[Adana MT] 17 - 25 Haziran 2007 Akdeniz Turu - 2. Marmok Festivali Gezisi

sizlerle tanışmak büyük keyifti arkadaşlar.İnşallah elerdeki gezilerde yine görüşür çokça sohbetler yaparız.Herşey gönlünüzce olsun.Bodrum'dan sevgiler:rendeer:

bizler içinde aynı duygular geçerli bizlerde çok memnun olduk tanıştığımıza inşallah başka gezilerde tekrar biraraya gelmek dileğiyle selamlar

Shot at 2007-07-02

çok güzel gezi ya bende 15 günde arabayla ve ailemle 3000 km civarında yol yaptım ama size denk getiremedim, seneye mezun olup büyükçe bi motorla katılırım artık size...
bu arada eğirdir çok güzel, aynı yollardan geçtik çok güzel bi rota, arabam virajlarda yatamasa da :)

alınganlık yapmayalım.

Hasan Abi Antep i falan boşver ya 2 saatlik yol çarşıya gider gibi karadeniz olayına girelim:queen:

Mesajımın bu kısmı antep mt li dostlar tarafından yanlış algılanmış.Ben mesafe kısa uzun yola gidelim gibisinden adana mt ye takılmıştım aslında.Yoksa bana özelden mesaj atan arkadaşımada dediğim gibi ne Anteple ne antepliyle bi alıp veremediğim olmaz.Hatta antep ide çok merak ederim.Msj ı atan dostuma uslubu için teşekkür ederim.Antep e gitmek artık farz oldu.Baklava ikram edersiniz değil mi?

Gaziantep İl Temsilcisi
Mesajımın bu kısmı antep mt li dostlar tarafından yanlış algılanmış.Ben mesafe kısa uzun yola gidelim gibisinden adana mt ye takılmıştım aslında.Yoksa bana özelden mesaj atan arkadaşımada dediğim gibi ne Anteple ne antepliyle bi alıp veremediğim olmaz.Hatta antep ide çok merak ederim.Msj ı atan dostuma uslubu için teşekkür ederim.Antep e gitmek artık farz oldu.Baklava ikram edersiniz değil mi?

sen yeterki gel arkadaşim sana lahmacunda , kebabda , baklavada yedirriz saygılarla ....

Gaziantep MT den Adana MT ye selamlar....:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

@motorlu avukat Burdayım Oğuz. Gören 1-2 kişi oldu. Yakında çok gören olacak :)

Abi ellerinize motorlarınıza sağlık çok güzel bir gezi olmuş keşke bizde gelebilseydik ahk şu staj olmasa :pr:

gercekten güzel gizi olmuş. Benimde CBF150 var 2ay önce aldım. Böyle bir gezide cbf150 yi görünce ne kadar dogru bir secim yaptıgımı daha iyi anladım. Sizlerle gezilere katılmak isteridim ama sadece pazar gunu ögleden sonra boş oluyorum. yıllık izinde denk delirse insallah tanışırız. Gezi boyunca motorlarda herhengi bir sorunoldumu çok merak ediyorum. Özellikle CBF150 de. cünkü içinde hep bişi alacak korkusu var. Bu gezide görünce biraz daha cesaretlendim dogrusu. Paylaşımınız için teşekkürler....

Son düzenleme:
Merhaba

Çok şükür herhangi bir sorun çıkmadı. Tüm motorlar 2600 küsür km yi sorunsuzca devirdi.

Merhaba

Çok şükür herhangi bir sorun çıkmadı. Tüm motorlar 2600 küsür km yi sorunsuzca devirdi.

bunu duydugun iyi oldu. Benim böyle bir degiye cıkmam cok zor. Ben şehir merkezinde 50 km uzaklaşmaya teretddüt ediyordum. Şimdi korkularımın yersiz oldugunu anladım Teşekkürler. sorunsuz geziler dilerim.

arkadaşlar marmokçular tekrar bakında yolda bir yanlışlık olmasın selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar