Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi olmak,samimi olmak birbirimizin yanında arkasından olmaktan başka yapacak hiç bir yolumuz yok.
Bu adana,izmir,İstanbul...... tüm iller hepsi bizim memleketimiz ve hepsi bizim dostlarımız.Fuar alanında gördüğüm şeyler çok güzeldi.Burdan tanıştığımız arkadaşalarla karşılaşınca sanki 40 yıldır görmediğimiz arkadaşlarım la tekrardan görüşmüş gibi heyecanlar hissettim.bu dostlukları ve samimiyeti çok seviyorum.kendinize çok ii bakın:rendeer: :rendeer:
zaten ertelendi falcon, diğer haftaya bekleriz kimseye yıldızlı davetiye gönderecek değiliz isteyen motoru olan,arabası olan herkes gelebilir,bizde ayrım yok
Hep beraber olmak ne güzel olur kılıçbalığının dediği gibi gezide olacak şeyleri motorbisikletçiler hiç sevmez hele hele yengeç işini çok sevdim ama yanında şarap değilde bir 1a olursa dadından yinmez valla
Arkadaşlar merhaba
Bu gezinin detaylarını planlamak için 27 nisan perşembe günü akşam kulübümüzde buluşuyoruz.
Katılımın yüksek olması hem ricamdır hemde mecburidir!!!! :farao: