ADANA MT- 05 Nisan 2009 Kozan - Obruk Şelalesi gezisi

Merhaba; bende gezide emeği geçen, muhabbeti ile eşlik eden herkese teşekkür ederim. Rota üzerindeki manzaralara, yolun güzelliğne doyamadım, her nekadar çok yorulmuş olsamda buna fazlasıyla deydi.
Ama şunu fark ettim ben iyi fotograf çekiyo olabilirm ama siteye iyi fotograf yükleyemediğim kesin :) elimdeki son fotolarıda ekledim şuan tekrar seyrinize sunarım.

geziye katılan tüm arkadaşlara (katılamayanlarada) teşekkür ediyor yeniden gezilerde buşuşmayı diliyorum bu arada kozan kalesinde yapılan resterosyon çalışmalırıyla oldukça güzel bir şekil aldı en kısa zamanda birlikte gezmeyi teklif ediyorum..hepiniz yeni iyi geziler..

Adana İl Temsilcisi
gerçekten çok keyifli bir gezi oldu.yol adeta motosiklet için biçilmiş bir parkur.dağ ve orman içinden,bazen derin bir vadi haline gelen,bazende yanı başınızda ilerleyen,bir yanınızda GÖKSU IRMAĞI akarken,siz,kıvrıla kıvrıla giden yolda,bir sağa-bir sola,bu harika manzara eşliğinde,motosiklet sürmenin verdiği zevk ile ilerliyorsunuz.

Mersin İl Temsilcisi
yani, durmak yok mu?
tebrikler, allah kazadan beladan saklasın....

adanaya selamlar :)

güzel gezi olmuş tekerlerinize sağlık :) bayada foto çekmişsiniz maşallahh bak bak bitiremedim

Adana MT bir pazarını boş gecirmiyor... Allah muhabbetnizi ve düzeninizi bozmasın arkadaşlar. Sizleri ve sizlerle gezinin keyfini gercekten cok özledim... İnsallah 19 nisan da görüşecegizz. Saglıcakla kalın....

Adana İl Temsilcisi
güzel yorumlarıyla katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkürler.:queen:

yeni resimler.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabiki buda adana farkı...herkeze selamlar

adana mt grubunu kutlarım.güzel bir organizasyon.adanada böylesi turların tertip edilmesi çok hoşuma gidiyor.tüm motosiklet tukunlarına saygılarımı sunarım.paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar