Adana Ç.M.S.K.18.06.2006 Karataş Kısır+Tavuk+Levrek ve irmik helvası....

Selam sevgili dostlar
Daha önceki günün/gecenin yorgunluğunu atmadan duramadık gene düştük yollara.:)

Bu hafta Karataş ta Bahri abimizin ve sevgili eşinin (ablamızın) davetlisi olarak Çiftlik evlerine gittik.Öğle saatlerinde çıkabildik ancak zaten çok uzak degil adana ya. Ve gerisini resimlere bırakıyorum .herşey çok güzeldi bence :)

bahri abinin kapalı garajı :) ve bizim kızlar hepsi doldu içine

Bahri abinin yetiştirdiği domatesler tamamen hormonsuz olunca çocuklar yumuldu valla.atamız canımız bu

Buda kocum junior kılıçbalığı

Akif abi hayabusa dan sonra buna biniyor artık sanırım yaşlandı hhehhe .öldürür beni bunu okursa....

Burda gazı ata çeviriyordu başkanımızın oğlu ata

Veeeeee kısırrrrrr

Bakır tencerde özel soslarla pişirilmiş tavuklarrrrr.ya yemede yanında yat vallaaa süper olmuştu yapanın ellerine saglık....

Yanındada tereyağlı bulgur pilavııı (nekadar gıcık bu adanalılar diyosunuz dimiii)

Valla herkes aç kurt gibi bide hersey çok güzel olunca götürünnnnn :)

İşte akdenizin sıcak sularında hayatları başlamış ve şimdide mt adana nın sofrasındakı levrekler :)

Üfffff kızarmaya başladılar valla.kokuyu aldınız dimii hehhe.Buara aşçımız by.orhan kardeşim .işte başkan dediğin böyle olur.üyelerinin karnını kendi elleriyle doyuruyor.yaşa başkannnnnnn önümüzdeki yüzyıllar boyunca başkan hep sen kalacaksın(bugün ben yoruldum artık başkanlığı devredecem diyordu heheh)

İşte bay başkan orhan kardeşim yaşa başkan çok yaşa :):)

ee bende otlanayım biraz dimi 2 saattir resimleri ben çektim hakettim balığı :)

Osaman(KG082) bel tedavisinde baltazar tarfından inşallah sakat kalmaz

Akif abi şişe çekiyor osamnıma way kardeşim vayyyyy bu hallaredemi düşecektin

Neyse osman sakat kalmadı yarın belli olur.biz gene masamıza dönelimmm

Bunlarda bahri abinin garajındaki kırlangıçlar 4 tane okadar sevimlilerki anlatammm

Benzini konrol etmeden çıkarsanız yola dönüş böyle olur işte.yakışmadı be başkan san hiç yakışmadı(bu mesajdan sonra sanırım beni kovarlar ÇMSK dan ):)

Orhan küçük motorla,tanerde büyük motorla gitmişlerdi.ama ya tam tersi olsaydı :)ya büyük olanın benzini bitseydi ozaman kim kimin sırtında gelirdi bilemem ıyyyyy düşünmek bile istemiyorum valla :)

Birazda veletlerin havuz keyfine bakalım umarım bu çıplak resimler yüzünden sitede başıma kötü şeyler gelmez :)

Haaa bide R6 dan vazgeçen bu arkadaş artık yeni motoruna biniyor hehehhehe .ismi lazım degil erdall.:)

Benden bukadar hasan da da var (makine) yarın oda ekler sanırım.bu haftalık bukadar.iç geçiren arkadaşları adanaya beklriz.Jasmine,meliss,vedo,dostdark,zühtüpaşa ve daha birçok sevdiğimiz dostumuz kendinize iyi bakın byeee.kılıçbalığından sevgiler kucak dolusu :)

İmir mt yi tam kadro bekliyoruz .aslında ayrım yok herkesi bekliyoruz

yine durmamışınız. ağzınızın tadı bozulmasın nice gezilere :)

Buda benim çektiğim resimler

Merhaba

Evet çok güzel bir gün daha geçirdik. İşte konularla beraber resimler.

Öğlene doğru geziye gelecek aileler ve arkadaşlarımız kulüpte toplanmaya başladık. İşte kulüpten manzaralar...

p72200233qk.jpg

Erdal abi ve ailesi..

p72200248nm.jpg

Motorlarımız..

p72200250cw.jpg

p72200260uc.jpg

Kulüpten çıktık yola. Tam devlet hastanesinin önünde benim arka fren lambası yerinden kopup arkamdan koşturmaya başladı. Neyse durdum adamın biri getirdi. :mrgreen: Baktım kapak vida yatakları yapıştırmaymış yerinden çıkmış neyse Osman'ın motoruna koyduk parçayı yola devam..

Yolda gidiyoruz bu seferde yurdumun belediyesi sıcak yaz gününde asfaltı sula. Asfalt zaten kabak gibi üstüne birde su dökmüşler.. Arabalar su atıyor lastikler yeri tutmuyor falan derken sulama kamyonuna yetiştik ve geçtik çok şükür. Geri kalan yolda güzelce gittik ve Bahri abinin çiftliğine vardık.

Bahri abinin garajı. Tüm teçhizat var. Komple motor söker takarsınız arkadaşlar.. Alet takımları sol duvarda görünmüyor bu resimde..

p72200271sz.jpg

p72200534mt.jpg

Bahri abinin KTM motoru. Tam aksiyon motoru bindim süper makine. Krossçu arkadaşlara direkt tavsiyemdir. Yaylanma falan süper. Ufak tefek sorunu vardı olmasaydı herhalde tam tadına varırdım.

p72200283hp.jpg

Yemekler hazırlanırkan herkes ayrı kendince takılıyor.

p72200291lq.jpg

Çocuklar kumda takılıyor.

p72200309au.jpg

Orhan abinin oğlu domatese işkence ederken.. :mrgreen:

p72200342vb.jpg

Taner abi, Ferhat abi havuz başı sohbetinde. Havuz olimpik :mrgreen:

p72200351si.jpg

Bahri abinin oğlunun küçük bir kross motoru var. Yamaha 50cc diye hatırlıyorum. Dehşet bir makine tüm arkadaşlarımız denedi işte deneme görüntüleri. Herkes çok mutlu :mrgreen:

p72200365aj.jpg

p72200377qf.jpg

Akif abi Ata ile tek teker yaparken.. Ata'nın annesinin yüzünü görmeniz gerekti.

p72200398ht.jpg

Ve işte sıra yemeklere geldi. İşte sofradan görüntüler.. Acıktım mı ne? :mrgreen:

İşte tavuk ve pilav ikilisi. Çok uyumlu bir çift :mrgreen:

p72200404ui.jpg

İşte kısır.

p72200417oy.jpg

Yufka ekmek ve salata.

p72200421nf.jpg

Bulgur pilavı.

p72200432av.jpg

İşte balıklar pişerken ekip tam teşekkül mangal başında..

p72200459ls.jpg

p72200462vq.jpg

İşte balıklar.

p72200528bg.jpg

Yemek sonrası muhabbet başladı.

p72200472ql.jpg

Çocuklar olipik havuzda coşarken :mrgreen:

p72200490tc.jpg

Taner abi sundurma altı dinlenirken. Enerji topluyor :mrgreen:

p72200500wk.jpg

İşte ben.

p72200519ja.jpg

Tüm grup sohbet ederken Orhan abi ve Taner abi krosslarla aksiyon yapalım dediler ve yola çıktılar. Tabi km'de 0.01lt tüketen junior kross motorun benzini bitmiş :mrgreen: Orhan abi yolda kalmış. Taner abide motoru ve Orhan abiyi arkasına almış işte çarpıcı resim.

p72200599na.jpg

Çok güzel bir gün geçirdik. Bahri abiye ve eşine ve diğer katkısı olup yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Görüşmek üzere.

Afiyetler Olsun

abi anlaşılan gene güzel bi hafta sonu olmuşş yemeklere hiç laf yok zaten :pr: hep böyle kazasız belasız geziler olsun dilegiylee !!!!:cat:

Evet arkadaşlar çok güzel bir hafta sonu oldu Bahri ağebey ve eşi bizleri misafir ettiler onlara ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekür ederiz.Arkadaşlar Makine'ye kesinlikle katılıyorum KTM inanılmaz bir motor tam bir aksiyon harikası tarzı o olan arkadaşlar için kesinlikle tavsiye ediyorum tabi benim gibi kısa boylular için değil dün belimi o hale getiren motorda oydu dönmek için şöyle ayağımı koyarak döneyim dedim ve tabiki boyum yetmedi ve ayağımı biraz fazla uzatınca sağ tarafımdaki karın kasımda hafif bir esneme neyse ağrım dün gece hiç uyutmadı beni, işe öyle bir geldim ki pörtlek ve kıpkırmızı gözlerle ama sabah biraz hareket işe yaradı ve ağrım baya hafifledi şu anda lumbo sakral korse takıyorum ve baya rahat ettim ama esnemeden önceki 15 dakika inanılmazdı tarlaların içinde hoplaya zıplaya gezdim......

kılıçbalığı,

dostum, siz böyle yerseniz yakında hepiniz 1000 lik makinlara mecburi terfi edeceksiniz.

Ha bi de bu arada motor rumuzlu bir arkadaşımız vardı, onu göremedim resimlerde :silent:

Nesi var ? hasta falan mı yoksa ?:queen:

@ledo

aşık olduktan sonra bıraktı motor işini. Kaybettik kendisini.

GEP

+++ (arrrttiiiiii) gezi mukemmeldi :mrgreen:

sinavin uzerine cok guzel geldi.. hic bir seyden alamayacagimiz tadi aldik bahri abinin evinde..

bizleri cok guzel agirladi.. ne kadar tesekkur etsek azdir bahri abimize ve esine..

tekrar tekrar tesekkur ediyorum herkese..

pazar gununu iple cekiyorum.. nisanlim da geliyo adana'ya beraber gidecez... :queen:

gelemeyen arkadaslarim uzulmesinler, onlara bi sozum olacak..

"GELMEYENLER ÇATLASIN" :p :p :p

----------------------------------------------------------------------------------

cengiz abinin basina gelenler benim basima da gelmez dimi :p

beni iterlerse o cukurun icine tutun beni birakmayin :p

----------------------------------------------------------------------------------

Yasantimizin her gunu dunku gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu gecmesi dilegiyle..

abi yine muhteşem bir gezi yapmışsınız.:cat: katılan herkezin eline ve motoruna sağlık.bu hafta sonu bende varım, sizlerle olmayı özledim. kendinize çok iyi bakın...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooh kardesim içinize sinsin valla.ne güsel geziosunuz..ellerinize ayaklarınıza emeklerinize saglık..:rendeer:
S&S

Sevgili Makina ve gönül dostum Kılıçbalığı ve de değerli Adana MT Arkadaşlarım,Destansı bir geziye daha imza atmışsınız yine,yine harika görünüyorsunuz..Neşeniz bol,dostluğumuz daim olsun..özlemle sevgilerimi yolluyorum..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

mrb ben udi Aziz artık bende üyeoldum
bende motor almak iiiiissssssstiiiiiiiyooooooruuuum.....:pr:

Arkadaşlar hepinize ne mutlu klasik bir yazı olacak ama artık imrenmekten başka yapabildiğim bişey yok inşaallah yakında yeni motorumla görüşürüz.
Allah gidiş takımlarınıza zeval vermesin..

çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz yine.orda olamadığım için üzüldüm daha doğrusu kıskandım.Bu arada osman geçmiş olsun çok üzüldüm neyseki yanında değerli arkadaşların var bak sana ellerinden geleni yapmışlar :mrgreen: Sevgiler.....

osmanozkar' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize ne mutlu klasik bir yazı olacak ama artık imrenmekten başka yapabildiğim bişey yok inşaallah yakında yeni motorumla görüşürüz.
Allah gidiş takımlarınıza zeval vermesin..
ne yapacaksın osman motoru abi ya böyle daha iyi gaz yiyorsun

aziz ! biran önce al şu motoru gezilerde senin musikinle dahada şenlensin..hepinize iyi geziler adanada olmak gerekiyor herhalde yoksa katılmak zor oluyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar