[adana mt] ayvagediği gezisi

Evet arkadaşlar biz geziyi daha sonlandırmış bulunuyoruz. toplam 18 motor 25 kişiydik.pazat günü 9:00'da molada buluştuk 9:30'da haraketimizi gerçekleştirdik.resimleri acil yüklememden dolayı yorum yapamadım.tüm emegi geçen herkese teşkkür ediyorum.özellikle resimleri çeken seçkin kardeşime.tekrardan herkese çok teşkkür ediyorum.harika bir geziydi.çok güldük eğlendik.otobanda stres attık virajların tadını çıkardık.kısacası herşeye doyduk:p(resimleri olan arkadaşlar resimlerini yükleye bilirler)

işte resimşler iyi seyirler dilerim

ohmh3k.jpg

zvcyp.jpg

539zky.jpg

6p6cs9.jpg

2pry6xe.jpg

2csc6bl.jpg

10gy8tl.jpg

1196m91.jpg

2nrzn2d.jpg

20ual36.jpg

125mcgi.jpg

euro1j.jpg

x4i6c4.jpg

28iqd6r.jpg

30dcsqa.jpg

24lspi9.jpg

11b0w7a.jpg

116thmx.jpg

2nw23b8.jpg

5d2wsj.jpg

33wbgk6.jpg

15mcv49.jpg

fzahde.jpg

2rg19gy.jpg

e01xm0.jpg

2njf2ic.jpg

2dl812w.jpg

2rokgtt.jpg

rcps3a.jpg

2lnde0p.jpg

2rokgtt.jpg

2zdsvhd.jpg

11tmwqd.jpg

ip6pt2.jpg

52ig61.jpg

r0tvmv.jpg

2lkp6c0.jpg

2ustouc.jpg

2dvss9w.jpg

5trqlh.jpg

9bb0gn.jpg

2wqr2q1.jpg

28rmz5x.jpg

2zfrfci.jpg

2hx9ee1.jpg

Son düzenleme:
ÇOk güzel bi gezi olmuş , İmrendim valla Adanada yaşamak vardı :cherry:
Tekeriniz düz bassın:)

Grup güzel-gezi güzel....Gıptayla seyrediyorum gezileri. Batıda havalar bir süredir bozuk,gezi planlarımız alt üst oldu.Karadeniz turu yapacaktık yağmurlardan fırsat bulamıyoruz.Ege dedik orasıda yağmurlu olacakmış, Bakalım bekliyoruz.

Adana İl Temsilcisi
bol kahkahalı,bol virajlı,şen şakrak bir gezi oldu.herkes,sucuğa,yaylalardaki oksijene,virajlara ve dostluğa doydu.katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Grup güzel-gezi güzel....Gıptayla seyrediyorum gezileri. Batıda havalar bir süredir bozuk,gezi planlarımız alt üst oldu.Karadeniz turu yapacaktık yağmurlardan fırsat bulamıyoruz.Ege dedik orasıda yağmurlu olacakmış, Bakalım bekliyoruz.

güzel bir havada güzel bir mekanda güzel bir gezi geçirmeniz dileğiyle teşekkürler.

çok güzel bir gezi daha yapmışsınız.. Çok imreniyorum size ha:pr:

Çok güzel fotoğraflar mekan da çok güzelmiş sucuklar da leziz görünüyor hayabusa beni bitirdi :) K.Atatürk imzası da şık olmuş... Ankara'dan selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayabusaya gerçekten çok yakışmış o imza...birçok motosiklette gördüm fakat bunun kadar yakışanını görmedim bu motosiklette farklı duruyor...elimde olmayan nedenlerele uzun zamandır bu şekil yorum yaparak katılıyorum.fakat her katılmadığım gezide neler kaçırdığımı daha iyi anlıyorum.eğlenceniz bol olsun her yaptığınız gezi böyle olsun tüm MT ailesine slm lar.

hayabusaya gerçekten çok yakışmış o imza...birçok motosiklette gördüm fakat bunun kadar yakışanını görmedim bu motosiklette farklı duruyor...elimde olmayan nedenlerele uzun zamandır bu şekil yorum yaparak katılıyorum.fakat her katılmadığım gezide neler kaçırdığımı daha iyi anlıyorum.eğlenceniz bol olsun her yaptığınız gezi böyle olsun tüm MT ailesine slm lar.

sende bakacağına gel kardeş sürdan sürası yakın :) hep beraber eğleniriz:cat:

Katılan, emeği gecen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. En kötü gezimiz böyle olsun...:)

çok güzel bi gezi olmuş dpğayla başbaşa.:) en kötü günümüz böyle olsun ellerinize motorlarınıza sağlık arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar