- Konu Yazar
Selam sevgili dostlar
Daha önceki günün/gecenin yorgunluğunu atmadan duramadık gene düştük yollara.
Bu hafta Karataş ta Bahri abimizin ve sevgili eşinin (ablamızın) davetlisi olarak Çiftlik evlerine gittik.Öğle saatlerinde çıkabildik ancak zaten çok uzak degil adana ya. Ve gerisini resimlere bırakıyorum .herşey çok güzeldi bence
bahri abinin kapalı garajı
ve bizim kızlar hepsi doldu içine

Bahri abinin yetiştirdiği domatesler tamamen hormonsuz olunca çocuklar yumuldu valla.atamız canımız bu

Buda kocum junior kılıçbalığı

Akif abi hayabusa dan sonra buna biniyor artık sanırım yaşlandı hhehhe .öldürür beni bunu okursa....

Burda gazı ata çeviriyordu başkanımızın oğlu ata

Veeeeee kısırrrrrr

Bakır tencerde özel soslarla pişirilmiş tavuklarrrrr.ya yemede yanında yat vallaaa süper olmuştu yapanın ellerine saglık....

Yanındada tereyağlı bulgur pilavııı (nekadar gıcık bu adanalılar diyosunuz dimiii)

Valla herkes aç kurt gibi bide hersey çok güzel olunca götürünnnnn

İşte akdenizin sıcak sularında hayatları başlamış ve şimdide mt adana nın sofrasındakı levrekler

Üfffff kızarmaya başladılar valla.kokuyu aldınız dimii hehhe.Buara aşçımız by.orhan kardeşim .işte başkan dediğin böyle olur.üyelerinin karnını kendi elleriyle doyuruyor.yaşa başkannnnnnn önümüzdeki yüzyıllar boyunca başkan hep sen kalacaksın(bugün ben yoruldum artık başkanlığı devredecem diyordu heheh)

İşte bay başkan orhan kardeşim yaşa başkan çok yaşa

ee bende otlanayım biraz dimi 2 saattir resimleri ben çektim hakettim balığı

Osaman(KG082) bel tedavisinde baltazar tarfından inşallah sakat kalmaz

Akif abi şişe çekiyor osamnıma way kardeşim vayyyyy bu hallaredemi düşecektin

Neyse osman sakat kalmadı yarın belli olur.biz gene masamıza dönelimmm

Bunlarda bahri abinin garajındaki kırlangıçlar 4 tane okadar sevimlilerki anlatammm

Benzini konrol etmeden çıkarsanız yola dönüş böyle olur işte.yakışmadı be başkan san hiç yakışmadı(bu mesajdan sonra sanırım beni kovarlar ÇMSK dan )

Orhan küçük motorla,tanerde büyük motorla gitmişlerdi.ama ya tam tersi olsaydı
ya büyük olanın benzini bitseydi ozaman kim kimin sırtında gelirdi bilemem ıyyyyy düşünmek bile istemiyorum valla 

Birazda veletlerin havuz keyfine bakalım umarım bu çıplak resimler yüzünden sitede başıma kötü şeyler gelmez

Haaa bide R6 dan vazgeçen bu arkadaş artık yeni motoruna biniyor hehehhehe .ismi lazım degil erdall.

Benden bukadar hasan da da var (makine) yarın oda ekler sanırım.bu haftalık bukadar.iç geçiren arkadaşları adanaya beklriz.Jasmine,meliss,vedo,dostdark,zühtüpaşa ve daha birçok sevdiğimiz dostumuz kendinize iyi bakın byeee.kılıçbalığından sevgiler kucak dolusu
İmir mt yi tam kadro bekliyoruz .aslında ayrım yok herkesi bekliyoruz
Daha önceki günün/gecenin yorgunluğunu atmadan duramadık gene düştük yollara.
Bu hafta Karataş ta Bahri abimizin ve sevgili eşinin (ablamızın) davetlisi olarak Çiftlik evlerine gittik.Öğle saatlerinde çıkabildik ancak zaten çok uzak degil adana ya. Ve gerisini resimlere bırakıyorum .herşey çok güzeldi bence
bahri abinin kapalı garajı

Bahri abinin yetiştirdiği domatesler tamamen hormonsuz olunca çocuklar yumuldu valla.atamız canımız bu

Buda kocum junior kılıçbalığı

Akif abi hayabusa dan sonra buna biniyor artık sanırım yaşlandı hhehhe .öldürür beni bunu okursa....

Burda gazı ata çeviriyordu başkanımızın oğlu ata

Veeeeee kısırrrrrr

Bakır tencerde özel soslarla pişirilmiş tavuklarrrrr.ya yemede yanında yat vallaaa süper olmuştu yapanın ellerine saglık....

Yanındada tereyağlı bulgur pilavııı (nekadar gıcık bu adanalılar diyosunuz dimiii)

Valla herkes aç kurt gibi bide hersey çok güzel olunca götürünnnnn

İşte akdenizin sıcak sularında hayatları başlamış ve şimdide mt adana nın sofrasındakı levrekler

Üfffff kızarmaya başladılar valla.kokuyu aldınız dimii hehhe.Buara aşçımız by.orhan kardeşim .işte başkan dediğin böyle olur.üyelerinin karnını kendi elleriyle doyuruyor.yaşa başkannnnnnn önümüzdeki yüzyıllar boyunca başkan hep sen kalacaksın(bugün ben yoruldum artık başkanlığı devredecem diyordu heheh)

İşte bay başkan orhan kardeşim yaşa başkan çok yaşa

ee bende otlanayım biraz dimi 2 saattir resimleri ben çektim hakettim balığı

Osaman(KG082) bel tedavisinde baltazar tarfından inşallah sakat kalmaz

Akif abi şişe çekiyor osamnıma way kardeşim vayyyyy bu hallaredemi düşecektin

Neyse osman sakat kalmadı yarın belli olur.biz gene masamıza dönelimmm

Bunlarda bahri abinin garajındaki kırlangıçlar 4 tane okadar sevimlilerki anlatammm

Benzini konrol etmeden çıkarsanız yola dönüş böyle olur işte.yakışmadı be başkan san hiç yakışmadı(bu mesajdan sonra sanırım beni kovarlar ÇMSK dan )

Orhan küçük motorla,tanerde büyük motorla gitmişlerdi.ama ya tam tersi olsaydı

Birazda veletlerin havuz keyfine bakalım umarım bu çıplak resimler yüzünden sitede başıma kötü şeyler gelmez

Haaa bide R6 dan vazgeçen bu arkadaş artık yeni motoruna biniyor hehehhehe .ismi lazım degil erdall.

Benden bukadar hasan da da var (makine) yarın oda ekler sanırım.bu haftalık bukadar.iç geçiren arkadaşları adanaya beklriz.Jasmine,meliss,vedo,dostdark,zühtüpaşa ve daha birçok sevdiğimiz dostumuz kendinize iyi bakın byeee.kılıçbalığından sevgiler kucak dolusu
İmir mt yi tam kadro bekliyoruz .aslında ayrım yok herkesi bekliyoruz