Adana [mt] bu hafta çamardı'na gitti

Adana İl Temsilcisi
bu hafta,ADANA [MT] nin hız yapmayan gurubu,(10 motor-12 kişilik ekiple)hız seven diğer arkadaşlardan ayrı bir rotaya çevirdi yönünü.biz karlı ve virajlı yolları tercih ettik.hava son derece güzel,tabii karlı bölgelerde soğuk ama yollar çok temiz ve rahattı.kazasız belasız gittik geldik.son derec keyifli bir gün geçirdik.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.şimdi resimler:
sabah buluşma yerinde yaklaşık 45-50 motor civarında vardık,sonra herkes kendi rotasına gitti.resimlerin devamı gelecek.
ztf6l2.jpg

2yoa0zn.jpg

1zx07l1.jpg

2iaph6c.jpg

i1ir7p.jpg

5e7hhd.jpg

5vactg.jpg

2i9l0qu.jpg

343t3e0.jpg

23i9s9f.jpg

294pgrs.jpg

294pgrs.jpg

b3mp0w.jpg

9uc7qu.jpg

dy623l.jpg

dy623l.jpg

24vqzx4.jpg

161grpv.jpg

wcc08x.jpg

24435g4.jpg

9qjvgj.jpg

2behc8.jpg

yusuf da kendisindeki resimleri atacak.

Son düzenleme:
Tekerınıze saglık Bora abi güzel bir gezi olmuşş.. Dıger grubun gezısınıde merak etmıyor degılım hanı ama onların rotası artık fazla klasık oldu :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
Tekerınıze saglık Bora abi güzel bir gezi olmuşş.. Dıger grubun gezısınıde merak etmıyor degılım hanı ama onların rotası artık fazla klasık oldu :mrgreen:

teşekkürler ethemhancığım.inan bugün seni çooook aradım.yerin dolmuyor inan bana.

bu arada makinede bir resim daha kalmış .:p
1zpu16x.jpg

:) keske aynı anda ıkısınede gıtmem mumkun olsa hız sever arkadasların fotolarını da Beklıyoruz......

sevgili adana mt nin değerli ihtiyar heyeti; güzel dostlarım.emeklerinize ellerinize sağlık.harika bir yermiş işşallah en kısa zamanda tekrar beraberce gideriz.

Uyum içinde olunca herşey güzel oluyor sanırım,devamını dilerim sizin adınıza sevindim ADANA .....

sayın temsilcim sanki ihtiyarlar ve gençler der gibi hızlılar ve yavaşları ayırmışsın.elinize sağlık.:)

2behc8.jpg

yusuf da kendisindeki resimleri atacak.[/QUOTE]
Dolmus duragının oralarmı yoksa, çarsının arkası mı_? tam secemedım
1 senem gectı camardında

Bora Abi durmak yok yola devam ha? hani motoru satıyordun? km'sini çok arttırma ama :) kazasız belasız keyifli gezmeler dilerim....

elinize sağlık güzel bir gezi olmuş farklı bir güzergah ama resim az birilerinin kulağı çınlamıştır şimdi sen anlamışsındır onu :bounce::bounce:

dostluğunuz daim olsun allah bozmasın imreseyerek bakıyorum sizlere idolum adana mt

Adana İl Temsilcisi
değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
diğer grupta hep hayabusalar olunca biz de hız konusunda uyum sağlayamıyoruz tabiiki.zaten bizim amacımız hız yapmak değil,etrafın,manzaranın tadını çıkararak,stressiz bir gün geçirmek.onun için böyle bir grup oluştu.yoksa ADANA MT.de ayrı-gayrı yok.hepimiz dostuz,arkadaşız.

değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
diğer grupta hep hayabusalar olunca biz de hız konusunda uyum sağlayamıyoruz tabiiki.zaten bizim amacımız hız yapmak değil,etrafın,manzaranın tadını çıkararak,stressiz bir gün geçirmek.onun için böyle bir grup oluştu.yoksa ADANA MT.de ayrı-gayrı yok.hepimiz dostuz,arkadaşız.

Bora abi, tum soylemlerine katiliyorum. Kismetse hep beraber havalar isininca tekrar gideriz. Senden daha bol resim bekliyordum. Mustafa abi ile yaptiginiz yani yapamadiginiz kardan adamda kucuk olmus be.:p
Keyifli bir gezi olmus, daha nicelerine.:cat:

Süper eğlenmişsiniz :cat: yusuf abinin dediği gibi havalar biraz daha ısınınca bizde gidelim oraya :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar