Adana-Mersin-Tarsus ve Sürücü Kurslarının Ayıbı

Geçtiğimiz günlerde yakından tanıdığım bir arkadaşım A2 ehliyet aldı.Sohbet esnasında ehliyetin kaça malolduğunu sordum ve aldığım yanıt beni hayli şaşırttı.Arkadaşım ehliyetini tam 465 ytl'ye aldığını söyledi.:cyclopsan

Önce inanmadım ve sürücü kursunda çalışan bir arkadaşıma sordum.Doğruladı ve Adana, Mersin, Tarsus'daki sürücü kurslarının anlaşıp tek fiyat üzerinden ehliyet verdiğini söyledi.Gerekçelerinide rekabet dönemlerinde ayakta durmakta zorluk çektikleri şeklinde komik bir şekilde açıkladı.Üstelik bu fiyat daha önce b sınıfı ehliyeti olanlar için geçerli.Eğer ilk defa ehliyet alıyorsanız buna 90 ytl daha eklemeniz gerekiyor.:farao:

Sizi bilmem ama bu benim hiç hoşuma gitmedi.Resmen tekelcilik yapılıyor.Bunları denetleyen hiçbir kurum yok mudur?Bir an önce buna dur denmesi gerekmez mi?:pale:

deneyen kurumun buna bişey diyebileceğini sanmıyorum çünkü dershane fiyatlarına bunları denetleyen kurum bişi yapmaz evrakları kontrol eder sınıflara filan bakar araçları kontrol eder o kadar

ben de 400 verdim ama bu sürücü kurslarının cidden işbirliğiyle çalıştığı doğru:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hani derler ya yersen,yapacak bişey yok ama biraz bastırınca fiyat indirebiliyorlar başka yerde 200 ytl iken ben aynı yere bazıları 150 ytl ye veriyor dedim sizde niye 200 ya bizde 150 ye veririz aslında dediler,birbirlerine düşürürsen hemen sazan gibi atlıyorlar ama isim vermeyeceksin

Gercekten cok sacmalık İzmirde bile 200 Lira toplam maliyeti trafike verilcek 100 küsür hariç.

Gercekten bayagı ucmuslar orda

abim tarsusta a2 ve b ehliyetlerini 500 ytl karşılığında almış..

Bizim Kursta Sıfırdan A2 Almak ; 225 YTL 200 YTL civarı da dıs masrafı var :)

Valla baska sehirlere açmak gibi planlarımız var gercekten :) Ama uğrasmak lazım ; Görmek ;konusmak lazım :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar