Adana MT Antalya'da idi...

Adana motosiklet.net ten Bora Ağabey bana 2 gün önce Patara’ya giderken Antalya üzerinden geçeceğini söylemiş ve buluşmak için geri saymaya başlamıştık.. Bora ağabey ve diğer arkadaşlar ile tanışmayı çok istiyor hemde bi’şeyler aksi gider buluşamaz diye endişe ediyordum.. Bora ağabey eşleriyle seyahate çıktıklarını belirtmişti hal öyle olunca eşimide görüp, eşlerimizide tanıştırmak istediklerini söyleyince eş,iş, çocuk ,zaman dörtgeninde uygun bir 2 saat ayarlamak farz idi..
Bu düşünceler ile birgün önceden motosikletimi temizlemiştim.. Ne de olsa evsahibi olarak geçen 4000 km lik gezinin tozu toprağı ile karşılamamak diye gerekli diye düşündüm…
dsc01716xa.jpg

By selcukkaya at 2010-07-11

dsc01717l.jpg

Eşim o gün nöbetçi idi ama onunla konuştuğum an yarım gün izin alabileceğini söyleyince Adana MT ile Havalimanı köprü altında buluşup Antalya yı doğudan batıya katedip Adana MT yi öyle yolcu edeyim dedim… Nihayet Adana MT gelir..
dsc01723r.jpg

İlk olarak en Antalya’nın en doğusundan yani Turizm yolundan Kundu Bölgesi ve Lara gezildi….
dsc01722d.jpg

Herkes çok neşeli, ve rahattı…
dsc01725a.jpg

dsc01724a.jpg

İkinci olarak Karpuzkaldıran ve Düden’in suyunun denizle buluştuğu yaklaşıj 100 m lik şelalemiz önünde 15 dakika mola.. Ve daha sonra Antalya Körfezini komple görülür yerde birkaç resim…
dsc01726rc.jpg

En son Tophane Çay Bahçesi.. Küçük liman üzerinde Antalya Körfezi Manzaralı ve alt tarafı hemen eski Antalya olan Kaleiçi semti.. Burada soluklanıp sıcak yada soğuk ikramlarda bulunurum… Buradan sonra Konyaaltı plajları ve yolculama..
dsc01727l.jpg

Bora Ağabey umarım misafirperverliğimden ve rehberliğimden memnun kalmışsındır.. 1.5 saatte Antalya turu ancak bu kadar olur.. Selge, Perge, Köprülü Kanyon, Yazılı Kanyon, Düden pas geçildi ama n’apalım? Herneyse; Adana MT ‘ye bu gezilerinde kazasız sürüşler dileyerek yolunuz Açık Olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağ salim gezilerinizin devamını bekleriz adana (mt) bizim yerimizede gezin muzaffer abi (muzaffer1968) tüm adana mt ye selamlar.:rendeer:

Her ne kadar katılmasamda Adana MT den arkadaşlarıma gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.Yolları açık olsun

Böyle dostane ilişkiler MT'yi daha da tatlı bir paylaşım alanı kılıyor.:wiinkk:Herkese kazasız sorunsuz sürüşler.
:cat:

Her ne kadar katılmasamda Adana MT den arkadaşlarıma gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.Yolları açık olsun

Turgay bey ne demek.. Ben ve eşim için büyük keyf idi Adana MT yi ağırlamak.. Serhat beyler muzaffer beyler hepsi çok sıcakkanlı ve esprili insanlardı.. Çok eğlendik.. Antalyamızı 1.5 saat süre verilince ancak bu kadar gezdirebildim... Umarım birgün sizinlede tanışmak nasip olur.. Yeni insanlar ile tanışmak ; yeni yerler gezip görmek başka ne anlamı var ki bu hayatın..
Çok mutlu olduk... Kalın sağlıcakla...

Adana İl Temsilcisi
Adana motosiklet.net ten Bora Ağabey bana 2 gün önce Patara’ya giderken Antalya üzerinden geçeceğini söylemiş ve buluşmak için geri saymaya başlamıştık.. Bora ağabey ve diğer arkadaşlar ile tanışmayı çok istiyor hemde bi’şeyler aksi gider buluşamaz diye endişe ediyordum.. Bora ağabey eşleriyle seyahate çıktıklarını belirtmişti hal öyle olunca eşimide görüp, eşlerimizide tanıştırmak istediklerini söyleyince eş,iş, çocuk ,zaman dörtgeninde uygun bir 2 saat ayarlamak farz idi..
Bu düşünceler ile birgün önceden motosikletimi temizlemiştim.. Ne de olsa evsahibi olarak geçen 4000 km lik gezinin tozu toprağı ile karşılamamak diye gerekli diye düşündüm…
Adana MT ‘ye bu gezilerinde kazasız sürüşler dileyerek yolunuz Açık Olsun..

selcuk ve ısılay kardeslerımıze bıze zaman ayırdıkları ıcın tum ADANA MT adına tesekkürü borc bılırım.ıslerının arasında ızın alıp zaman ayırmaları bızce buyuk fedakarlıktı.suan IZMIR FOCA dayız.sevgılerımle.

sağ salim inşallah geri dönüş yaparlar bora abim kendinize iyi bakın tekerinize taş gelmesin

vay vay hoştur resimler gezi bahane dostluk şahane,gittiğiniz heryere kucak dolusu selamlar sağ salim kazasız belasız dönmek nasip etsin

selcuk ve ısılay kardeslerımıze bıze zaman ayırdıkları ıcın tum ADANA MT adına tesekkürü borc bılırım.ıslerının arasında ızın alıp zaman ayırmaları bızce buyuk fedakarlıktı.suan IZMIR FOCA dayız.sevgılerımle.

Selçuk bey,
Size ve eşinize gösterdiğiniz nezaket ve misafirperverlik için ben ve oğlum çok teşekkür eder, ilişkimizin devamını diler, en kısa zamanda Adana' ya bekleriz.
Sevgi ve saygıyla kalın.:rendeer:

Motosikleti
750x

Sağ salim gidin gelin bora abi.
Gönlümüz ve aklımız sizlerde...

Motosikleti
750x
Sinan bey kardeşim,
Çok şükür sorunsuz ve sıkıntısız olarak döndük.
Dilek ve temmenileriniz için teşekkürler.:rendeer:

Ben teşekkür ederim Yusuf abi.
Gezilerinizin devamını, dostlugunuz baki olmasını temenni ederim. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------

Ah benim eski motorum...
:salut:

Selka, hemşerim teşekkürler.
Sende olmasan Adanalı arkadaşlar bu gezi hakkında hiçbirşey yazmayacak. Acaba yazdıda başka bir konu içinde mi?
Sabırsızlıkla resimleri ve gezi ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum dostlar.
Kazasız ve belasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar