ADANA [MT] Erdemli Festivalindeydi

Adana İl Temsilcisi
bu hafta sonu da edremli festivalinde olmak için arkadaşlarla sözleştik.o hafta sonu ADANA ve MERSİN'de şiddetli sağanak yağış uyarısı vardı.yinede çıkıp gittik.bizden 1 gün önce giden arkadaşlarımız sağanağa yakalanmışlar.yine de katılımı bol neşeli bir kamp oldu.uzaklardaki dostlarla hasret gidermek için fırsat oldu.buyrun resimlere:

Adana MT ye katılımlarından dolayı tesekkur ederiz. Senligimize renk kattınız. Tekrar gorusmek üzere.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Keyifli bir kamp olmuş.
Teşekkürler Bora.:cat:

Güzel olmuş Bora abi. elinize, tekerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler

Adana İl Temsilcisi
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler dostlar.aslında resimlerde pek çıkmamış ama 20 kişi kadardık.gece biz ud çalıp şarkılar söyledik.gençlerimiz ise sahnede buradan bir abimizin götürdüğü rock gurubu ile coştu.denizde güzelmiş (ben girmedim)ufak tefek eksikleri olmasına rağmen yinede güzel bir kamptı.umarın bu eksikleri önümüzdeki yıllarda giderirlerse katılımın dahada fazla olacağı kanısındayım.ilk iki gecenin yağışlı olmasınında katılımın çokluğuna/azlığına etkisi var.

Bora ellerine sağlık resimler çok güzel ayrıca sizleri tekrar görmek beni çok mutlu etti.

herşey çok güzeldi ben beğendim ne kaaa ekmek o kaa köfte bütçe meselesi,uğraşan emeği geçen katılan herkese teşekkü ediyorum sene inşallah yine ordayız
boracım sanada teşekkürler resimler için

Adana İl Temsilcisi
eveeet ERDEMLİ FESTİVALİ'nden arada kalmış bir resim.

Bora bey siz ve arkadaşlarınızın şenligimize katılımı bizi çok mutlu etti. Desteginiz için çok teşekkürler.Eksiklerimizden her sene ders alıyoruz ve daha iyi yönde kullanmaya çalışıyoruz.

Sponsor destegi bu sene kısıtlıydı ama 2013 için umutluyum. Çalışmalara başladık bile :)

Birde yagmur yagmasaydı :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar