adana da motocros dolu bir hafta sonu

furkanın yeni motorunu denemek amacıyla kısa bir kros gezisi planladık sabah 09:00 da kurttepeden başladık salbaşa kadar süren parkur kurtepede sonuçlandı.
Black"][/FONT]
furkanın yeni motoruyla ilk krosu

baba ogul krostalar

gölümüzün güzel bir manzarası

furkanın yeni motoruyla ilk ucuşu 20cm.

ediz ve honda xr 250si

ucan altın kanatlar 250r ucuş başı on liraya kiralık

furkanın 2. ucuşu 50cm. (costu bi kere)

ktm sx525 ve mustafa

furkanın çamurla dansı

kınalı kısragım xr400r

günün taklasını izlemek için tıklayın
not:taklayı atan ben ve xr 400 üm degil ediz ve xr 250si http://www.youtube.com/watch?v=Kh0QKzWFZF4

Son düzenleme:
çok güzel olmuş keşke bende orda olabilseydim.Furkan'ın motoruda hayırlı olsun kazasız sürüşler(atlamalar zıplamalar):)

guzel bır gezı olmus elınıze saglık fotolar ıcın xr 400 un performansı nası hocam memnunmusun dıye sormıccam honda hayat onda cunku:)

Özer024;688564' Alıntı:
insanı heveslendiriyorsunuz.Zorla crosçu yapacaksınız beni :p:)

Zorla güzellik olmaz Kross veya endro motosikletin tadını alan birdaha başka motosiklete binmez. Hemen denemeni tavsiye edrim.

guzel bır gezı olmus elınıze saglık fotolar ıcın xr 400 un performansı nası hocam memnunmusun dıye sormıccam honda hayat onda cunku:)
Yorum için teşekkürler. Honda'nın tüm Endru ve kros motorlarını kullandım XR ın Bütün serisini kullandım XR200 XR250 ve XR400 en rahat en kıvrak ve en ekonomik motor olarak tercihimdir. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
:D

toprağım eline sağlık güzel video,devamlarını ekleyesin emi:mrgreen:

Toprağım yorum için teşekkürler Filmin tamamı için bana ulaşman gerekiyor
55 dakikalık filmi buraya göndermem çok zor.

Son düzenleme:
.[/QUOTE]Yorum için teşekkürler. Honda'nın tüm Endru ve kros motorlarını kullandım XR ın Bütün serisini kullandım XR200 XR250 ve XR400 en rahat en kıvrak ve en ekonomik motor olarak tercihimdir. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

hocam sen bıde xr ın 600 lugu yada 650 ıle arazıye bı gır kafayı yersın :queen:

Yorum için teşekkürler. Honda'nın tüm Endru ve kros motorlarını kullandım XR ın Bütün serisini kullandım XR200 XR250 ve XR400 en rahat en kıvrak ve en ekonomik motor olarak tercihimdir. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

hocam sen bıde xr ın 600 lugu yada 650 ıle arazıye bı gır kafayı yersın :queen:

XR tüm modelleri ile araziye çıktım

çok güzel olmuş keşke bende orda olabilseydim.Furkan'ın motoruda hayırlı olsun kazasız sürüşler(atlamalar zıplamalar):)

Furkan adına teşekkürler. Haziran ortasında Türkiye'nin en güzel takım şelalelerinden biri olan Kapuzbaşı takım şelaleri ve Yedigöller'e tırmanma offroad turumuz var. İnşallah sizi de bekleriz.
Şelale resimlerini yolluyorum Belki Gaza gelirsin

Son düzenleme:
valla güzel ekibsiniz bravo.. Güzel kareler... Toz kir pislik... Bende seviyorum bu işi yaa...

Yedigöller tırmanış ğezisini şiddetle isteyenlerden biri olarak o günün gelmesini heyecanla bekliyorum belki motorla çıkamasamda yaya olarak çıkmayı deneyeceğim çok eğlenceli geçeceğini garanti ederim tüm kurosculara duyrulur.

selamlar kadir abi motoruna sağlık :D
sabırsızlıkla yedigöller gezisini bekliyoruz

Negüzel zıplamışşınız. baba ogul kutlarım sizi. fotolar şahane buraya nasıl gidilir? bildiriseni memnun olurum .paylaştığınız için teşekkürler:wiinkk:

Negüzel zıplamışşınız. baba ogul kutlarım sizi. fotolar şahane buraya nasıl gidilir? bildiriseni memnun olurum .paylaştığınız için teşekkürler:wiinkk:

merhaba buraya derken şelaleden bahsediyorsanız orasının normal yolu kayseri yahyalı kasabasından geçiyor adnadan 400klm re biz oraya daglardan aşıyoruz 150 klm re haziran ortasında inşallah gidecegiz diğer resimler i soruyorsanız orası baraj gölü şehirin içerisinde iyi sürüşler.

kadir abi tam anlamıyla süpersiniz yüreğinize sağlık furkan kardeşimizin motoru hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Yanlış anlamayında ben bişi soracam bu çocuğun ehliyeti var mı ? :) şaka şaka .Ha bide bu küçük motorlar ehliyet istiyor mu.Ve de oğlunuza motoru sizin gözetiminiz altında mı bindiriyorsunuz ? Bu üç sorunun cevabını istiyorum :)

valla super gezi olmus yaa...
bendede xr600r var ..ozledim motorumu yaff offf...

Yanlış anlamayında ben bişi soracam bu çocuğun ehliyeti var mı ? :) şaka şaka .Ha bide bu küçük motorlar ehliyet istiyor mu.Ve de oğlunuza motoru sizin gözetiminiz altında mı bindiriyorsunuz ? Bu üç sorunun cevabını istiyorum :)

oglumun henüz ehliyet yaşı dolmadı omakina ile hiçpolis durdurmadı ehliyet gerekirmi bilmiyorum genellikle arazide kullanıyoruz furkan 12 küçük oglum 8 yaşında küçük oglumun motoru pw50 yamaha benim iznim ve kontrolüm olmadan kullanmazlar.iyiakşamlar.

Hıııı ok :) .Yaptığınız çok iyi bir davranış gözetiminiz ve kontrolünüz altında kullanmalarına izin vermek sizi tebrik ederim :) .

kadir abi sizinle geziye katılmayı inanaın cok isterim allah kısmet ederse katılırım ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar