- Konu Yazar
BU pazar bizim meşhur grubumuz Antakyanın meşhur Harbiyenin meşhur yemekleri için güzel bir gezi turu düzenledi, bakalım beğenecekmisiniz :cherry:
Gezimize Pozantıdan ve ceyhandan katılım oldu ve toplam 29 kişiden oluşan 13 motosiklet ve 1 araba katıldı.
Katılamayan arkadaşlara üzülerek neler kaçırdıklarını resimlerle göstermek zorundayım
Antakyada bize CBF Türkiye üyesi Bülent bey (SİLVER nikli üye) bizlere motosiklet dostluğunu göstererek yardımcı olduğu için ve ayrıca bize Harbiyedeki Turgay beyin yerini önerdiği içinde ayrıca teşekkür ederiz.
Sarıseki nin Limanı
Toplu Fotomuz... :cat:
Belende küçük bir çay molası...:wiinkk:
Amik ovası kuş bakışı :cat:
CBF Türkiye üysei Bülent bey. Teşekkürlerimizi sunarız :cat:
veeeeee Meşhur Harbiyeye geldik, sular şırıl şırıl akıyor.... Heryerde şelaleler
Meşhur Antakyanın Tavuk ızgarası....::biggrinn
veeee suyun olduğu heryerde tabiki alabalık::159::
Ben hemen nargilemi istedim ve keyfime baktım...:mrgreen:
Ahmet balığı işte böyle yiyor, bu konuda kimse benimle yarışamaz diyor :cat:
Nargile tek olunca tabiki otlananda oldu :mrgreen:
Tabiki meşhur antakyanın Peynirli künefesi yenmeden geçilmez
Dönüş yolunda tek foto çekmişiz :mrgreen::mrgreen:
Ve son çay molası.......
Umarım bir daha gezi resimlerde tekrar görüşmek üzere :mrgreen:::biggrinn::haapppy::king:
Gezimize Pozantıdan ve ceyhandan katılım oldu ve toplam 29 kişiden oluşan 13 motosiklet ve 1 araba katıldı.
Katılamayan arkadaşlara üzülerek neler kaçırdıklarını resimlerle göstermek zorundayım
Antakyada bize CBF Türkiye üyesi Bülent bey (SİLVER nikli üye) bizlere motosiklet dostluğunu göstererek yardımcı olduğu için ve ayrıca bize Harbiyedeki Turgay beyin yerini önerdiği içinde ayrıca teşekkür ederiz.
Sarıseki nin Limanı
Toplu Fotomuz... :cat:
Belende küçük bir çay molası...:wiinkk:
Amik ovası kuş bakışı :cat:
CBF Türkiye üysei Bülent bey. Teşekkürlerimizi sunarız :cat:
veeeeee Meşhur Harbiyeye geldik, sular şırıl şırıl akıyor.... Heryerde şelaleler
Meşhur Antakyanın Tavuk ızgarası....::biggrinn
veeee suyun olduğu heryerde tabiki alabalık::159::
Ben hemen nargilemi istedim ve keyfime baktım...:mrgreen:
Ahmet balığı işte böyle yiyor, bu konuda kimse benimle yarışamaz diyor :cat:
Nargile tek olunca tabiki otlananda oldu :mrgreen:
Tabiki meşhur antakyanın Peynirli künefesi yenmeden geçilmez
Dönüş yolunda tek foto çekmişiz :mrgreen::mrgreen:
Ve son çay molası.......
Umarım bir daha gezi resimlerde tekrar görüşmek üzere :mrgreen:::biggrinn::haapppy::king:
Son düzenleme: