resimler geliyor
bu haftaki gezimiz karataşmı, eynermi, kızkalesi narlıkuyuda balık faslımı, yoksa atdağımı yok oda olmadı bolu dağımı derken

buluşma yerindeki ortak kararımızla tarsus gözne yaylasında tandırda et yemeye direksiyonlar çevrildi

. arkadaşlar resimler tarsus gözne yaylasında sarnıçta yemek faslından çıkışla başlıyor, sebepte @fazerr yüksel bir gün önce telefonla görüştüğümüzde:
gürsel abi ben foto makinası getiriyorum sen boşa getirme demişti, ama malesefki yükseldeki makinanın soluğu sarnıçtan çıkana kadarmış

yine iş bizim telefona düştü.:cat:
KATILANLAR
@demirgursel-eşim :kawasaki er5
@muzaffer1968-eşi :cbr 600f
@fazerr muzaffer-oğlu yüksel :1300 hayabusa
@azgurbuz zafer :f 650 gs
@mustafa bey-eşi :dl 650
ve resimler
sarnıçta yemekler yenildikten sonra mustafa abi arpaçbahşişteki yazlığında deniz kenarında kahve içmeye davet etti bizi.e böyle bir teklif kırılırmı :cherry: deniz kenarına doğru yola çıkıyoruz
hayabusadaki plakaya bakarmısınız
yazlığa geliyoruz, siteye girdiğimiz gibi bütün dikkatler bizde
ne varki orada bir teyzem rastladıki düşman başına :mrgreen: bizi gördüğü gibi motorcular siteyi bastı diye feryat ediyor
yeşilliği görünce kendini yere atan atana
sohbet yavaş yavaş koyulaşıyor
ben diyorum denize giremesekte bari ayaklarımızı ıslayalım ama baktım benden başka kimsenin niyeti yok
yalnız şunu belirteyim kimse deniz resmi görüpte iştahlanmasın su hala buz gibi :mrgreen:
burada aramıza muzaffer abimin arkadaşı mehmet bey, eşi ve ablasıda katılıyor
acaba azgurbuz(zafer) eve döndüğünde yengeye nasıl affettirecek kendini diyemi düşünüyor:queen:
muzaffer1968 ve eşi hanfendi
eşim ve ben demirgursel
artık dönme zamanı hazırlanıyoruz
yola çıkmadan azgurbuzden karizma bir poz :cat:
yükselim hayabusaya yakışıyor maşallah
yola çıkıyoruz adres adana gişeleri vedalaşma
motorlarımızın karnını doyurma zamanı

yükselim er5 e yakışıyormuyum denemesinde
topluca bir resim çekiliyoruz, zaferde alışkanlık olduğundan eşinin yanına geçmek için aranıyor, yengem adanada:queen:
muzafferler hayabusa denemesinde
bizde onların 600 f ine yapışıyoruz resmen
bu resimle gezimizi tamamlıyoruz, devamı yükselde bu gün yükleyeceğini umuyorum.
katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum yine herzamanki gibi çok keyif aldığımız bir gezi yaptık, sağolun iyiki varsınız :cat: