adam polislerle oyun oynuyor (video)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yahu biz senin motor işi ne oldu diye merak ediyoruz.
Sen videodasın polistesin.
İnsan gelip iki satır karalar şuraya ne olup bittiğini...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok be abi bi gelişme yok, yani şuan vucudumun heryerinde kablolar takılı evde yatıyorum, nedeni ise bu motoru kafaya takmaktan kaynaklanan stres, kalbimin atışı değişti bu olay yüzünden, ne düşünesim var nede konuşasım.
anladımki katil olmak gerekiyor motoru almak için, benim için üzülecek bir ailem olmasa onuda yapardımya neyse.

yok be abi bi gelişme yok, yani şuan vucudumun heryerinde kablolar takılı evde yatıyorum, nedeni ise bu motoru kafaya takmaktan kaynaklanan stres, kalbimin atışı değişti bu olay yüzünden, ne düşünesim var nede konuşasım.
anladımki katil olmak gerekiyor motoru almak için, benim için üzülecek bir ailem olmasa onuda yapardımya neyse.

Nickini görür görmez motor meselesi aklıma geldi,ne diyelim kardeşim, bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler....

iyi de kaç kişinin hayatını tehlikeye atıyor bu herif. bu arada geçmiş olsun abi. sanırım yakında bende de yakın bi sendrom olucak terslik terslik üstüne, hepsi bir olup üstüme üstüme geliyor ya hayırlısı diyelim.

adam zaten videoda gostermıs bu motor bende bu cılgınlık bende adam kendını resmen motosiklet kahramanı gıobı gosterıyor ensonunda polıs kaza yapıyor orda koptum.

Ghostrider dedikleri adam bu işte... Tanışın kendisiyle... Deli Dumrul ile Batman arası, biraz da Polat Alemdar kaçmış içine...:p

Dikkat ettinizmi video da trafikteki bütün araçlar polis sirenini duyunca sağa çekiyor ve yavaşlıyorlar. Bizde asla olmayan bir durum bu :)

Hahahahaahaaa polisler bi yakalasa sağlam ceza yiyeceği kesin :D emeğine sağlık bizlerle paylaştığın için :cat:

sonuna doğru -32. sndeyede polis motora vurmaya çalışıyor ama ıska gecince vatandaşın teki polise vuruyor :)

daha önce görmüştüm. Ne motosiklet var elemanda ? Poliste bir barikat falan kurdursaymış bari

Mersin İl Temsilcisi
çok uzun zamandır Ghostrider'dan bahsedilemz oldu burada. oysa eskiden hemen her gün adı geçerdi değişik yerlerde.

arkadaşlar, youtube'a girin ve ghostrider yazın, bunun gibi onlarca klibi vardır o piskopatın... sürekli suzuki kullanıyor ve en çok da hayabusa ;) ama bu adam ghostrider değil. çünkü ghost çok daha seri ve stili farklı.

http://www.ktunnel.com/index.php/10...8907a644fe5532cd4b99d4896ed722b0de5646fd18640

Son düzenleme:
Ghostrider dedikleri adam bu işte... Tanışın kendisiyle... Deli Dumrul ile Batman arası, biraz da Polat Alemdar kaçmış içine...:p

arkadaşım tespitin yakın ama değil.ghost rider olmadığına eminim.tüm videoları tek tek ve defalarca izledim böle bir video yok.ayrıca ghost rider'ın makinesi gsx-r 1000.yanlşım varsa pardon ama ghost rider değil o:cat: bu video ya benzer videosu var ama o video bu video değil

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşım tespitin yakın ama değil.ghost rider olmadığına eminim.tüm videoları tek tek ve defalarca izledim böle bir video yok.ayrıca ghost rider'ın makinesi gsx-r 1000.yanlşım varsa pardon ama ghost rider değil o:cat: bu video ya benzer videosu var ama o video bu video değil

doğru ( srad 1000) bir de hayabusa kullanıyor. daha önce verilmişti ama...

http://www.ktunnel.com/index.php/10...8907a644fe5532cd4b99d4896ed722b0de5646fd18640

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar