[Adana MT] 29 - 30.07.2006 Karagöl / Çiniligöl Macerası

Arkadaşlar Hepinizi Tebrik Ederim Rakim Oldukça Yüksek Olsa Gerek Ve çok Keyifli Olmuş Anlaşilan; Aranizda Olmayi çok Isterdim Kutlarim Bir Zoru Daha Başarmişsiniz....

@kuvva başımızın üstünde yeriniz var. Her zaman bekleriz.

@osmanozkar sağol abi. Zorlandık ama çok keyf aldık. Teşekkürler tekrar.

çok ama çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz. kıskandım doğrusu :cherry:
ama yıllık iznime az kaldı cros33 le bizde yola düşücez. 5-6 günlük resimlerimizi ekleriz siteye.
paylaşım için teşekkürler

@benkaan resimleri ve gezi hikayenizi paylaşmanızı bekliyoruz. Görüşmek üzere.

makına, arkadaşlar eyer kros motorum olsa bende sizinle gelirim biliyorsunuz bizdeki motorlar rece olduğu için ancak bu gibi yerlere resimlerden bakabiliyoruz ayağınıza sağlık

Geziniz harika oLmus arkadasLar.Yüzdügünüz göL çok güseL bende yüzmek isterdim ama cadırda yatan o kırmızı battaniyeLi mısır mumyası kılıklı kıLLı koLLarı oLan arkadas bana KaragöL e gidecegiz diye haber vermedi :) Baska bi gezide görüşmek üzere...

JaNTi' Alıntı:
ama cadırda yatan o kırmızı battaniyeLi mısır mumyası kılıklı kıLLı koLLarı oLan arkadas bana KaragöL e gidecegiz diye haber vermedi

Yaw senin motor gitmez diye demedik abi. Hemen darılıyosun sende :mrgreen:

scooter gider ya o yollara... :) bende gelmek istiyorum :pr:
seyhan gölü civarında kendime kros deneyimi katmaya çalışıyorum :p üniversitenin içinden kıyıya inen patikalar var , belki bilirsiniz , inmişliğim , içmişliğim ve güzel kafayla çıkmışlığım var - tabi güzel kafa kısmını tasvip etmiyoruz-
cesaret var ama 80 km max hız olunca ancak böyle yakın yerlere gidilebiliyo :)
bigün gelin beklerim bizim göle :p

Biz ne bir yazlık havuzunda ne Antalya ne Bodrumda ne de sıradan bir tatil yöresindeydik . Modern sıradanlıktan uzak bir macera yaşamak istedik bu hafta . Vahşi doğada , binlerce metre yükseklikte yırtıcı kuşların diyarındaydık hem de motorlarımızla ...
Doğal güzelliklerin insanı büyüleyen sesssizliği motorlarımızın sesleriyle irkildi . Ruhumuzdahi heyecan müşterekti . Dağların doruklarına motorcu kardeşliğini haykırıp , erimeyen buzullara mutluluğumuzu dokuduk . Uçurumların kenarlarında açan çiçekleri başkaları hayal dahi edemezken biz onlara dokunduk , içimizde uyanan duyguları resmetmek çok zor . Karanlık gecenin soğuğunda gökyüzünde siyahtan daha çok beyaz vardı , her yer yıldızdı sanki uzansak dokunabilecektik ...
Kurt ulumalarıyla uyanmak güzeldi ve akvaryumdan farksız mavi gölün çarpıcı berraklığıyla...
Biz böyle yaşamaktan mutluyuz , modern sıradanlık ve yapay bir hayat bize çok uzak . Hissettiğimizi yaşıyoruz ve yaşadığımızı hissediyoruz mutlaka...

Bu maceranın yaşanmasında emeği geçen Hasan , Onur ve Ertuğrul kardeşlere teşekkür ederim ; umarım ' Ruhun ayrılması neye bağlıysa bedenden yollar da yıllar da ayırmaz bizi bizden '

Süper Moderatör (BBRR)
hasan merak ettim kurbağayı bi kaç kere çekmişsiniz ...naptınız yedinizmi onu...:cherry:

bu arada hasan bak ne oldu

Motosikleti: HYOSUNG GT250 ,RX125
.Çevrim İçi

hehe yok abi kurbağa sağlam. Geziyordur oralarda. Abi tebrik ederim. Onurlandırdın bizi. Saygılar.

bu nasıl bir yazıdır

motorlu avukat' Alıntı:
Biz ne bir yazlık havuzunda ne Antalya ne Bodrumda ne de sıradan bir tatil yöresindeydik . Modern sıradanlıktan uzak bir macera yaşamak istedik bu hafta . Vahşi doğada , binlerce metre yükseklikte yırtıcı kuşların diyarındaydık hem de motorlarımızla ...
Doğal güzelliklerin insanı büyüleyen sesssizliği motorlarımızın sesleriyle irkildi . Ruhumuzdahi heyecan müşterekti . Dağların doruklarına motorcu kardeşliğini haykırıp , erimeyen buzullara mutluluğumuzu dokuduk . Uçurumların kenarlarında açan çiçekleri başkaları hayal dahi edemezken biz onlara dokunduk , içimizde uyanan duyguları resmetmek çok zor . Karanlık gecenin soğuğunda gökyüzünde siyahtan daha çok beyaz vardı , her yer yıldızdı sanki uzansak dokunabilecektik ...
Kurt ulumalarıyla uyanmak güzeldi ve akvaryumdan farksız mavi gölün çarpıcı berraklığıyla...
Biz böyle yaşamaktan mutluyuz , modern sıradanlık ve yapay bir hayat bize çok uzak . Hissettiğimizi yaşıyoruz ve yaşadığımızı hissediyoruz mutlaka...

Bu maceranın yaşanmasında emeği geçen Hasan , Onur ve Ertuğrul kardeşlere teşekkür ederim ; umarım ' Ruhun ayrılması neye bağlıysa bedenden yollar da yıllar da ayırmaz bizi bizden '

yav abi bu nasıl bir yazıdır böyle tabi insan avukat olunca ağzı laf yapıyor yazından dolayı senı kutluyorum:mrgreen:
gerçekten tam da hislerime tercuman olmussun
abi bu ekiple ve bize katılacak olan aynı ruhta olan arkadaşlarımızla daha böyle cok gezi yapacaz inşallah
:wiinkk: :wiinkk: :cat:
DİPNOT:sana bundan sonraki gezilerde de sucuk(gedi eti) yedirecez:queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar bizim ruhlarımızda duyduğumuz heyecana ortak olmak isteyen motorsever arkadaşlarımız varsa hemen haber versinler ; daha geniş katılımlı maceralar bizi bekliyor.... Çok yakında inanılmaz planlarımız var .
Cep: 0 532 607 81 76

arkadaşlar çok güzel ve eğlenceli bi gezi olduğu kesin bizimlede paylaştığınız için teşekkürler bizde aranızda olmak bu güzelikleri hep beraber paylaşmak elbette isteriz ama ali abininde dediği gibi bizim motorlar oraya hayatta gitmez gitsede orda kalır gelmez :)
osman abi hiç yoksun görüşemiyoruz senide pistlerde görmek istiyoruz abi özlettin kendini olmuyo böyle :)

@LASTROMANTIC Teşekkürler. Doğa gezileri için elbette racing uygun olmuyor. Sizde bir Enduro alın kenara koyun artık hehe :mrgreen:

cok guzel olmus be abi bende orda olmak isterdim tebrikler
harika olmuş:rendeer:

kardsim uzun zamand1r gormek istedigim b yerdi dittiginiz yer ne yalan soleyim istemedende olsa kiskandim sizi karagole gittiginiz icin degil ama istediginiz zaman heryere gidebildiginiz icin allah kaza bela vermesin kardesler

oguz yine dokturmussun kardesim diline saglikk !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar