Adana Çukurova Motor Sporları Kulübü Mersin - Limonlu Balık Yeme Gezisi :)

Evet Bu pazar gezi var. Büyük bir ihtimal Kadıncık Barajına gidilecek. Benim katılıp katılamayacağım evin önündeki toprağın kuruluğuna bağlı. :pale:

Görüşmek üzere.

Abi paso baraj geziyoruz. haftayada atatürk barajı ve daha sonrası için keban barajını öneriyorum :mrgreen: :queen:

Valla alemsin abi. Acayip güldüm. Ama gideceğimiz yer barajın orda ama güzel bir balık restoranı diye biliyorum. Ayrıca papazın bahçesinede gidebiliriz.:mrgreen: ::koop::

fuut sen alem adamsın abii
ben bu hafta'da yokum arkadaşlar üzgünüm:salut:
size hayırlı yolculuklar allah kaza bela vermesin abii:
güle güleeeeeeee :cat:

bak gelirim oraya geyik zitesimi len burası gapatırin burayı,taşırım bu başlığı kadıncık barajına orda devam edersiniz A mı diyim B mi diyim ne diyim:queen:

heheheee arkadaşlar sizleri tebrik diyorum allah her zaman szileri bir arada tutsun
sizleri seviyorum

sizlerle bu pazar birlşikte olmak isterdim ama kendimi şu aralar tatil moduna aldım makine kardeşim fuuta iyi sahip çıkın fazla yaramazlık yapmasın heheheeee

Son düzenleme:
:silent: ya 1 yıl önceki konuyu niye ayaklandırdınız, millet de yeni gezi yazısı falan zannedecek :silent:

walla bende katıldıgım için çook üzgünüm..nefis gezi olmş:mrgreen: :mrgreen:

abicim çok güzel bir gezi olmuş.ben yeni üyelerinizdenim.allah kısmet ederse bir kaç sene sonra bende sizinle böyle gezilere katılacağım.o günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Herkese merhabalar;

Katılan arkadaşlara afiyet olsun. Yine çok güzel bir gezi olmuş.

:)

yapmayın arkadaşlar. Zaaaaten uzun süredir MT'den uzak kalıyorum. Hayır iyiki şimdi okudum. PAzar günü saat 10'da Kadıncık barajı çevresinde dolanıp "buradan şöööle at gibi motorlar ve üzerinde siyah adamlar geçtimi?" şeklinde birilerine soru da soruyor olabilirdim.

Düzeltiyorum. "Aslında teknik bir geziye cevap yazıyordum. Yanlışlık oldu" :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar