[Adana MT] 28.05.2007 Eğner Gezisi

Adana İl Temsilcisi
yine harika bir gün ve gezi.aaaaaaaaahhhhhh bende olsaydım keşke.bu arada veyis hocama geçmiş olsun diyorum.hepinize sevgilerimle.

makina abi rotan çok güzelmiş ya,bende ordaydım dün,senin motorun olduğunu düşündüm ama plakanı bilmiyorum,yoksa ohooooooooo sahiplenirdim,abi balığı 2.5 ytlden mi aldın tanesini yoksa........:queen:

Yine güzel bir gezi yaptık.

Bendeki fotoğraflarda hemen hemen aynı, sizde olmayanları ekliyorum.

Hocam tavukları mideye indirmiş keyif gıcırında.....:cherry:

Ahaaa elim kanamış, ne kesti parmağımı acaba????

Tüm dostlara selam olsun.

Son düzenleme:
doğa ile bütünleşme budur...Şelaleler ve o balık olayı beni bitirdi.Tamam biz de gittik çeşmeye tekne gezisi bombaydı ama yeşillik ve doğanın yeri de ayrı.Nice gezilere dostlarla devam...:mrgreen::cat:

@hasancolakefe Hasan abi ayarlayayım bir rota. Hep beraber gezelim.

@barrokas Plaka önemli değil gelseydin tanışsaydın. Bizim balıklar iriceneydi 5ytl ye yedik :mrgreen:

@fevri Murat güzel kareler yakalamışsın. Sağolasın. Elimde fena kesildi bee :)

@duyulmaz Evet ağaç, su bir arada oldumu harika oluyor. En çok sevdiğim mekanlarda bu tarz zaten.

Görüşmek üzere. Yolunuz açık olsun.

arkadaşlar geziniz ve resimleriniz çok iç açıcı yolunu zçık olsun geziye ve dostluklara devam:rendeer::rendeer:

süper güzergah. aranızda olmak isterdim ama nöbetim vardı.

veyis hocam çok geçmiş olsun. çok üzüldüm.

ben bu ayda aranızda olamayacağım. marmok festivali için 10 günlük boşluk yaratacağım diye tüm haftasonu nöbetlerini ben aldım....

Teşekkür ederim Erhan. Seni gezilerde aramızda görmeye çok alışmıştık. Ama hayırlısı artık. Selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar