ADANA MT ben geldim

Gezi resimlerimden beni tanıyorsunuzdur, ancak üye olmak bugüne kısmet oldu, bundan beni sık sık buralarda görebilirsiniz...
Kestana kebap acele cevap :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wayyy demir-çelik iyiymiş:phoşgeldin abi.gürsel abiyide çok sewerim ayrıca

Hoşgeldin abi :rendeer:

eti keser kasap, al sana cevap :cherry:

Bu günlerde gördüğüm en sevindirici konu,hoşgeldin gürsel abi,Burda görmek mutluluk verici seni...:)

hoşgeldin güzel kardeşim hayırlı olsun..:rendeer: ARTIK İNTERNETİNİN KUYRUGUNU DOĞRULTURUZ...Yav kardeşim adana mt maşallah her hafta bişeyler alınıyor bugidişle ellimiz..hiç cebimize ulaşmıyacak.ELBETTE..:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çelikgürsel hoşgeldin aramıza renk kattın devamlı aktif olursun inşallah,süreyya ve çocuklara selam .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay vay kimler de gelirmiş,çelik gürselim hoşgeldin nerelisin motor ne var kaç basıyor gibi sorulara gerek yok zaten,herkeşe hörmetler yengemize selam,acele cevap vermene gerke yok ben hep buralardayım zaten hayırlı olsun tekrar takıldığın bişey olursa sor hemen cevaplanır

wayyy demir-çelik iyiymiş:phoşgeldin abi.gürsel abiyide çok sewerim ayrıca
araya sıkışıp bende bu güzel mesajın için teşekkür etmek istedim hüseyinim:rendeer:
Hoşgeldin abi :rendeer:

eti keser kasap, al sana cevap :cherry:
burcuuuuuuuuuu :queen: :queen: :queen:
Hoşgeldin hocam; demirgürsel abiye varmı bi bağlantın ?
var abi var olmaaamı:)
hoşgeldin güzel kardeşim hayırlı olsun..:rendeer: ARTIK İNTERNETİNİN KUYRUGUNU DOĞRULTURUZ...Yav kardeşim adana mt maşallah her hafta bişeyler alınıyor bugidişle ellimiz..hiç cebimize ulaşmıyacak.ELBETTE..:bounce:

abi dur kaçırma adamı:queen:
e nihayet en sonunda bende hoşgelmişsin diyim adaşım :rendeer:

Herkese iyi akşamlar ben adanadan ümit hepinizi tanımak güzeldi ve herkesin araba ve motor performance ve orjinal eksozları bulunur yardımcı olursam sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar