrenmedim desem yalan olur, paylaşımlar çok güzel, resimlere bakarken sanki bende ordaymışım gibi hissettim çok güzel bir etkinlik olmuş Allah daim etsin inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar