adana-antalya sahilden

herkese selamlar arkadaşım ve ben iki motor ceyhan'dan antalya'ya bir motor gezisi planlıyoruz mondial 125agk-yamaha125ybr yolculuğumuz esnasında birçok güzel yerler göreceğimize inanıyoruz yolumuz üzerinde motorcu arkadaşlar davet ederlerise bir çaylarını içer tanışırız bu ay içerisinde çıkmayı planlıyoruz bu bizim ilk uzun yol tecrübemiz olacak tavsiyede bulunan arkadaşlar olursa dikkate alırız bol motorlu günler herkese:rendeer:

hayirli yolculuklar dileyim once sonrada o yolu daha once gitmediyseniz eger her hangi bi sekilde cok dikkatli olun lutfen arkladaslar

allah kaza bela vermesin

sağolun arkadaşlar dikkat li olmak 1.unsurumuz olacaktır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o yolda motor tecrübesi yapmış biri olarak eğleneceğinizi garanti ediyorum lakin dikkat etmeniz gereken bir kaç nokta var özellikle taşucu-gazipaşa arası çok eğlenceli 1000 yakın viaej olduğu söylenir oralarda hızınızı 60km üstüne çıkartmayın bu arada o yol ustunde aydıncık ya da ovacık diye bir köy var orada radar var dikkat edin.alanya-antalya yoluna dikkat trafik inanılmazdır...ağaçlıda dinlenip bir çay için bana her türlü soru için ulaşın antalyaaya geldinizde haberim olsun .... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi yolculuklar dıkkat edın

iyi yolculuklar size şimdiden gerçektende keyif verici bir yol
ben hersene antalya kemer'e gittiğim için biliyorum tam olarak 10 seneden beri o yollardayım alanya'ya uğrayın ve orada biraz gezin en az bi gece kalın çok farklıdır alanya
saygılar

iiiiii yolculuk lar size eglenceli dakikalar diliyorum
benim icinde eglenin:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok keyifli bir gezi olacağı belli daha önce antalya mersin arasında bir otobüs yolculuğu yapmıştım sahil yolu süper o yolda motosikletle geçmek harika olur iyi yolculuklar size iyi eğlenceler resimleri bekliyoruz

:) bütün motorcu arkadaşlarıma selamlar çok teşekkürlerantalya yolculuğumuz hk bizi yönlendirdikleri için muhakkak dikkate alacağız bencede motorla rampa çıkıp viraj almak oldukça zevkli ve bu yolda bunu çok yaşayacağımıza inanıyorum

orveg' Alıntı:
ağaçlıda dinlenip bir çay için
sakın haaa orda durmamyın hatta tam gaz gidin. ağaçlı dinlenme tesislerinde 2 sene önce bir tosta 2,5 milyon vermiştim hala içimde yaw. gitmeyin oraya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar