ADANA/ALADAG/EĞNER KÖYÜ Motosiklet gezim (RESİMLİ)

Arkadaşlar bu hafta motosikle adana/aladag/egner köyü gezimi sizlerle paylaşmak istedim.. keşfedin umarım beğeneceksiniz.. :cat:

jul24204au.jpg

jul24325dw.jpg

jul24339na.jpg

jul24376pn.jpg

jul24386dk.jpg

jul24415ho.jpg

jul24426te.jpg

jul24439it.jpg

jul24445od.jpg

jul24451gu.jpg

jul24466mk.jpg

jul24472cl.jpg

jul24487tu.jpg

jul24526aj.jpg

jul24541li.jpg

jul24554bm.jpg

jul24570dl.jpg

jul24581qs.jpg

jul24596zy.jpg

jul24621ff.jpg

jul24644iw.jpg

jul24663ap.jpg

--------------------------------------------------
Gezi Sonu .. bi dahaya buluşmak üzere..

ne diyelim hocam hoş bir gezi.Darısı bizim basımıza samsun yozgat arasıda beni bekliyor hele ehliyeti bi alalım da.

sevgiler

Ellerine saglık hocam gidemesekte memleket tanıyoruz sayenizde.
Orda bir yerde bir kanyon mu gördüm sanki sondan 4. resim orası bir kanyonmudur. Kanyonsa orası keşfedilmezmi kaynagınakadar gidilmezmi.

Birde 3. resimde yeraltı su kaynagı magara olayı falanmı var? Neyse bukadar yeter gezdigine pişman etmiyeyim.
Tekrar teşekkürler.

Ellerine koluna sağlık böylesine hayatın tadını çıkarıyorsunuz ya sırtınız yere gelmez.Bence motor bahane aşkınız şahane:)

SEVGİLİ MOTOSİKLER DOSTLARINA HEP BİR ARADA CEVAP VERMEYE ÇALIŞTIM;
1.cneyt kardeşim umarım sizede nasip olur...
2.ODUNCU kardeş tahmin ettiğin gibi bir çok kanyon mevcut keşvedilmeyi bekliyor. yeraltı su kaynakları bir çok sayıda mevcut tabiri caizse suyun yer altından fokurdadadıgı bir çok kaya dibi çıkışları var buz gibi sesi insanı rahatlatıyor..
3.player77 kardeş.. teşekkür ederim..

Umarım bir gün adanaya yolunuz düşerse veya bir organizasyon olursa tekrar sizlerle keşfetmek nasib olur işallah..

ilk resimlerde kaskı göremeyince bayağı bozuldum fakat daha sonra kaskı motorun selesinde görünce içim rahatladı.sen sen ol sakın kasksız motora binme.abi tavsiyesi.gezin çok güzel olmuş sağol varol biz oralara gidemesekte sizin gibi arkadaşlar sayesinde görmüş oluyoruz. Kaskın takılı farın açık şansın bol olsun.tanrı seni ve tüm motor dostlarını korusun. :flower: :thumleft: :rendeer:

arkadaşım bende adanadan motor ve gezi tutkunlarındanım sana tavsiyem kapuz başı şellalesinede gidip görüntü alım burda yayınlaman kısmet olursa ben önümüzki günlerde acıman üzerinden gitmeti düşünüyorum

Adanada motorcu grubu yokmuydu neden onlarla gezmiyorsun bana bayagi basarili bir grup gibi geldi onlar.

Hocam gel tanışalım. Bizim gruba katıl. Hepb eraber gezelim. Görüşmek üzere.

E herhalde yani. Adam şimdi nerde allah bilir. Neyse burdan selamlar kardeşimize.

bölge kaydedilmiştir.... adana çevresinde bi ton yer var bide orayı ekleyelim....
ya bu arada adanada motor sporları klübü neden sadece chopper ve racing gezisi yapar da biz endurocular da orada toplanmıyo...?

Merhaba

bölge kaydedilmiştir.... adana çevresinde bi ton yer var bide orayı ekleyelim....
ya bu arada adanada motor sporları klübü neden sadece chopper ve racing gezisi yapar da biz endurocular da orada toplanmıyo...?

Öyle birşey yok. Her motor katılabilir. Bizle geziye Asya 125T scooter bile geliyor. Sen de gelebilirsin. Racing grubu hızlı sürdükleri için bizle gelmiyorlar. Onlar başka yerleri geziyorlar. Bizim grupta Touring, cruiser, scooter, klasik, kross motorlar katılıyor genelde. Neden bu kanıya vardın anlamadım? Bugün akşam işin yoksa gel tanışalım saat 20:30 gibi orda olacağız.

Görüşmek üzere.

hocam güzel bi gezi olmus.ben senı yakınen olmasada tanıyorum.motor merakın oldugunu bılmıyordum.ben de adanadan ve hatta aynı mahalleden oldugumuzu soyleyeyım salı pazarı yolundan.

yaw millet çok fena kaska takmış durumda bırakın herkes kendine eder kask takmayanlarda tehlikeyi düşünebilecek insanlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar