adana motokrostan jip safari

havanın güzel olomasını fırsat bilip çocuklara hadi pozantıda kar yağışını izleyelim deyip çıktık dağlara ve bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz.

işte yiyecek arayan 1köpek.

manzara harika.

burda biraz zolandık geri gidip tekrar denedik ve kurtardık.

kar yağışı altında doyasıya eylence.

yemek molası ben sucukla uğraşırken ailem arabada dinleniyor.

imkan olsada burda 1hafta kalsam diye hayal kurdum belki 1gün olur inşallah.

son fotomuz pozantıdaki seyyar manavdan artık dönüşe geçtik iyi seyirler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olmuş ellerinize sağlık

bizde tekir yaylasındaydık ama kar az vardı, keşke bizde pozantıya gitseydik :salut: artık başka zaman gideriz, paylaşım için teşkkürler :cat:

bizde tekir yaylasındaydık ama kar az vardı, keşke bizde pozantıya gitseydik :salut: artık başka zaman gideriz, paylaşım için teşkkürler :cat:

gardaş biz yukarı tırmandık aşağıda yağmur vardı.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------

Ailecek güzel gezmişsiniz :) Allah mutluluğunuzu artırsın

amin allah cümlemizin mutluluğunu arttırsın inşallah.:rendeer:

Kadir ustamın elinden güzel yer kaçarmı...:)

Bizde yağmurda ıslandık...:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadirim sana ve ailene helal olsun yapmışsın yine yapacağını,allah 4 çekerine ve 2 tekerine zeval vermesin gardaşım,bizde evde oturup pinekledik

kadirim sana ve ailene helal olsun yapmışsın yine yapacağını,allah 4 çekerine ve 2 tekerine zeval vermesin gardaşım,bizde evde oturup pinekledik

Allah razı olsun gardaş sizlerede allah zeval vermesin. Evde oturup ev halkıyla ilgilemekte lazım iyi etmişsin.:rendeer:

Kadir ustam şimdi bu fotolardan sonra motorculara birde 4X4 aldıracan zaten soğuk diye evde küflendik valla içimiz gitti. Allah mutluluğunuzu daim etsin.negüzel birgün yaşamışsınız negüzel birşehirde yaşıyorsunuz ister kar, ister deniz, ister göl, ister dağ hepsi elinizin altında ne etsek aceba ADANA'lımı olsak.:pale:selamlar:)

Kadir ustam şimdi bu fotolardan sonra motorculara birde 4X4 aldıracan zaten soğuk diye evde küflendik valla içimiz gitti. Allah mutluluğunuzu daim etsin.negüzel birgün yaşamışsınız negüzel birşehirde yaşıyorsunuz ister kar, ister deniz, ister göl, ister dağ hepsi elinizin altında ne etsek aceba ADANA'lımı olsak.:pale:selamlar:)

aleyküm selam abi allah razı olsun ne zaman istersen buyur gel abi bekleriz.:rendeer:

..... :)Maşallah.ALLAH ailenizin neşesini bozmasın.Hepbirlikte yeni güzel geziler dilerim.PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.....

çok güzel bi geziymiş iyi kalmamış o karda araç :) mangalda gözüm kaldı sanırım ben açıktım kahvaltı yapmalıyım :D paylaşım için saol abi

ALLAH mutluluğunuzu ve neşenızı arttırsın harıka bır manzara valla puslu bır hava karlar ağaçlar beyaz makyajlı inanın cok hoşuma gıtti paylaşımınız için teşekkürler

Ellerinize sağlık güzel kar resimleri.bende ailemle mersin aslanköy yaylasınıa kara gittik ama fazla kar bulamadık azda olsa çocuklar oynadılar.

..... :)Maşallah.ALLAH ailenizin neşesini bozmasın.Hepbirlikte yeni güzel geziler dilerim.PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.....

allah razı olsun gardaş cümlemizin neşesi ve gezisi bol olsun inşallah.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------

çok güzel bi geziymiş iyi kalmamış o karda araç :) mangalda gözüm kaldı sanırım ben açıktım kahvaltı yapmalıyım :D paylaşım için saol abi

gardaş sana afiyet olsun mangalımız yağ tenekesinden bozma illede gözün kaldıysa sanada yaparız 1tane.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 ----------

ALLAH mutluluğunuzu ve neşenızı arttırsın harıka bır manzara valla puslu bır hava karlar ağaçlar beyaz makyajlı inanın cok hoşuma gıtti paylaşımınız için teşekkürler

allah hepimizin mutluluğunu artırsın gardaş güzelliğe gelince bizde o günün hiç bitmemesini istedik ama ne gelir elden.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

Ellerinize sağlık güzel kar resimleri.bende ailemle mersin aslanköy yaylasınıa kara gittik ama fazla kar bulamadık azda olsa çocuklar oynadılar.

komşu fazla kar için ya tekir kar boğazına yada biraz macera yaşayıp bizim gibi orman içinden yukarılara tırmanmak lazım şimdi bizim ekip motorla çıkalım diyor heralde haftaya karda kros yapacağız.İnşallah.

kadir ustam valla pes doğrusu.maşallah yine yapacağını yaptın helal sana.saygılar.paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar