Öncelikle herkese selamlar, şu ana kadar burda konuşulanları izlemekle yetiniyordum ancak İsmail Hocam benden bahetmiş bende iki satır yazayım dedim, sanırım/umarım doğru anlaşılır yazdıklarım; ve bunlar sadece benim görüşümdür diğer arkadaşlarımı bağlamaz!! Buarada Ben Altan (V-Strom)
Sadece motorcu olmak yada motor ruhu tasımak gibi felsefelerin insanları biraraya getirmek için yeterli bir neden oluşturduğu doğru değildir, kardeş bile olmak yetmez bazen, arkadaş olmak lazımdır, arkadaşlık da siparişle olmaz, olursa kendiliğinden olmalıdır, frekanslar tutacak, aynı espirilere gülünecek yada aynı kaygılar yaşanacak! Motor bir ortak payda olamaz, olmamalıdır da zaten, ancak herkes bidiğerine TOLERANSLI bir SEMPATİ duymalıdır, ki buda oluşabilecek potansiyel arkadaşlıkların ilk adımı olabilir, kimileri kendini bir çatı altında ifade etmek ister kimileri bağımsız /çatısız rahat eder, tıpkı kimi race kullanır kimi chopper,kimi de kross gibi, altyapısı olmdan,ne yargılanmak nede yargılamak güzel değil, tanımadığın adamlara selam vermessen/almassan gücenmenin biranlamı yok çünkü tanımıyorsun! tanıdıklarından selam almadığında üzülmeli insan, o buraya gitti bu buraya gelmedi laflarını insan hatırının geçeceği insanlara sitem olarak yapar, tanımadığınız insanlar biraya geldi biryerlere gitti diye bozuk atmak çok anlamsız, umrumda değil kardeşim nereye gidersen git gibi kinayeli laflar potansiyel arkadaşlık olasılıklarnı azaltmaktan başka işe yaramaz, gelin canlar birolalım nasılsa motorumuz var felsefesi çalışmaz! Herkes kendini mutlu hissettiği organizasyonlarda yer alma konusunda özgür, kendi dışındakilerden rahatsız olanlar da ya İZLEMESİN yada sin yada izleyince tırlatmamayı öğrensin ki olabilecek birtakım arkadaşlıklara zarar vermesin!!! Buarada İsmail hoca kendine çok iyi bak, bu yaz beni fişekle artık çok ara verdim!!! Herkese Sevgiler