ADANA [MT] 2015'İN SON GEZİSİNDEYDİ

Adana İl Temsilcisi
Hava sıcaklığının 22 dereceyi göstermesini fırsat bilerek,2015'in son gezisinde de ailecek beraberdik.12 motor,4 araç ve 25 yetişkin / 3 çocuk ile gezimizi gerçekleştirdik.Katılan,emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.2016 yılında da gezilerimiz devam edecek.buyrun fotolara :

Vay be yine harika bir gezi yapmışız resimlere bakınca daha iyi anlıyor insan güzel bir gezi olduğunu gerçekten güzel ve eğlenceli bir gezi yaşadık darısı diğer gezilerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Hava sıcaklığı 22 derece demişsin Bora abi :)

Ben şuan Sırbistandayım ve 0 dereceyi görürsem mutlu oluyorum :)

Adana İl Temsilcisi
Tebrikler güzel bir gezi olmuş

teşekkürler kardeş.

Vay be yine harika bir gezi yapmışız resimlere bakınca daha iyi anlıyor insan güzel bir gezi olduğunu gerçekten güzel ve eğlenceli bir gezi yaşadık darısı diğer gezilerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

hep beraber devammm.ALLAH ağzımızın tadını bozmasın.

Hava sıcaklığı 22 derece demişsin Bora abi :) Ben şuan Sırbistandayım ve 0 dereceyi görürsem mutlu oluyorum :)

vayyy berkciğim epey soğukmuş oralar.

22 derce ne yav ankara -8 memlekete kış uğramayınca 12 ay motor üstündesiniz tabi mangalda canım çekti bak şimdi elinize sağlık afiyet olsun.

konuya mangalda bu sefer ne yapmışlar bakayım diye girdim beni yalancı çıkarmadınız afiyet olsun hastayım şu sizin gezilerdeki mangal olayına :cat: :rendeer: olsada yesek

Adana İl Temsilcisi
Kötü kaçırdık güzelim geziyi.
İnşallah bir dahaki sefere atamer.:cherry:

22 derce ne yav ankara -8 memlekete kış uğramayınca 12 ay motor üstündesiniz tabi mangalda canım çekti bak şimdi elinize sağlık afiyet olsun.
teşekkürler,eee bölgenin avantajını dibine kadar kullanıyoruz.:wiinkk:

konuya mangalda bu sefer ne yapmışlar bakayım diye girdim beni yalancı çıkarmadınız afiyet olsun hastayım şu sizin gezilerdeki mangal olayına :cat: :rendeer: olsada yesek
umarım birgün sizede ikram ederiz kardeş.:wiinkk:

selam ve saygılar ADANALI ABİME , gezi raporunun başında yazmışsınya 22 derecelik sıcaklık var burada,inan içim sızladı,size bu mesajı yazarken eskişehirde sıcaklık -9 derece, güzel gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler,emeğinize ve yüreğinize sağlık,saygılar ...

Kıskandım Bora cığım,bizim İzmir de bile ....müz donuyor.Maşallah size....

Adana İl Temsilcisi
selam ve saygılar ADANALI ABİME , gezi raporunun başında yazmışsınya 22 derecelik sıcaklık var burada,inan içim sızladı,size bu mesajı yazarken eskişehirde sıcaklık -9 derece, güzel gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler,emeğinize ve yüreğinize sağlık,saygılar ...
evet işte bizde tam böyle düşündük,bu fırsat (22 derece)bir daha bu mevsimde ele geçmez,değerlendirelim dedik.şimdilerde burası da birkaç gün - derecelere düştü.teşekkürler mesut hocam.ADANA'dan selam olsun.:king:

güzel geziydi darısı orda kamp yapmaya.
inşallah ümit abi,kısmetse bahara.

Kıskandım Bora cığım,bizim İzmir de bile ....müz donuyor.Maşallah size....
vay ilhamiciğim,şuanda bizim de ...müz donuyor,o gün süper bir hava vardı.teşekkürler kardeş.ADANA'dan selam olsun.:king:

vaybe güzel bir gündü vallah özledim resimlere bakınca gerçekten güzel bir gezi yapmışız neyse darısı haftaya inşallah hava güzel olursa gezide güzel olacak tabiki nasıl olmasın böyle güzel insanlarla gezi yapılırda güzel olmazmı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar