adana motokrostan jip safari

Osmaniye İl Temsilcisi
Kadir abicim görüntüler çok güzel, fotoğraflara çok büyük keyifle baktım. Ama bir tek araçla, üstelik ailenle birlikte böyle bir yolculuğa çıkmanı doğru bulmadım açıkçası. Şahsen ben bu şekilde bir yolculuğa çıkmaya cesaret edemem, ama tabiki sen o yollara çok hakimsin,oraları iyi tanıyorsun, çıkmış ve çok güzel eğlenmiş dönmüşsün. Fotoğraflar inanılmaz güzel, paylaşım için teşekkürler abi.

Kadir abicim görüntüler çok güzel, fotoğraflara çok büyük keyifle baktım. Ama bir tek araçla, üstelik ailenle birlikte böyle bir yolculuğa çıkmanı doğru bulmadım açıkçası. Şahsen ben bu şekilde bir yolculuğa çıkmaya cesaret edemem, ama tabiki sen o yollara çok hakimsin,oraları iyi tanıyorsun, çıkmış ve çok güzel eğlenmiş dönmüşsün. Fotoğraflar inanılmaz güzel, paylaşım için teşekkürler abi.

gardaş haklısın tek araçla dağa gitmek doğru deyil ama yağışlı havadada kimse yanaşmıyor halbuki yağış anında orda olmak daha güzel gerçekten çok zevk aldım.

ya abi harika resimler maşallah. tekrar tekrar bakıyorum doyamıyorum ellerine sağlık.:)

güzel gezi başkaları kar topu oynar kardan adam yapar siz dağları ailecek fethediyosun:)
allah mutluluğunuzu bozmasın.

tam da yarının planlarını yaparken çok yerinde hortlamış bi topik oldu :) keyifli bi gün olmuş, bizimki de öyle olur inşallah :)

güzel paylaşım bir motosiklet forumunda.:mrgreen:
allah mutluluğunuzu herdaim sürdürsün.:cat:

güzel gezi başkaları kar topu oynar kardan adam yapar siz dağları ailecek fethediyosun:)
allah mutluluğunuzu bozmasın.

amin cümlemizin mutluluğu bozulmasın inşallah.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:21 ----------

tam da yarının planlarını yaparken çok yerinde hortlamış bi topik oldu :) keyifli bi gün olmuş, bizimki de öyle olur inşallah :)

gardaş inşallah mutlu gider mutlu dönersiniz.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

güzel paylaşım bir motosiklet forumunda.:mrgreen:
allah mutluluğunuzu herdaim sürdürsün.:cat:

allah razı olsun gardaş hep beraber inşallah.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kar görmek iyi geldi umarım buralarada gelir teşekkürler ellerine sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar