[adana Mt] Camlı Yayla'da

2gv90g9.jpg

2r5ajkj.jpg

2mzi3t.jpg

or4f83.jpg

2dhtudx.jpg

2h2qxir.jpg

e7o2tx.jpg

2ho9w1x.jpg

2z8q8er.jpg

fdbkvm.jpg

28vbs6o.jpg

33kve37.jpg

16kdu2h.jpg

2kgadk.jpg

5kr700.jpg

14tx92g.jpg

33f3go3.jpg

5k4pw7.jpg

2n01vnr.jpg

9jdceq.jpg

25t9bsy.jpg

kao3cy.jpg

ofcwj.jpg

10ihwxy.jpg

mmv7a1.jpg

2z8wbgm.jpg

r0bn88.jpg

28c2hlh.jpg

2lniolc.jpg

25i4z10.jpg

p1zjt.jpg

1zd6n85.jpg

s3k1uf.jpg

2s0lswk.jpg

5luck5.jpg

16ta1s.jpg

GÜZEL ARKADASLARIMLA GÜZEL BİR GEZİ OLDU.CAMLI YAYLANIN DOGAL ORTAMINDA BOL OKSIJENLI BOL SOHBETLİ BİR GÜNDÜ.KATILAN TÜM ARKADASLARIMA TESEKKURLERINI BI BORC DILIYORUM HEPISNIZN EMEYİNE SAGLIK:rendeer:

Birbirimize çok yakınmışız ama bu diyaloıg problemi haberdar etmemiş bizi,sağlık olsun başka gezilere inşallah...

Yine iyi iş çıkarmış adana mt elinize sağlık dostlar....

Adana İl Temsilcisi
sevgili dostlarım yine bol oksijenli,bol proteinli ve süper muhabbetli bir gezi yapmışlar.gün boyu sizi sayıkladım.hepinize sevgilerimle.:rendeer:

Kısa ama çok güzel bir gezi oldu, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekür ederim, adaşım resimlerin bir kısmı sansüre uğramış onlarıda yüklemini rica ederim ücreti neyse ödiyecem. ( yüklemesen yengeme herşeyi anlatırım) :mrgreen:

Adana MT nin ; Gri 600 F ine Hastayım ..

Tebrikler..

darısı olmayanlara, ah ah bir de sesini duysan tam hasta olursun, sesini duyanlar bilir. :cat:

Birbirimize çok yakınmışız ama bu diyaloıg problemi haberdar etmemiş bizi,sağlık olsun başka gezilere inşallah...

Yine iyi iş çıkarmış adana mt elinize sağlık dostlar....

kardeşim artık bir motor olsanda gezilere birlikte gitsek, istersen bu konuda ferda sana destek versin :p:p:p

sevgili dostlarım yine bol oksijenli,bol proteinli ve süper muhabbetli bir gezi yapmışlar.gün boyu sizi sayıkladım.hepinize sevgilerimle.:rendeer:

ah be boracım o kadar dedik geldi diye ama sen gelmedin...:pr:

Son düzenleme:
Kısa ama çok güzel bir gezi oldu, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekür ederim, adaşım resimlerin bir kısmı sansüre uğramış onlarıda yüklemini rica ederim ücreti neyse ödiyecem. ( yüklemesen yengeme herşeyi anlatırım) :mrgreen:

SEN GİDERKEN BEN GELİYORDUM .:bounce::bounce:elimde daha çok resimler var..sırası gelince girecegim çünki yorum yazmam lazım acele resimler anca bukadar ARKASI YARİN..adaşımm:queen::queen:

Fotolar şahane güzel eylenmişiniz ama o kelle fotoları bazı arkadaşlar için ağır olabilir görmeye dayanamayanlar açısından söyledim :rendeer:

gezım vırajı bol pırzolası bol muhabbetı bol kısacası herseyı bol bı gezıydı..katılan herkese tesekurler..ha bu arada hayaletım canım bozma moralını trafık sarları yoksa senın motor cbf 1000 ihavada karada yer ..240 o makına ıcın cok az...kelle fotoları tuylu olsa daha ıı cıkarmıs:))muzaffer abı senınde eelerıne saglık motor ıcınde tesekurler guzel bı denyımdı..bu arada ıddayı kaybettık ama parayı kıme vercem ...katılan olmadı ıııddaya..ayakkabılarını degısme motorun sabıt olmadıgı ıcın senı onlardan tanıyorum:)..

gerçekten cok güzel bir gezi yapmışsınız ya.. harika dostlarım vallahi.. KAZAsız Belasız... Adanaya Selamlar..

uzun bir aradan sonra nihayet gezilerden birinde yer alabildim. özlediğim insanlarla beraber olmak çok keyifliydi. işte bendeki fotoğraflar.

baştan söyleyelim; fotoğrafları çeken aşkıma alkışşş lütfen::alkiis::

sırasıyla fotolar

yamaha fz6 sı ile aramıza ilk kez katılan gürhan abim ve ben.....

aramızda olmayanları özendirir umarım. hoşçakalın.

Son düzenleme:
arkadaşlar süper bir gezi yapmışsınız yine emeğininize sağlık ben kaltığımda saat 12:35 ti bizim tren çoktan kalkmıştır dedim kısmet başka gezilere inşallah selamlar nalanında (sponsorum-menegerim-herşeyim) selamı var güzel gezi yapmışsınız diyor

Hoş Ve Eğlenceli Bir Gezi Olmuş Galiba. Tebrikler. Ama Pirzoladansa Uscuğu Tercih Ederim. Hem Pişirmesi Kolay Hem Lezzeti Var Hemde Yumuşak...

güzel bir gezi manzarası ve yollar süper görünüyor bizede böyle yollar lazım paylaşım için teşekkürler devamını diliyoruz

Mersin İl Temsilcisi
evet güzel bir geziydi. adana mt ye misafirperverliği için çok teşekkürler. bu arada bendeki fotoları pc ye aktaramıyorum. üzgünüm :) ara kablosunu bulamıyorum..

Gezi güzel, Fotolar güzel, Adana Mt güzel daha ne olsun... Sağlıcakla kalın, neşeniz eksik olmasın. :cat:

selam arkadaşlar
çok güzel bir gezi yapmışsınız, o kelle ney öyle.önce erhan almış muayene etmiş arkasından ümit almış diş bakımı yapmaya sanki:mrgreen:.hasanın altında cbf 600 oyuncak gibi durmuş.yeni yüzler gördüm, hoşgelmişler.sencerim bulmuş sizleri sevindim.600f in sesine bende kefilim, tek kelimelik MÜTHİŞ.
sağlıkla kalın, nice kazasız gezilere olsun:rendeer:.
artık ybryle ben size yetişemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar