ADANA MT BU HAFTA İSKENDERUN'DAYDI

Evet sevgili motosiklet.net üyeleri ve takip edenleri. Geleneksel çarşamba toplantısında almış olduğumuz karar ile bu hafta İskenderun'un soğuk oluk yaylasına gitmeye karar verdik.

Sabah bir heyecan ile motosikletin çantasına gerek gördüğüm ufak tefek eşyaları koyup, buluşma yerimize doğru hareket ettim.
1pGaP5.jpg

Ceyhan'dan Mustafa abi de gergini hazırlamış yola koyuldum fotosunu atmış :queen:
r0JXLP.jpg

Buluşma mekanında yavaş yavaş toplanıyoruz. İstasyon tadilatta olduğundan tek bir pompa çalışıyor. Bu sıcakta beklemek pek bir terletiyor hali ile:santa:
GZyWb3.jpg

6DypY9.jpg

YdO83E.jpg

DOyWom.jpg

Aileleri ile gelen dostlarımız ve tabi ki küçük misafirlerimiz de gezimize ayrı bir renk katıyorlar.
an18Pg.jpg

RgO8En.jpg

Herkes yakıt ikmalini vs yaptıktan sonra bir grup fotoğrafı çekiliyoruz.İskenderun gişelerinden geçtikten sonra bizi Altan bey karşılayacak.:bounce:
7ByWml.jpg

Yola revan olduktan sonra ilk molamızı Erzin'de veriyoruz. Tabi hemen bir kaynaşma , sohbet ve çaylar :flower:
gP9vjN.jpg

9YDWp8.jpg

İskenderun gişelerde Altan bey ile buluştuktan sonra Soğukoluk a doğru yola koyuluyoruz. Çıkış yolu dar ve bozuk bir asfalta sahip. Fakat yukarıdaki manzara şahane.
qAJQ2q.jpg

M1a8l9.jpg

BOyWoQ.jpg

Z5Oj2o.jpg

VQ382j.jpg

Buraya vardığımızda bir gerginlik yaşadık. Çardak türü oturma yerleri yapılmış. İşletmeciler motosikletleri oralardan kaldırmamızı istediler. Arabalar duramıyormuş :silent: Birde üzerine fiyatları duyunca yemek için Altan bey in önerdiği Belende bir restorana gidiyoruz.
QPp8gg.jpg

XbE8YD.jpg

bvLZ4j.jpg

dL7lqn.jpg

00GW2L

AOy8Yq.jpg

LvO8dV.jpg

7ByW2l.jpg

1pGaj5.jpg

NLO8Ga.jpg

Altan bey ve eşi. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Misafirperverliğiniz için çok teşekkürler güzel insanlar:rendeer:
4pGWRq.jpg

Herkes yerini aldı. Sonradan Biri bizi gözetliyor Metin(kamera işi ile uğraştığından :queen:) kardeşim ve eşi de yetişiyor bize. Hoş geldiniz.:flower:
yGzJnN.jpg

WXG8rQ.jpg

Yemek fotoğraflarını paylaşmayı sevmediğimden ötürü o fotoğrafları es geçiyorum dostlar. Sağolsun işletme sahipler pide üzerine Adana Mt yazılmış bir pide yapmışlar. Altan abi nin de dahil olduğu bu kare ile sonlandırıyourum yemek faslı fotoğraflarını.
M1a899.jpg

Belen Gülpınar restoran işletmeleri ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten ilgili ve çok uygun fiyata lezzetli yemekler yiyebileceğiniz bir yer. Yolunuz düşerse belen tavayı mutlaka deneyin. :cat: İşletme çalışanları ile de bir hatıra fotoğrafı çekiliyoruz.
kMX70q.jpg

Bundan sonra İskenderun da künefe faslı yapıp , sahilde çay kahve faslını da yapıp geri dönüyoruz.
an18g4.jpg

YdO8E2.jpg

Katılan ve emeği geçen herkese, özellikle Altan bey ve eşine tekrardan , misafirperverliklerinden ötürü çok çok teşekkürler.
Fotoğraflar herkesin kendi telefonundan çekilen fotoğraflar olduğundan dolayı ebatlarda bir birinden farklı olduğundan büyük oldular.:pr: Düzenleyebildiğim hali bukadar maalesef dostlar. Yazımda oluşan hatalarımız varsa affola. :king:

Motosikleti
D400
mis gibi :) darısı diğer şehirlerin de başına.

yanlıs anlasılma olmasın ama genel olarak forum yas ortalaması yuksek sanırım :)

Güzel olmuş maşallah. Adana mt den Bora abiyi biliyorum sadece. Onu da göremedim sanki..
Daha güzel gezileriniz olsun inşallah.

Ellerine sağlık ahmetim harika olmuş fotolar ve yazılarla da süslemelerin çok güzel olmuş. Zaten bizim gurubun tüm gezileri harika oluyor. Buradan başta Gursel abime ve emeği geçen tüm dostlara teşekkürler. Tabi İskenderun da bu gezinin daha da güzelleşmesi için elinden gelen her şeyi yapan Altan abimize ve ailesine de teşekkürü bir borç bilirim onlara da çook teşekkürler. her zamanki gibi yine harika bir gezi olmuş.

13 Ağustos'da İzmitten yola çıkacağım. 15 ağustos da Adana'da bir firmaya işbaşı yapıyorum. Umarım bundan sonraki gezilerde ve etkinliklerde Adana ailesine ben de katılabilirim. Harika bir gezi olmuş. Herkese selamlar, güzel ve dikkatli sürüşler dilerim.

13 Ağustos'da İzmitten yola çıkacağım. 15 ağustos da Adana'da bir firmaya işbaşı yapıyorum. Umarım bundan sonraki gezilerde ve etkinliklerde Adana ailesine ben de katılabilirim. Harika bir gezi olmuş. Herkese selamlar, güzel ve dikkatli sürüşler dilerim.

Hayırlısı ise olsun inşallah. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız

Anca şimdi gördüm. Eskiden misafirlikte çay istemediğimizde kaşığı bardağın üstüne ters koyardık. Bora abi de tabağı ters çevirmiş,daha da yiyemem der gibi...:queen:

Bakma tabağın ters durduğuna sen abi. Servis daha açılmamıştı. Yoksa Belen tavanın dibine vurdu:queen:

Çok teşekkür ederim. Buradan duyuru paylaşımları yapılıyorsa veya Adana MT sayfasından yapılıyorsa, mesai saatlerim uyduğu sürece katılmaktan çok büyük mutluluk duyarım.

Buradan mümkün olduğu kadar bildirim yapıyoruz. Maalesef Forum kullanımı oldukça azaldı ama gerekli durumlarda mesaj vs ile de haberlesiriz. Tek derdimiz o olsun. Buraya geldiğinde yardımcı olabileceğimiz birşey olursa haber etmen yeterli. Gerekirse telefonlasiriz

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel gezi olmuş. Tebrikler. :cat:

Dostlara selam olsun. :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar