Adana ÇMSK 22-23 nisan boğsak gezi proğramı

sayın modum makina ne istersin bu garip motorcudan, bırak gezsinler.
kılıçbalığı her daim yanındayız evelallah.

geziniz güneşli, rüzgarınız az, şansınız bol olsun.

sayın modum dostum
makine

bak gördün dimiii arkaamda kimler varr bak efendi ol ayagını denk al bana ona göre bulaşşşşşşşşşşşşşş heheheheh seni seviyorum mod ummmmm:rendeer:

Kılıçbalığı Abi bakıyorumda pek çok insanı arkana almışsın:queen: :queen:
Ayrıca makineyle (kankamla) uğraşmayın :mrgreen:

Fuut' Alıntı:
Kılıçbalığı Abi bakıyorumda pek çok insanı arkana almışsın:queen: :queen:
Ayrıca makineyle (kankamla) uğraşmayın :mrgreen:
Dostlarımdan allah razı olsun herkesi seviyorum.

iyi olmak,samimi olmak birbirimizin yanında arkasından olmaktan başka yapacak hiç bir yolumuz yok.
Bu adana,izmir,İstanbul...... tüm iller hepsi bizim memleketimiz ve hepsi bizim dostlarımız.Fuar alanında gördüğüm şeyler çok güzeldi.Burdan tanıştığımız arkadaşalarla karşılaşınca sanki 40 yıldır görmediğimiz arkadaşlarım la tekrardan görüşmüş gibi heyecanlar hissettim.bu dostlukları ve samimiyeti çok seviyorum.kendinize çok ii bakın:rendeer: :rendeer:

22-23 nisan tarihlerinde bmwrider academy Var Olmasa kesin kaçırmazdım bu geziyi :).

zaten ertelendi falcon, diğer haftaya bekleriz kimseye yıldızlı davetiye gönderecek değiliz isteyen motoru olan,arabası olan herkes gelebilir,bizde ayrım yok

Hep beraber olmak ne güzel olur kılıçbalığının dediği gibi gezide olacak şeyleri motorbisikletçiler hiç sevmez hele hele yengeç işini çok sevdim ama yanında şarap değilde bir 1a olursa dadından yinmez valla

herkese selam olsun

hafta sonu bogsak gezisine katılımı artıralım çok ğüzel bir motor gezisi olsun kazasız belasız havada iyi olur işşallah

Arkadaşlar merhaba
Bu gezinin detaylarını planlamak için 27 nisan perşembe günü akşam kulübümüzde buluşuyoruz.
Katılımın yüksek olması hem ricamdır hemde mecburidir!!!! :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar